ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 061
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • България
pepelia6kata , писали сме едновременно, и сме мислили в синхрон  Hug. Жалко, че няма да се видим "на живо" Sad. Твоета девойка в 8.6 ли е? Мислех, че е в 8.5  newsm78

# 646
  • Sofia
Момичета, имам въпрос - в новите класове имате ли съученици, които пушат? #Crazy

В нашия клас - 1, и той се крие. При вас как е?

# 647
Момичета, имам въпрос - в новите класове имате ли съученици, които пушат? #Crazy

В нашия клас - 1, и той се крие. При вас как е?

3 девойки, които изобщо не се крият  ooooh! За момчетата нямам данни.

Ще следя коя дата за среща ще изберете, но нищо няма да обещавам - 2 пъти обещавах и 2 пъти не дойдох. Затова сега не ме включвайте в никакви списъци (току виж това ми обърнало късмета)!    Laughing

И ние сме на вълна "Дневниците на вампира". До "Новолуние" още не сме се добрали, ама за кино не остава време, а качеството в нета било кофти. Ще взема да хвърля едно око на сериала - интригува ме участието на актьор от "Лост" + главната героиня (актрисата била българка).

Дороти: И на мойто дЕте много му хареса екскурзията на Витоша, раздвижиха се най-после. Сега, предвид застудяването, ще се отдадем на кънките. Иначе ме е яд, че родителските ни са в различни дни и не мога да се включа в кафепиенето.

Желая на всички успешен ден!   bouquet

# 648
  • София
Благодаря Lady-B и pepelia6kata за консулта относно фотоапаратите.  smile3525 Имам още малко време за размисъл..... Дата за срещата....когато кажете!

И във старото и в сегашното училище имат пушачи. Не зная бройката. Моята хубавица често им прави компания "защото е по-интересно". Казва ми и съм склонна да й вярвам, че не пуши. При двама родители активни пушачи или ще се отврати от цигарите forever, или  ще последва  лошия ни пример.
  Аз пък исках да ви попитам друго: Има ли и какви извънкласни дейности във вашето училище. Мисля, че се спомена нещо за АК и немската.......... А другите?
Разсъждавам така - училището и атмосферата в него до голяма степен се създават и ангажират децата емоционално чрез такива дейности.

Ето това е един добър пример: http://51sousofia.hit.bg/ (въпреки че училището не е "елитно")

# 649
  • Sofia
В АЕГ има безброй извънкласни форми - всички спортове, езици (вкл. японски и китайски мисля че вкараха), духова музика, мажоретки, мод. балет, народни танци, клубове - фотография, дебати, Зелен домат (училищен вестник), туризъм... Дори не ги зная всичките, но наистина са много. След старото училище, в което нямаше нито една извънкласна форма, тук е впечатляващо.

# 650
Привет, минавам само да се обадя, че много бач и ангажименти. Винаги съм така преди празниците, опитвам се всичко да свърша.

Доколкото аз знам никой не пуши в класа. Praynig

Бръснем някакъв мъх на мустака, но не знам колко често. Нищо специално не съм купувала за целта. Преследвам го само да се къпе, че много се поти и да не ви казвам какви са миризмите. Joy

Училищен живот и общество има. Ходят често на театър, правят подготовка за Новата година, падат майтапи. Моя ходи на волейбол в у-ще, говорят си за ски с останалите скиори от отбора, събират се да готвят, уж нещо във връзка с Новогодишната организация, учат яко и пак не можеме да го насмогнеме на оценки по немски,  ние специално.
  bouquet

# 651
Благодаря за предложенията,  bouquet
 записах си заглавията, отивам на Изложението в НДК.
Имаме си жив котарак и плюшени животни - предостатъчно.

# 652
  • Sofia
Привет  Hug
За девойка ппедлагам подарък БИЖУ от магазините на УМБОЛО или МЪнисто а също така и на МУрано изработено от Венецианско стъкло и една много интересна книжка от БЛу Балиет
"По следите на Вермер" това е детски трилър има анаграми и много загадки вътре , за децата които се интересуват от тези неща.
Хубав ден!!  bouquet

# 653
София, аз съм в събота на среща, а детето е в 8/4 и са нещо като близнаци с вашия клас. А благоверния досега не е бил на нито една среща, така че аз съм на пангара .  Но ако се виждате някъде по Арена, аз пак мога да намина, че живея в Драгалевци и ми е близо- зависи кога, че тия дни ме е завъртяла шайбата яко.

# 654
  • България
 pepelia6kata, снощи си изясних всичко - клас, подаръци, кой ще й подарява подарък, как се е изпуснал,че е той Wink, тя на кого ще подарява подарък и т.н. Накратко разговорът беше кратък, но съдържателен  newsm62. Ние с теб би трябвало да сме се видели и на Денят на отворените врати, но не сме се "познали". Ще видя как ще се организирам и ще ти пиша.

# 655
  • София
Казва ми и съм склонна да й вярвам, че не пуши. При двама родители активни пушачи или ще се отврати от цигарите forever, или  ще последва  лошия ни пример.

При нас е същото - в момента е отвратена от цигари покрай нас, но... нещата се променят, все пак се надявам отвращението да е вечно  Wink

# 656
Имам едно питане - някой от вас случайно да ползва кефирени гъби за направата на кефир и да има едничка да ми услужи ? Аз много обичам кефир и го пия от доста време, но лятото от много миткане си унищожих гъбите и сега не мога да ги съживя...много ми е важно да си намеря отново !Благодаря !

# 657
  • България
pepelia6kata, свекървичка правеше кефир преди време, но напоследък не забелязвам тази напитка у тях. Въпреки това ще я питам дали знае от къде може да се вземе.

# 658
  • София и там където не се пуши
   гъбите и сега не мога да ги съживя...много ми е важно да си намеря отново !

Ще те свържа с една съфорумка, тя предлага на драго сърце.

# 659
(х) Dorothy и аз се нареждам за гъбката, ако става дума за същата, която се гледа в мляко.

Та, мили мами, бързам да съобщя дата на нашата среща 20,12,2009г.

Защото 19,12,2009г. е работен заради обявения за неработен 31,12,2009г.

Някои ще празнуваме 8 дни, други могат и повече. По Коледа неработни ще са 24, 25, 26,27 . Следващите 4 неработни дни са 31, 1, 2, и 3 за Нова година.

Общи условия

Активация на акаунт