ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 086
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София

Сега говорих със сестра ми - тя беше в МОЛ-а на Стамболийски и каза ,че цял клас има на Мак Доналдс. Лелее, а нашите къде ли са и ядат не полезни  храни.
Аз като познавам синът ми, той със сигурност ще се подреди на съседното KFC. И накрая ще се сдобият с търбуси като на твоя полегналият с книжката. hahaha

Мацки,помагайте! Теди е получил покана за рожден ден на свой съученик.Отдавна не е бил на подобен рожден ден ,този ще му е първият в новия клас.Нямам идея какво си подаряват децата(както и стойността на подаръка).

# 586
  • София и там където не се пуши
Моя за събота е също поканен на РД. Стойността на подаръка ми го е определил той 10-15 лв. Надявам се да се смести до 20. Модерни мъжки подаръци - неща от метълски магазин.

# 587
  • Sofia
И моето подарява подаръци за около 15 лв. Последният път бях безкрайно изненадана, че подаръкът беше плюшена играчка (за момиче).

# 588
  • София
Elytza, аз също мисля, че подарък около 15лв е нормално да се купи.
За такава цифра горе-долу купувахме и до сега, на момичетата +цвете.

Понеже още не се познават, може би е по-добре неангажиращ подарък - нап. топка, football според спорта, които съученика предпочита
Това ми идва като първа идея по това време,..  Rolling Eyes
Утрото е по-мъдро от вечерта- ако не взели решение - пиши!
Може утре да ни изникнат още идеи и да сме ти по-полезни
 smile3506

# 589
  • гр. София
Благодаря за идеите!  bouquet
Имам време до събота.Познавайки детето си,който е толкова нелюбопитен, едва ли е научил предпочитанията на новите си приятели.Честно казано,не зная и за какво точно си говорят.В къщи се държи доста детешарски,чак дразни.Може пък навън за мадами  да си споделят. Mr. Green

# 590
Елица, моя син получи на рождения си ден от едно детенце подарък -комплект дезодорант и парфюм на Антонио Бандерас-(мисля че в DM същия струва точно около 15-20 лева) и трябва да ти кажа, че си ги ползва с кеф. Те са вече във възраст, когато е съвсем нормално да почнат да получават и такива подаръци (и да им се радват). Иначе моля ви се не споменавайте топки-имаме около 6-7 (дори не са подаръци, регулярно се купуват топки по 30 лева от тати, които преживяват около 2 седмици, спукват се или се разчепват по шевовете, но диването не разрешава да ги хвърлям и аз като в студио Х го дебна, за да намаля броя им).
Сега се сещам, че и кожен колан хич не е лоша идея (моя без колан на панталона не мърда никъде).

# 591
oколо 20лв. е ок
 момчетата много ги предпочитат някоя фантастика -книга те толкова и струват де

# 592
  • Варна
казабланка.  И моят син скоро беше рожденик по дараците също бяха в този род - парфюм , гел и пяна за коса , колан за дънки  , диск с екшън игра и голяма чаша за кафе (мляко) с рисунка на Ню Йорк

# 593
  • България
 Момичета, привет от Загреб!
 Най-сетне се довлякох /перипетиите ще разказвам при следващата ни среща Wink/.
noshtna_ptica - никак не съм изненадана от плюшената играчка. Моята девойка получи няколко на последния си рожден ден. Според нея това е най-прекрасния подарък  #Crazy
pepelia6kata - относно представлението на Камен в Пловдив. Можеш смело да си вземеш билети и да ходим заедно. Предлагам компания и транспорт. Моята идея за тогава е да тръгнем към обяд, за да се поразходим следобед в Пловдив, вечерта - театър и после - обратно по трасето към София и Перник.
 След малко излизам да се разхождам по любимите ми местенца в този град  newsm44

# 594
  • София
Привет! Simple Smile

SofiaV, после чакаме снимки от Загреб!
Както и разказ в стил Емир Костурица  Laughing

О,да,. Ellytza, снощи наистина съм била много спяща - това с козметиката е супер подарък!
Моя син получи от една приятелка  - на Адидас  Peace - тя беше избрала  душ-гел и дезодорант

# 595
  • София
Привет и от мен! Отдавна не съм писала, но чета редовно. Искам да попитам мамите на младежи, какво е Вашето отношение към бръсненето? Момчетата с дълги коси, както вече се разбрахме, ще трябва да си изживеят удовоолствието, но с мустаците вече е проблем. Почне ли се веднъж - няма спирка. Моят син изглежда наистина гротесктно с това петно тип "мръсна уста" . Няколко пъти вече ми поставя въпроса за това кога и как се обръсне, аз все го убеждавам колко е рано и абсолютно излишно на този етап, но той май вече не ми вярва. Споделете как е при Вас!

# 596
  • София и там където не се пуши
 Neli_ani моят не ме е питал, направо действа. Сам ми поиска самобръсначка за еднократна, аз му купих тример ли се казваше, за оформяне, кара с нея, защото не реже до кожа, но на тях не им личи. Добре изглежда.

Снимки и аз чакам от Загреб от любимите места.

# 597
Когато купуваме подарък гледаме да е Последния път Любо се комбинира с още един младеж, завлякох ги в един магазин и избрахме една МОДЕРНА блузка за 30 лв. Рожденника й се изкефи и беше много доволен.

И аз разбирам по-малко от някои неща, нищо че ПУБЕРА постоянно ми обяснява, че НИЩО НЕ РАЗБИРАМ и че съм много ЗАДРЪСТЕНА. smile3534 smile3534 smile3534

# 598
Ние вече бръснем мустака почти редовно. Купих самобръсначка Жилет, Пяна и Лосион. Но това не е всичко, с епилатора си маха космите по краката /СОБСТВЕНО РЕШЕНИЕ/, което му казах че ще му писне ЦЯЛ ЖИВОТ.

Но според мен е добре да се бръснат, че иначе с тоя мъх изглеждат ужасно. И като се комбинира с пъпки е.................. newsm78.

До миналата година беше борба да се подстриже. Един рошав, като оратник /и той е леко къдрав като мен/. Накрая се примирих, да ходи както се харесва. После започна да се плеска с гел. Лятото се подстрига гола глава и сега през 10 дни - първи номер. Неможех да му се нарадавам. Та, всяко нещо с времето си.

# 599
             Привет и от мен! И аз чета редовно, но почти не остава ред да пиша.
Sofia V, завиждам ти искрено. Обожавам пътешествията....това  според мен е перфектния начин за почивка...и зареждане .Пожелавам ти незабравими преживявания!
Относно мустака и моят не е питал- просто един ден в края на лятото излезе от банята и ме изненада с нова визия. Наистина така си е много по-добре /според мен/. А иначе и мен постоянно ме редят при задръстените Grinning .Вече свикнах даже и се чувствам добре там Peace
А за подаръците и ние козметика, топка  или фентъзи книга.

Общи условия

Активация на акаунт