ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 287
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • България
 Във форума не важат строгите правила на английския етикет. Тук всеки е добре дошъл щом му харесва. Ние се запознахме покрай миналогодишната кандидат гимназиална кампания, и мисля, че си помогнахме взаимно.

# 376
  • София
Pepelia6ka, да те записвам ли?
 Hug
Това с ангажиментите не минава  hahaha

# 377
  • Sofia
Pepelia6ka,  Добре дошла си   bouquetще ни бъде много интересно да ни разкажеш за Лондон, аз също съм отскоро във форума  и бях на предишната сбирка ,всички са много лъчезарни и позитивни.
Хубав ден!!!

# 378
  • Варна
vili95  И  аз завиждам на софийските майки за срещата  и ще чакаме снимки друго не ни остава .

Пък като дойде лятото добре дошли на всички    Hug   
(нали вече нямаме изпити за вземаме )  Peace

# 379
  • София
pepelia6kata - Добре дошла  Hug Hug Hug
Тук всички са добре дошли, само да са усмихнати.
Разбира се, че ще дойдеш (стига да не си сериозно възпрепятствана), няма никакво значение кой кога е дошъл.
Идея си нямаш тези готини мами колко палци са стискали за моето детенце, просто няма как да ти обясня колко сила и вяра са ми дали. Така че не се притеснявай те само могат да ти се зарадват.
Аз моето дете не го водя, защото това си е моят блог (макар и в нейно име), това са си моите мами-приятелки Laughing
Браво Lady, добре че се сети да резервираш, да не митарстваме като миналия път - страхотна си!
Аз ще дойда (само да е живот и здраве).

# 380
Мили майки,обръщам се за помощ и знам , че все се намира някой знаещ. Имате ли информация провеждат си се избори в сградата на Френската гимназия и дали ще учат осмокласниците в понеделник , деня след изборите?

# 381
Е, толкова сте мили , а и аз бързо кандисвам....ще дойда тогава!
То едва ли ще има по-голяма компания от вашата, така че това ще ми е ориентира.

# 382
  • София
Мили майки,обръщам се за помощ и знам , че все се намира някой знаещ. Имате ли информация провеждат си се избори в сградата на Френската гимназия и дали ще учат осмокласниците в понеделник , деня след изборите?
dessi65 ,
Извинявам се за включването в темата на осмокласниците, но живея в близост до френската и досега винаги в нея се е помещавала нашата изборна секция.Не мисля, че и този път ще е по-различно...Днес, прибирайки се от работа, минах точно покрай училището.На входната му врата бяха разлепени избирателните списъци.
Затова предполагам, че понеделникът ще им е нужен за  пренареждане на класните стаи, т.е едва ли ще е учебен ден. Thinking

# 383
  • There I was on a July morning
dessi65 ,
Извинявам се за включването в темата на осмокласниците, но живея в близост до френската и досега винаги в нея се е помещавала нашата изборна секция.Не мисля, че и този път ще е по-различно...Днес, прибирайки се от работа, минах точно покрай училището.На входната му врата бяха разлепени избирателните списъци.
Затова предполагам, че понеделникът ще им е нужен за  пренареждане на класните стаи, т.е едва ли ще е учебен ден. Thinking

О, никой не ни е предупредил за това  Rolling Eyes Добре, че има форуми.

Момичета, за мое съжаление, няма да се явя на срещата на 14-ти, поради домашни ангажименти.
Запазвам си правото за присъствие на следващата такава.  Peace

# 384
  • София
Въпреки обявената епидемия, няма ли дежурен във френската, който по телефона да отговори, дали за децата Ви понеделникът ще е учебен ден.. newsm78

# 385
Здравейте! Обадих се , а "дежурен" е охраната. Понеделник за Френската НЕ Е УЧЕБЕН ДЕН. Така , че на училище - чак във вторник.Е , голяма почивка им се заформи. Как ще наваксат просто не знам!

# 386
Всички училища, в които има изборни секции, ще почиват в понеделник.
Немската и Испанската  също  Peace

# 387
  • България
За срещата - ще дойда! Тъй като няма обявени други дребни дечица, освен моето, ще трябва да го теслемя на сестра му или баба и дядо  smile3503

# 388
.....Тъй като няма обявени други дребни дечица, освен моето, ще трябва да го теслемя на сестра му или баба и дядо  smile3503

Аз смятам да дойда с малкия.

# 389
  • България
Четяща мама , тогава взимам и моя. Все ще намеря лук да го изхраня Wink.

Общи условия

Активация на акаунт