ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 114
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • През девет земи в десета
Хм,на нас всеки от учителите минаваше и казваше на всеки родител за детето му,на някои родители дори им повикаха Shocked
От моето няма оплаквания,но боже какви неща се наговориха за някои деца,не мога да си представя ако има по-некоректни родители и решат да споделят.Засега класа е много задружен и на детенце му харесва.Дано подобни действия да не доведат до разногласия и клюки сред децата.
Дневника го пуснаха,много обстойно го разгледаха всички родители,някои дори бележки си водиха. ooooh!
За подписа,ми не съм разбрала,шматка,ей сега ще го оправя Embarassed

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 16:02 от ☼ Зла Гад® ☼

# 676
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450654.0  Blush

Може ли по едно рамо  Laughing  (имам да чета 5 страници тук, а време нямам   ooooh!)

# 677
Може ли по едно рамо  Laughing  (имам да чета 5 страници тук, а време нямам   ooooh!)
Joy Joy Joy
Веднага!!!

# 678
  • През девет земи в десета
Знаток,готово,имаш рамото Wink

# 679
  • България
 Знаток, вече го имаш! newsm10

# 680
  • Sofia
 smile3513Знаток

# 681
Написах си дечицата в подписа, ама ако случайно напиша нещо в някоя др.тема /едва ли !/,  не е ли малко кофти така с тия дечица отдолу на подписа...ама пък какво, нали е форум за маминки-.--

# 682
  • Sofia

Давай, мъжки!  newsm10

# 683
И аз пуснах гласа си !
Успех !

# 684
  • София

Може, може!  Peace

# 685
  • София
Знаток - гласувах, веднага - няма да се даваме - и ний сме дали нещо на света.
Зла Гад - не само си готина, бонбон, страхотна мама но и безбожно красива...така че ако някой непосветен ни чете, ще реши че си гад, а не фея Simple Smile

# 686

Готово  Hug

# 687
  • София
Съжалявам, че се включих във форума слад 21.45 часа и не можах да гласувам за Знаток.. Embarassed 
Сега се върнах от родителска среща и съм меко казано разстроена и объркана. Синчето е закъсало по математика, но тъй като госпожата не го познава (! без коментар) съвесм не мога да си подредя картинката - къде е проблема и как да го реша? Така след разбора на събитията и мнението на другата страна (сина) си сипах едно питие и изпуших 3 цигари. Но утрото е по-мъдро от вечерта   Grinning

# 688
И аз бях на родителска -онзи ден май (нещо ми се сливат дните напоследък и като някоя сова по нощите влизам тука). Срещата беше само с класната-както обясни тя-всеки класен решавал кога да си провежда срещите и затова няма да има други учители, но беше питала всеки за някакви конкретни и общи проблеми, пък те споделили, че нямат......
Похвалиха ми детето-амбициозен, мотивиран, сериозен, много работи, нямат забележки към диспицплина и учебен процес, няма нужда от изправяне на самолета, демек. Размекнах се, стана ми хууубаво, чак викам си - бе тая жена за мойто диване ли говори, дето даже миналата година, уж толкова важната, ми късаше нервите с лееек мързел и непукизъм -не винаги, ама достатъчно често. Ама сега ми става жал от време на време за него-не знам ваште как се справят с по няколко извънкласни дейности, ама на него един извънкласен английски му идва в повече и само мърмори (някой път не мърмори, ами направо крещи), ама и ние с баща му сме се запънали като магаре на мост и си правим оглушки, просто защото някак си съм уверена, че това време няма да отива за немския, а за компа (що ли така си мисля..).
Ми това е -похвалих си гарджето, вие сте наред.
Утре следобяд бия отбой от всякакви работни задължения и ще си правя коледната украса-че пада едно влачене-кое от мазето, кое от тавана, кое по чекмеджета, ужас.
Оф, подписа даже не знам как да го направя, камо ли да го сменям-срам, срам,сраааам, а и нямам нерви да се ровя по профила, а диването няма за нищо на света да помоля точно за това, защото ще ме спука от майтапи колко съм ръждясала.
затова така - I НЕГ

# 689
  • София
Ех, Знаток, сори! Закъснях, но все едно - гласувам за теб естествено! Виж ти какви амбиции те гонели...... И резултатът е впечатляващ.
Ама какви плейбои могат да са конкурентите ти?!

Казабланка, това с допълнителните дейности по настояване на родителите е малко нож с две остриета. При нас близо петгодишното посещаване на курсове по английски не даде необходимия резултат. Както миналата година хубавицата заяви - Мамо, не разбираш ли, че не се стараех много и ходех защото вие настоявахте т.е повече отбиване на номер и недобре изхарчени пари. Успокоява ме това, че явно нещо все пак е останало в пълната с какви ли не бръмбари глава, защото в момента все още й е много лесно с английския. Другите извънкласни дейности засега са само в проект (по-сериозен е плуването, но чакаме да се стабилизира след гриповете).

Общи условия

Активация на акаунт