ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 107
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте на всички!

Докато се натутам и има нова тема.   bouquet

Или в НПМГ ще правят 2 родителски срещи, или мойто нещо не е разбрало - вчера ми каза за следващия четвъртък. Дано се появят всички учители, че на двамка вече съм набрала.

Не се шашкам от грипа, ама аз съм си спокойна по природа  Laughing Не съм чула за много отсъстващи от класовете на щерките. Подозирам, че дори да връча маски, ще бъда освиркана.

# 31
  • София и там където не се пуши

Или в НПМГ ще правят 2 родителски срещи, или мойто нещо не е разбрало - вчера ми каза за следващия четвъртък. Дано се появят всички учители, че на двамка вече съм набрала.

Правят две, на сутрешната и на следобедната смяна в различни дни - от 19 часа е поне нашата
А за различните дни на РС - преди четях в сайта, ама сега сайт няма.

# 32
(х) Dorothy сайт има, но единствената нова информация в него е в рубриката "Новини" - за математическо състезание. Информацията за родителските срещи е от миналата година, както и списъкът с учебниците и всичко останало.

# 33
Дороти:   bouquet за яснотата по въпроса с родителската.

# 34
нещо недовидяла съм.. Flutter пак съм пропуснала новата тема.
Записвам се само Hug

# 35
Здравейте,
Не съм писала отдавна, но просто нямах време. Детето се приспособява добре. Днес ходих на родителска среща и госпожата е очарована от класа. Имаме най-високите резултати на входните и сме най-послушни от всички 8 класове.  Sunglasses С униформата ще имаме проблеми-само с риза, панталон и якето на училището. Нямаме право нито на суичърт, нито на някаква тениска, освен тази на училището. Щерката си е намерила приятели. Госпожата отбеляза, че много приказвала с едно от момчетата  Laughing Директорът ще събира всеки ден училището на двора и ще проверява кой е с униформа и кой-не.  Класната им ми хареса, каза, че иска да всички да изкарат минимум 5 на изпита след 8 клас. Много е ентусиазирана и доволна от децата.
По въпроса с речниците - казаха ни, че не им трябват за сега, да не бързаме да купуваме нещо.

# 36
  • Sofia
Вчера на Славейков чух разговор по темата. Един от търговците (млад мъж) каза - Тези от 1... училище вместо да ги пускат да се разхождат и да разнасят заразата, по-добре малко напалм и да се приключи. Няма да се заразяваме....и т.н.  Побеснях, но за жалост устата ми беше скована от упойка след посещение на стоматолог и му се размина скандала.

Прекрасна, шегичките на простраците са неизчерпаеми. И нали по-възпитаните все преглъщат, от остроумията им няма отърваване. Добре е, че децата са по-спокойни и уравновесени от нас, майките...
В нашето училище май все още няма грипно нашествие, от какъвто и да било тип.

# 37
Девойки, как се отнасяте към монтирането на камери в класните стаи?
В НПМГ има брожение сред големите ученици по този повод.

# 38
  • Варна
 Да Споделя - Вчера сина ми ми каза че на входа на училището са проверявали дали си носиш бележника , ако нямаш не влизаш в у-ще , връщаш се и са си го вземеш . Слава бога моят син го носел  Rolling Eyes  иначе щеше да изгуби доста време да се връща до вкъщи .

Аз по принцип съм за такива проверки и за по строгият контрол   Peace

# 39
Девойки, как се отнасяте към монтирането на камери в класните стаи?
В НПМГ има брожение сред големите ученици по този повод.

Ми не зная, те май са за зрелостните изпити и не за непрекъснат контрол. За коридорите съм твърдо за.

За бележниците - в много малко училища не ги искат на входа.

# 40
Ще се пробвам за форумски плейбой  Joy
Разчитам на гласовете ви  Peace  Joy

ти си моя кандидат Joy Joy Joy Peace Peace

# 41
Върнах се в старата тема и прочетох наново поста на АССа 62
нали сме испаноговорящи и ние
речник още не сме купили,имаме един малък  джобен от мин година и с него се оправяше
но и ние имахме затруднения с един превод
така че утре ще обикаляме за речник
Ще идеме и до ИЧс--мерси за идеята  bouquet

# 42
  • София
Здравейте момичета!
Simple Smile
Радвам се, че отбора на 1АЕГ се събра вчера!
На Desislavas - неизвинено  newsm66

Joy

Довлна съм от родителската - и от класната най-вече! Hug
Учителките по БЕЛ и МАТ са (леко) отчаяни от малкото учебни часове за предметите им  wait , но все пак сме в езикова гимназия
Поставих въпроса за бяла дъска. Всички бяха ЗА, най-вече класната (по английски) , но се оказа, че ако я сменим, трябва някой да начертае редовете и квадратчетата   redecoration - за 1-ви клас - ползват същата стая до обяд. Преподавателите  са довлни от класа - и като знания, и като дисциплина  Hands Clap
Голяма агитация падна за включване в оркестъра на учлището! Директорката дойде за да ни се представи и доведе дамата, която отговаря за оркестъра.  Ние се въздържаме  Mr. Green , но едно момче донесло вчера китарата си  newsm26 Който може, .. го може!

Математичката не препоръча за сега никакъв допълнителен сборник,.. Вие имате ли някакъв? По учебник на Просвета сме

# 43
Здравейте момичета!
Simple Smile
Радвам се, че отбора на 1АЕГ се събра вчера!
На Desislavas - неизвинено  newsm66

Joy

Поставих въпроса за бяла дъска. Всички бяха ЗА, най-вече класната (по английски) , но се оказа, че ако я сменим, трябва някой да начертае редовете и квадратчетата   redecoration - за 1-ви клас - ползват същата стая до обяд. Преподавателите  са довлни от класа - и като знания, и като дисциплина  Hands Clap

С водачи да се вдига нагоре, когато не е вашата смяна. На тях черна на вас бяла.

# 44
  • София
Да, и това се коментира - на 2 нива, но един татко предложи да нарисува редове и квадратчета  Peace
Защото не знам как ще стане с монтажа иначе,.. Имало в училището отговрник за това, но ,..
Чакам класната какво ще каже

Общи условия

Активация на акаунт