ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 273
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Преди седмица купих 5 маски на цена 0.16лв, а днес ги взех на 0.30 стотинки  smile3506
Аз преди седмица ги купих по 50 ст., а сега - по 30 ст.   Money
Моето иска да ходи на училище и каза, че ако има ваканция - пак ще ходи, за да се събират със съучениците...

Някъде четох, че сега е по-важно да се предпазим от грипните ваксини, отколкото от самия грип. Хареса ми.

# 301
Моето иска да ходи на училище и каза, че ако има ваканция - пак ще ходи, за да се събират със съучениците...

Точно!
Рали ми каза, че утре ако не учат...я няма цял ден. Crazy
Ще се събират и ще миткат.
Не мисля да я спирам.

# 302

Не мисля да я спирам.
[/quote]

+1

Всички вече изкарахме грипа. Класът беше наполовина преди 2 седмици.
Сега нямаме отсъстващи и болни. Това е добре.
Мисля си, че отсъстващите (паникьосаните) са повече от болните. Дано да съм права.
Ваканцията беше необходима преди 10 дни.

# 303
  • There I was on a July morning

Всички вече изкарахме грипа. Класът беше наполовина преди 2 седмици.
Сега нямаме отсъстващи и болни. Това е добре.
Мисля си, че отсъстващите (паникьосаните) са повече от болните. Дано да съм права.
Ваканцията беше необходима преди 10 дни.

Да, винаги грипните ваканции ги обявяват след като повечето ученици са изкарали грипа. Rolling Eyes

# 304
  • София
Факт е че винаги вървим след събитията. Но от друга страна в работата ми започнаха да боледуват сега и си мисля че грипния вирус продължава шествието си. Така че по-добре да пуснат децата - да се ограничи разпространението. То е ясно че част от децата вече го преболедуваха, но пак е опасно.
Съгласна съм и с mymomgot - че това е масова психоза, произлязла от фармацевтичата индустрия. И това не е мое мнение. Не е тайна че мощните фармацевтични компании в световен мащаб диктуват доста от "епидемии, зарази" и други подобни.

# 305
  • София и там където не се пуши
Аз не съм уплашена от грипа, ама хич. Но след като има доста отсъствуващи, не бива да се предава материал заради отсъствуващите.

# 306
Всъщност не разбрах колко вируса щъкат в момента, защото май освен свинския грип има и друг щам. По данни от нашата педиатърка, декември пак щяло да има вирусни нашествия. Tired

# 307
  • София и там където не се пуши
  По данни от нашата педиатърка, декември пак щяло да има вирусни нашествия. Tired

Да вземе жената да замести Ванга или ги планират тези неща да се случат.

# 308
Дороти, дано да не познае, но само преди една седмица ми каза, че очаква да обявят и в София грипна епидемия и то е факт. Принципно фармацефтичните компании правят някакви прогнози, още лятото и въз основа на тях изготвят съответните противогрипни ваксини.
А ако вярваме на слуховете, може и тези фирми да ги пускат   #Cussing out

# 309
Купихме немско-български речник на ПОНС.
Дано да върши работа.
И ние купихме ето този http://www.pons.bg/index.php?act=products&do=details&id=201. Много е добър, според мен.
Другото с което искам да се похваля е една граматика, която се надявам да компенсира лошия учебник. Издание е на Hueber. През уикенда ще й обърна по-подробно внимание, но на прима виста мисля, че е доста добра за целта.

# 310
  • София
Наистина ще е смешно да обявят само  4 дни грипна ваканция
 hahaha

Като беше учителската стачка - седмици наред си бяха вкъщи и пак се справиха с материала,..!
Голяма работа, че няма да ходят няколко дни, дори и 10-ина да са,..
Касае се за здравето на децата все пак!
И в нашия клас  преди седмица-две отсъстваха много повече деца,.. Тогава беше момента да обявят ваканция

# 311
  • България
 Моята девойка от днес е болна. Току-що си я прибрах. Каза, че от 10 момичета в общежитието само 2 са здрави  Shocked, за класа не разбрах, но и там май има болни.
 Явно грипът се разпространява от центъра на столицата към покрайнините. Нас чак сега ни застигна. Горе-долу когато и управляващите се замислиха по въпроса smile3532

# 312
    Поздрави от грипна Варна!

Включвам се със закъснение  по темата за срещата:
 Peace    "Ако не - може варненци да ни поканят на някоя регионална   Обожавам морето! "   
Лейди Б, с удоволствие ще ви посрещнем край морето /то май  останахме само аз и Майа 75/ Hug Hug Hug
Дано ви хареса нашето сърдито зимно море Simple Smile

На всички болни леко боледуване и бързо оздравяване!!!

П.С.: Така и не разбрахме затвориха ли най-после всички училища в София???   

# 313
Не--училището на дъщеря ми ще учат и утре
въпреки ,че от 17 деца -ходят само 5-6  Thinking

# 314
  • София
Vili95, много благодаря за поканата!
 Hug
Наистина обожавам морето! Само че тази година не успях да стигна до него ,..

Гледах здравния в новините - какво го умуват толкова??
Колко още трябва да се разболеят за да пуснат децата и да спрат (доколкото е възможно) разространението - поне в училищата,..
Бясна съм!   smile3515
Ако се бяха сетили навреме нямаше да има толкова болни деца! Angry

Днес бях в аптеката - купих още маски - не че някой ги слага ,.. Тези са едни такива - за устата и носа сано , кръгли, смешнички ми се видяха, ама - да има,..!
Купих и витамини и здраво се тъпчем!
Което не е застраховка, а само ей така - за мое (най-вече) успокоение Sunglasses

Надявам се утре да осъмнем с по-мъдро решение на здравния!

PartyКой ще е "дежурен по дъска" за да ни съобщи новината hahaha
Казабланка, къде си?  Wink
/да си припомним м.Юли как дежуряхме пред сайта на РИО/

Общи условия

Активация на акаунт