ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 128
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
"Asss62, как бързо ми метна списъка " Лейди

"Завеждащ документалните кадри : Lady-B"

нещо не си ме разбрала г-жо, имах предвид снимките.

Laughing  Laughing  Laughing

# 526
  • София
"Asss62, как бързо ми метна списъка " Лейди

"Завеждащ документалните кадри : Lady-B"

нещо не си ме разбрала г-жо, имах предвид снимките.

Laughing  Laughing  Laughing

Добре де - давай - 'сичко 'зимам!
Снимkи, списъци,..

Утре ще махна снимките, че съсвем оспамихме осмокласната ни тема  hahaha
За всичко друго пишем - само не и за осмокласниците  Mr. Green

Предлагам следващата тема да се казва: "ОСМОкласни майки - на КОЛЕДЕН купон!"   Party

# 527
Lady B   bouquet- жестоки снимки!!!
Голям майстор си!!!! Удоволствие е да ги гледа човек- благодаря!

# 528
За списъка -Казабланка предпочита на 19-в събота (да има разообразие, да не ни атакуват и нас като НС за бюджета.........). И понеже Лейди ме атакува мнооого упорито-и фронтално (на фронта на форума Joy Joy) и заднешком (на лични) обещавам тържествено да дойда на декемврийската среща. Палачинки обаче не обещавам....
Лейди-много хубави снимки правиш.
За да не е супер спам-и учим думи, граматика, песни не пеем, но съчинения-непрекъснато. Добро ми е детето, кефя му се, защото се мотивира сам и засега не изпуска фронта, а му е доста натоварено-нали ходи и на енглиш...Само дето на последния райтинг от 4 грешки двете познайте от първи път какви са-да не ви мъча-вместо is е писал ist Joy Joy Joy Joy Joy

# 529
  • София
Здравейте - изпуснах пак за малко и навъртяхте 2 страници.
Първо за Камен Донев - има няколко преставления в Сатирата, но билетите се пускат на 10-то число и се разграбват. Самия Камен купувал за близките си. Хетера - изпрати му линк да види какви фенки има. Ще говоря с агентката пак, ама слаба работа.
Зла Гад - готова съм за Новолуние - когато и където кажеш, само не предпремиерата ноща - пищящите тийнейджърки ме изнервят. София - мога да пищя, но нека запазим малко достойнство. Виж в Загреб в киното ще си пищя на воля Laughing Laughing Laughing
Зла Гад - кой отбор сте - Едуард Тийм или Джейкъб. Аз съм Едуард!!!Твърдо!
Лейди - стрхотни снимки, онемях! Ти си творец - в тях има дух и живот. Поклон!!!
Хетерата - честит празник, мисля, че всяка от нас, преживяла 7 клас и изпитите след това и най вече българската образователна система е завършен философ Wink
Лейди - когато и да е срещата аз съм налице. Дано сме живи и здрави, но не ви изпускам нито за миг - и там нали помниш... пиано бар и т.н. както си му е реда
Варна - идвайте, вече много ни липсвате...
За осмокласниците - те си учат, кротки и добри. Ние си свършихме работата, сега дойде нашето време. Пък и форума (както не веднъж съм казвала) е в името на децата, но е на майките.
Стига съм ви досаждала - утре пак, мили приятелки

# 530
  • Sofia
Да, и аз се ядосвам на тези реклами, всеки ден ги гледам по ългария, а билети - нъц...

Така всичко си е на мястото: Грипна ваканция след грипа, реклами на продаден спектакъл...

# 531
Всъщност, за всичкото това дето изписахме за Камен - направо си заслужаваме по един билет, бонус....ама пусти късмет !
Лейди Би, може ли и аз да видя тези снимки, беше ми неудобно до сега да поискам парола, ама при тез похвали.....пък и аз съм силно запален фотограф.
Моята щерка беше като зомбирана от първия филм Здрач, после изчете всичките книги до една на английски, че нямаше търпение за преводните, и каза че вече й станало банално.....явно бързо се пали и бързо и минава ! Майка й беше така с ергените....та приказката за крушата и дървото я знаете...
Ясно е, че осмокласниците са си супер, а майките- още ПО....така че няма какво да ги обсъждаме май.

# 532
Lady-B, направо страхотни снимки.  smile3501
Заслужени аплодисменти за усета ти.

margaritavass, абсолютно си права- ние изпълнихме голяма част от ангажиментите към милите ни деца и е крайно време да разпуснем.
Стига сме им висяли на главата, който има акъл да се оправя, от нас толкова.....

Онзи ден, не си спомням точно кой  беше, при Бареков се спомена форума bg-mamma и Бареков вика: "А, моля ви се , това е най- опасния форум" smile3521. Хората изпадат в ужас като чуят за този форум, а защо ли   newsm03
Защото не знаят колко сме готини newsm10

# 533
  • София
Здравейте момичета!
Simple Smile

Благодаря ви за милите думи, поласкана съм!  Blush
Снимките от Дунав и Белоградчишките скали са дело на майка ми и Христо - останалите са мои

pepeli6kata, веднага разбрах, че имаш усет към тези неща - просто рагледах блога ти Simple Smile
И аз много искам да си направя блог, но сигурно няма да се справя,..
 Thinking
А снимките ми са тук - на предната страница!  Hug
My mom got, може и да е прав Бареков  hahaha
Имам един познат - момчето е само на 33 и не е семеен  Heart Eyes
И ми казва , знаеш ли, има един форум - каквото вкарам на търсачката - все той излиза на първо място! Всичко има там!
А,..! И кой е той, питам..
Нали се сещате за отговора! hahaha hahaha hahaha

Ето една от любимите ми снимки:

Това е ПРИНЦИ като малка Simple Smile И сега е такава акробатка  Joy

# 534
Лейди, не махай снимките., толкова са хубави.  А мога ли да си сложа есенната на комп.? Би ли ми я пуснала на скайпа?

И още една молба. Мис Каприз дали работи в неделя? На мен и двете дати са ми еднакво далеч, по принцип не изтървам, но да не би да ми намерят занимавка.

# 535
Здравейте момичета
много бърборене много нещо Party
ами така е като се срещаме по-често ще е още по-весело при нас
при толкова мами темите са безкрай
Аз мисля , че и за двете дати съм на линия  Wink
Lady-B страхотни снимки браво

# 536
  • През девет земи в десета
Марги,твърдо ЗА Едуард,естествено Laughing

Ассс,работи пицарията  в неделя и аз се замислям дали няма да е по-удобно за 20-ти,поне неделята ми е 100% свободна,пу-пу и е много по-приятно за шофиране.Взех да ставам "неделен шофьор напоследък".
Предпочитам ако има някой друг желаещ да ме вози в задръстванията през седмицата,а аз да си блея през прозореца по витрините на магазините Laughing

# 537
  • София
Момичета, добра вечер!

Asssa, да, ще ти изпратя няколко есенни снимки и цветя - колкото искаш  Wink
Много се радвам, че ви харесаха снимките ми!  Hug

Ето списъка до сега:

1.Dorothy –    19.12 или 20.12 – без значение
2.Lady-B –      19.12 или 20.12 – без значение
3.Казабланка - 19.12 -   без палачинки  hahaha
4.Margaritavasс - 19.12 или 20.12 - без значение
5.Asss62 –   19.12 или 20.12 – без значение
6.borondy -   19.12 или 20.12 – без значение
7.Зла Гад® -    20.12

Не може да сме толкова малко,..  Thinking

Е, има време до 19.12 все пак  Flutter

# 538
  • гр. София
Привет от мен набързо,че трябва да тичам на работа. smile3507

За сега за мен е без значение датата на срещата. Hug

# 539
  • Sofia
Добро утро Бърборани

Как сте ?

Какво мислите за новата Вампирска сага "Дневниците на вампира".Детенце я чете и каза че била  доста по добра ат здрач.

Аз също се записвам за срещата  и като че ли НЕДЕЛЯ е по удобно и за мен.

Хубав уикенд!!! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт