ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 070
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • София и там където не се пуши
За гъбата пуснах линк към темата на майката притежаваща гъбата.

Вчера на род среща. Много съм била говорила. Реплика от моя син, информацията от бащата на съученичка.

Ами играели покер (моя не е хванат), абе консултирах се с доста хора математици, казаха, че развивал нещо си  newsm78 . Ок, децата които са хванати, са били вярно в училище, в междучасие - е аз ги защитих, че не сме ги учили ние (абе писна ми от тази случка). Като цяло казахме, че им е скучно с това започване на езика отначало - оправдаваме мързела на тиновете, нали Знаток беше пуснала статия.

Иначе 3 по физическо, 4 по изобразително. Имаме по литература 2 (след входно 6) и госпожата каза че добре се подготвил последния път, много била очарована от него и аз му казвам, а той - Ами това е нещо интересно, а не този Смирненски. Писна ми да уча и чета глупости.  Joy Joy Joy

Ами какво друго да ви кажа - вече нямам.

# 661
  • София
Здравейте.Аз отглеждам гъбата.Имам поне за 10 човека матрИал  Laughing.Живея близо до Централна гара.Само свиркайте  Hug

# 662
Дороти, моя пък вчера разпалено ни обясняваше за "Песен за човека" на Вапцаров, колко много го изкефило, колко готино било и т.н.
Имам чувството, че сега когато явно я няма политическата окраска, децата гледат с други очи на тази поезия и проза, казвам го защото аз имам само лоши спомени от тези произведения. Confused

Каква е тази гъба, вие ме заинтригувахте, отивам да се ровя да прочета нещо? newsm78

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 10:44 от FireLite

# 663

Каква е тази гъба, вие ме заинтригувахте, отивам да се ровя да прочета нищо? newsm78

http://www.vselena.com/tibetska_gaba.html ето пълна инструкция

Пишете на Катина на лични, голяма сладурка е купонджийка - може да я каним с нас на срещите ни

# 664
Катина, супер, само кажи къде и кога да дойда взема за себе си и за който иска от темата, а на срещата ще раздавам гъбки....
Много благодаря !

# 665
  • Sofia
 Катина  Hug и  аз искам гъбка
дали да не се свържем с теб на лични?

Дороти интересно ми е на родителската среща , учителите споделяха ли лични впечатления и оценки за всеки ученик, защото чух че вече било забранено тъй като по този начин се нарушавали правата на децата.Би ли споделила?
Хубав Ден newsm51

# 666
Определено те не казваха оценки, но едната пусна лист с оценките на всички, а и дневника ни го пуснаха. Дори снощи едната мама на скайпа ме пита дали съм видяла оценките на детето и от листа - да ама хвърлих като цяло поглед, да видя че са силни ученици, нооо конкретно не съм гледала. Ами каквото такова. Аз навремето си спомням че като завърших, си изгорих бележника, за да не възпитавам лошо децата си  Joy Joy Joy един ден. Днес едните така утре другите и т.н.

# 667
  • София
Здравейте момичета!

Ето списъка за 20.12:

1.Dorothy –   може би   20.12 –
2.Lady-B –      19.12 или 20.12 – без значение
3.Казабланка - 19.12 -   без палачинки  hahaha
4.Margaritavass - 19.12 или 20.12 - без значение
5.Asss62 – 19.12 или 20.12 – без значение
6.borondy - 19.12 или 20.12 – без значение
7.Zla gad –  20.11 й е по-удобно
8. ellytza – 19.12 или 20.12 – без значение
9. dessislavas – 20.12 предпочита
10. SofiaV – 19.12 или 20.12 – без значение
11. noshtna_ptica – 20.12
12. rosisd – 20.12
13. Знаток…?  - вярвам, че ще размислиш
13. adv – 20.12
14. snow_bird - 19.12 или 20.12 – без значение
15. FireLite - има доброто желание да дойде на срещата
16. ana_ - по-важно е желанието, а тя има такова
17. Prekrasna

Ние предварително сме гласували за 20.12 Simple Smile

Аз бях чела за тази гъба, ще ми е интересно да пробвам!

Между другото - понеже вкарахме пак спам,  hahahaта да го продължа: една позната пък се занимава с продуктите на Алое Вера - от толкова време ме кани да си взема,.. Имат сайт , бяха канени и в Америка миналата година, изобщо - това е семейният им бизнес

Някой опитвал ли е такива продукти?.. Thinking

# 668
  • София
При нас нещата с литературата са много колебливи - миналата година се справяше добре, но сега все още не може да асимилира тези животни - интерпретативно съчинение и донякъде есето. Наложи се да се намеся с бегли разяснения (от ученичка не обичам писането на подобни творения) и със закупуване на допълнителна литература. Мисля си, че ако сега не добие увереност и не започне да се справя до края ще я мъчи тази литература. Почивните дни ще трябва да намери време да сътвори нещо за "Дамата с...." и да напише N-реда думи по английски, да се види със сто приятелки, да посети един рожден ден, да се наспи и т.н. Усещам, че отново ще си обясняваме, че срещите с приятели остават на заден план щом има повече домашни. Много контактно това дете - ядосва ме.

Това с кефира е мнооооооого интересно. Май и аз ще се кандидатирам.

# 669
Ето ви още за кефира
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%80

Аз го пия, просто защото ми харесва, киселите млека са отдавна един голям боклук . А това става по-скоро като мътеница и съм свикнала с вкуса му. Иначе детето си взе и в Лондон да си прави, защото там пък няма като нашето кис.мляко изобщо и на нея й е много трудно да свикне- тук изяждаше по 3 кис.мл.на ден....Обаче там нещо не можа да го направи няколко пъти и после, не й се занимаваше, просто не й остава време от рисуване и за това...Но пак ще й дам, като си тръгне- и тя го харесва и дано да успее пък вече.
Иначе аз пия дори в момента гелът Алое-вера от Форевър ливинг. Пия вече 4 бутилка, добре ми действа на стом.тракт. Една приятелка се бореше за точки за да стане дистрибутор, че иска да купува повече неща за семейството си и аз участвах уж за да набере повече точки.
Аз малко си падам по здравословни глупости- ходя на йога от години, живяла съм за малко в ашрам, храня се уж с полезности,...и съм решила да живея поне сто години...хи-хи !
Аз май нямам много какво да кажа за осмокласния живот- детето се оправя само и аз много не съм на ясно с материала.....

# 670
Имам пигментни петна по лицето и не мога да се преборя с тях. Препоръчаха ми продуктите на Forever Living

Пих ТОВА и се мазах с ТОВА

Нямаше ефект. Crossing Arms
Определено напитката беше едно от най-отвратителните  неща,които някога съм пила.
Не бих повторила, колкото и полезна да е.

Кефир е вариант на нашето кисело мляко,много разпространено в Русия.
Живяла съм в Казахстан 2 години и поради липса на нашенско кисело мляко-прибягвахме до това. Wink

# 671
Сега прочетох линка, предложен по-горе от Дороти-е, такива чудодейни свойства няма сигурно....нито пък алоето сигурно, просто го пийвам така за профилактика, гадничко е ужасно, но след 1-та бутилка се свиква. Определено смятам, че всякакви там водорасли, алоета  и др.глупотевини, са агресивна реклама и нищо повече...Но, кефира си го ползвам просто вместо мляко, за храна и си го харесвам много., не за лечение....Освен в Русия е и най-популярната напитка при йогите.

# 672
Всичко си е внушение. Моя съпруг болен от левкемия, я го питайте - алоето, бъзат и един бъркоч с мед, масло и клей (не по едно и също време), как са му помогнали да се лекува. И кефира се опита да пие, но не го кефеше толкова. Ама цените които се сочат в сайта на Ана не са толкова много, Някъде ги взимахме по 38 лв.

Оф какво да ви разкажа за осмокласника да не ми спамски поста. Ааа снощи се видяхме със Гадта - абе смени си ника, толкова готина, а си се писала Гад.

В подписите си, нали бяхме казали да си понапишем къде учат децата ни  newsm78 само аз и Хетерата май направихме това.

# 673
  • Sofia
Дороти аз също се подписах с детенце и споделям мнението ти за Злата  гад- тя е един голям бонбон Joy

# 674
В подписите си, нали бяхме казали да си понапишем къде учат децата ни  newsm78 само аз и Хетерата май направихме това.

Добре де.Но не ми се сменяше подписа.Само добавих нещо.Дано да е разбираемо къде учи Рали. Joy

П.П.
Ама цените които се сочат в сайта на Ана не са толкова много, Някъде ги взимахме по 38 лв.

Ако ги взимаш на дистрибуторски цени или от приятел дистрибутор, вероятно излиза толкова цената.

Общи условия

Активация на акаунт