ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 164
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета  Hug
и  среща сме си заформили пак  супер  smile3501
а като гледам колко народ сме се събрали за театър ,те трябва да ни правят
самостоятелна постановка .Ама пък не е лошо нали? Ще падне страшен купон

# 511
Ох, умрях от смях с вас -к'ви осмокласници, к'ви пет лева-вече темата е за купон, книги и други интелектуални занимания (театър, кинопрожекции, а, и пиано бар Joy Joy Joy Joy Joy Joy) Само така де, искам да кажа....Разгледах снимките от срещата благодарение на любезното съдействие от Дороти и Лейди-Б и ще търся на 10 число пред сатирата познати лица hahaha(ако не ме домързи да се редя на опашка, че много съм нервна напоследък). За следващата среща -да взема да дойда най-после, ама пак не обещавам твърдо, че ако кажа и нещо пусто ще изкочи само за да ме ядоса. И без това ме счупиха от работа напоследък, та вися и по нощите редовно, но хоп-преди лягане-да надникна тук там из форума

# 512
  • гр. София
А дали няма начин самиЯт К.Донев да бъде поканен на бъдещо форумско събиране? Мисля,че ще се съберем доста голяма публика. Joy Joy Joy
А пък ще ни и спести мъките по закупуване на заветните билети. tooth А Лейдиту ще му спретне професионални снимки. Grinning

# 513
Момичета нали правилно съм разбрала , билети за Януари ще пуснат от 10.12.?Билетите само в Сатирата ли се продават ? Ох , много ми се ще да видя тази постановка и със сигурност ще се пробвам да си намеря билети.Най-много се дразня , че ракламата на К.Донев е навсякъде, по цяла София и по протежение на целото Цариградско шосе , а билети - няма.

# 514
Да, и аз се ядосвам на тези реклами, всеки ден ги гледам по ългария, а билети - нъц...Аз уж намерих връзки с продуцента му, но пак не ме огря, той човечеца сигурно му се е запалила главата от врънкане от познати. А уж щяха да пускат втора дата...сега може би щяла да е през април датата...Като гледам как всичките ми познати търсят билети- то ще се напълни залата при всички случаи. Миналата година и на двата спектакъла залата се пукаше по шевовете...А на 10.12 трябва много рано да се висне пред Сатирата и билетите ще са за януари. Но в НДК е доста по-мащабно представлението...
още по-завършено и съвършенно изживяване, истински балсам за
душата ! А накрая, цялата препълнена зала 1 се взриви от аплаузи и
възгласи - момента е уникален, навън тези хора се делят на червени и сини,
на бедни и богати, на стари и млади, а тук са едно цяло, едно прекланящо се
пред огромния талант множество от хора - без цвят и политически страсти ! В
такива минути съм горда, че съм българка !
А така не съм се
смяла два часа и половина от сърце и със сълзи....Гениален е този
човек просто- той е сценарист, режисьор,актьор, танцува народни танци и пее
народни песни, а скечовете му са и мъдри, и смешни, и....нямам думи да ви
опиша възхищението си! Сам човек как успя да запълни тази огромна сцена за
толкова дълго време.....и да ни изправя на крака непрекъснато....Имаше и
малка подръжка от Ибряма, ансамбъл Филип Кутев, Стоян Янкулов, Нина Николина.

Ами... за компенсация- ходете на Сътресението на Мариус, еднакво гениално е, но някак си хората много не го долюбват, странно защо....

Виждам, че има и нови дати за купон.....

# 515
Здравейте момичета, благодаря на Sofia V, която ми изпрати паролата за албумчето от форумската ви среща на 14.11.С нейна помощ успях и да се запозная, макар и виртуално с някои от вас. За следващата среща ми пазете място сред френския отбор... Hug

# 516
  • България
pepelia6kata, Сътресение-то е още по-недостижимо - не се играе на този етап  Cry
Относно датите за сбирка: вече станаха като датите за поправителни изпити във ВИАС - всеки месец. Все ще вземеш изпита, т.е. все ще успееш да дойдеш!  Joy

# 517
  • През девет земи в десета
Хм,един познат каза,че си поръчал билети за Камен Донев,предложи и на нас,40лв. Thinking

Марги,надявам се да минем без писъци на 26-и,но ако се наложи ще си пищим дружно с щерката Laughing

# 518
  • София и там където не се пуши
Мариус и аз много го харесвам - гениален е.

# 519
Момичета, като чета суперлативите за Камен се чудя дали да не му ги препратя. Едва ли има нещо по-искрено от казаното тук и емоцията, която излиза от думите ви. Пепеляшката, за артиста това е най-голямата награда. Не случайно много актьори, които по една или друга причина останаха извън прожекторите след промените постепенно изгаснаха.
Добре е да учим децата си на живото изкуство, защото около нас има достатъчно шоу, силикон и морален есхибизионизъм.
Днес е Световен ден на философията - честит празник на всички, които мислят, искат да знаят, търсят истината, вярват в справедливостта и имат очи за истински красивото.

# 520
  • София
Здравейте момичета!

Ха! Нова среща!  newsm44
СуУуУпЕеЕеР!  Party
Asss62, как бързо ми метна списъка hahaha
Поемам го с кеф  thumbsup

Давайте първо да обсъдим датите - кога ви е по-удобно?
Моля, гласувайте!
Първо предложение: 19.12 - събота , от 13 ч
Второ предложение: 20.12 - неделя, от 13 ч

Мястото не се променя - Мис Каприз на пам.Левски

Elytza, снимам всичко!
Може и по-такива да му направя  Blush Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 17:17 от Lady-B

# 521
 CrazyЕй страшни сте... Пак купон!!!!!!! Освен да се замисля за смяна на местожителството?? То и без това сте 2млн.- още малко може да поемете Peace
Край морето през зимата  е скучно...И културните събития са малко...
Dorothy,  моят осмокласник като видя похъркващия под книгата каза ,че са снимали него. Така учим френския-навсякъде с учебника/пу-пу/

# 522
  • София и там където не се пуши
: Край морето през зимата  е скучно...И културните събития са малко...
[

Е ние като дойдем, може и в местния вестник да пишат за нас.  Joy

Аз съм за нова среща - да Лейди, когато тогава - няма проблем.

# 523
  • София
КОЛЕДНА СРЕЩА!

Гласуваме за дата -

1.Dorothy –    19.12 или 20.12 – без значение
2.Lady-B –      19.12 или 20.12 – без значение
3.Казабланка - може и още как! И палачинки ще носи!  hahaha

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 17:24 от Lady-B

# 524
  • София
И понеже Elytza подхвана темата за фотографиите на известни личности - ето, да вкарам малко спам  Blush
Наистина много обичам да снимам! Ето няколко теми от албумите ми
 Hug

Известни личности:

ЗАЛЕЗ:

ЦВЕТЯТА МИ:

ВОЙНИЦИТЕ НА ИТАЛИЯ

МОРЯЦИТЕ /БЪЛГАРИЯ/

БЕЛОГРАДЧИШКИТЕ СКАЛИ:

ПОГЛЕД ОТ БРЕГА НА ДУНАВ

ЕСЕН В СОФИЯ:

КОЛЕДНОТО МИ ЦВЕТЕ! Идва КОЛЕДА! Simple Smile

ПРИНЦИ ПЕЕ!