ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 083
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • гр. София
Ох,това за мустака направо ме изненада.
Моят нали си върви по-дребен за възрастта, та и в това отношение си е още дечко.Не ползва козметика,а пък лицето му бонбон.Оня ден го слушам ,че се загледал в сестра си(9 г.) и възмутен,че тя била по-окосмена от него.Аз го предупредих да не чувам повече подобни коментари,че каквато е чувствителна, отсега да не тръгнем по козметици. Crazy

Благодаря още веднъж на всички за споделените идеи за подарък. Hug

# 601
  • България
 От постовете ви разбирам, че всички тук сте "много задръстени и нищо не разбирате", ..... и аз съм като вас, така че споко - развиваме се нормално
 При предишните ми идвания в Загреб снимах много, но сега някак не ме подкарва от вътре, така че ако не ми дойде музата, ще трябва да се задоволите със старите ми снимки  smile3503

# 602
 Joy това за мустаките го преживяхме пролетта
и аз му подарих епилатор с приставка за подстригване и май само нея ползва
Обясних му ,че ще му писне да се бръсне и ще личи повече
така че засега само ниско подстригване дори и за краката /ужасно го боляло с епилатора /
Добро утро ама като му говорех не слуша
Мога да препоръчам  фентъзи книги всичките на Реймънд Фийст
Моят син каза ,че всичките са страхотни /дори е убедил баща му и той да ги чете

# 603
  • Sofia
Ех, мъжки майки, и на вас не ви е лесно с мустаците, но питате ли ни нас, женските?
Няма да навлизам в подробности - всички знаем за какво иде реч!

Аз да продължа с театралната тема - някой гледал ли е `Видрица` на Нешка и по-различна ли е от другите й спектакли?

# 604
Привет и от мен! Отдавна не съм писала, но чета редовно. Искам да попитам мамите на младежи, какво е Вашето отношение към бръсненето? Момчетата с дълги коси, както вече се разбрахме, ще трябва да си изживеят удовоолствието, но с мустаците вече е проблем. Почне ли се веднъж - няма спирка. Моят син изглежда наистина гротесктно с това петно тип "мръсна уста" . Няколко пъти вече ми поставя въпроса за това кога и как се обръсне, аз все го убеждавам колко е рано и абсолютно излишно на този етап, но той май вече не ми вярва. Споделете как е при Вас!
Нашите мустаците се обръснаха с електрическа самобръсначка /купихме за целта/ още в 7 клас. Прави го с удоволствие 1-2 пъти на седмица. Аз го харесвам по този начин- истински младеж. Момчето взе решението самостоятелно, но се консултира с баща си и брат си преди това. Нормално е, децата израстват сега по-рано.
 thumbsup Успех в "мъжките дела"!

# 605
Относно бръсненето и ние свършихме тази работа още лятото /за първи път/.
Работата беше там, че нито пита, нито каза!?!? Добре, че аз след ден два стоплих, че нещо променен ми се видя newsm78
То хубаво не пита, ама поне да беше почерпил, но..........
Колкото до пъпките- не ми се говори, първо мазахме с едно, после второ, сега е на трето, а давам и за пиене бирена мая -било полезно за пъпките и въобще за "пубера", а пък и за активно спортуващи хора.
Та какво да ви кажа, то аз толкова не се гледам и мацам, но съвременната младеж е на друго ниво. Пък и проблема  си е изцяло мой.

P.S. пропуснах да съчуствам на женските майки- не мога да ви мисля, но ще ви разбера след някоя и друга годинка, с дребната ми любима дъщеря.

# 606
  • През девет земи в десета
Хм,още не сме стигнали до бръснене,хич не го пали,а мъха е съвсем незабележим.Има дами с доста по-сериозни количества.Краката си ги епилираше лятото,сега не ще,нямало време.

Марги,на мен ми хареса филма,може би защото го гледах на голям екран.По-близко е до съдържанието на книгата от първия и артистите бяха с малко по-малко грим.В общи линии бих го гледала поне още един път.Предпремиерата мина много културно,нямаше писъци,въпреки,че имаше мацки,умрях да се смея,гримирани като вампирки и червилото се "стичаше по брадичката все все е едно,че е кръв Laughing

# 607
И ние направихме това махнахме мъха над горната устна.Наистина изглежда по съвсем друг начин -младеж бе.

# 608
  • София
Момичета - направо ме срутихте, мустаци, крака, коси... Абе това не е ли разговор за майки с дъщери...къде сте мами на момичета? Ясно при нас е още по-тежко, не става даже за писане...
Зла Гад® ☼  - кога го гледа филма. Аз само от торенти го гледах - първо на испански, после на руски и най-накрая английски с  български субтитри. За грима - не съм съгласна - срещата му с вълка - като гейша беше. Но иначе филма е ОК. Не пищяха значи  Laughing
sofia - браво за Загреб, чакаме пак разказа - това за стил Емил Костурица ми хареса...

# 609
  • у дома
Извинявам се за спама...margaritavass,къде да намеря филма с бг субтитри?

# 610
  • София и там където не се пуши
Днес моя младеж от училище бяха на Витоша. Води ги гопожата по ИИ. Та каза поне с днешния ден събрал точки, след като не рисува в училище  Joy .

Загубили сме две долнища анцузи, днес питах в НПМГ охраната дали има - е нашите там ги няма, остава във физк.салон да се сети да провери, но го гоня от две седмици и нищо, но жената днес ми показа, якета, суичери и т.н - абе тия деца защо не си ги търсят, не мога да разбера.

На 2-ри имаме родителска среща. Да видим какво ще ги хвалят  Joy .

# 611
хей  всички изчезнахте
Хубавото време навън не е за изпускане защото после каква дълга зима ни чака
и аз съм на родителска среща на малкия обаче не помня кога беше newsm78
много по ми се ще да има на осмокласника ,че  както са го закъсали откъм английски
ужас  #Cussing out
черпя ви по едно за да е в синхрон с времето навън

# 612
Здравейте,
не пИшете , проведе ли се съботната среща?
Аз знаех, че няма да мога, но много ви се радвам, като се събирате! Peace

# 613
  • София
Много благодаря за споделения Ви опит с мустаците! Както винаги бяхте безкрайно полезни. Днес закупихме електрическа самобръсначка и вече се лишихме от грозната черта. Друго си е! Красота и чистота! Младежът се справи сам и сега е доволен. Баща му прояви недоверие към машинката (цената и била съмнително ниска за добро качество, няма да спамя с марки, ако някой се интересува - ще споделя) и я тества върху неговия твърд гъсталак, справи се отлично и с това. И така вече сме с един проблем по-малко.

# 614
  • София и там където не се пуши
Аз не съм изчезнала, правя баня и си имам майстори.

Искам сведение за самобръсначката, макар, че тримера (ама дали и тример се казваше  Joy ) ни върши работа.

Зла Гад ще се видим ли преди РС. Май тук няма друг в нашата смяна, с изкл на Четящата.

Общи условия

Активация на акаунт