ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 070
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте момичета!

Borondy , този коктейл и по вечерно време добре ми дойде! Благодаря! Wink

white s. , съботната среща беше в събота - на 14.11
Погледни съобщенията няколко стр назад - има и линк за снимките Simple Smile
Паролата на лични

Напомням:

СРЕЩА НА 19.12 или 20.12 - ГЛАСУВАЙТЕ!

Ето до сега записалите се:
1.Dorothy –   може би   20.12 –
2.Lady-B –      19.12 или 20.12 – без значение
3.Казабланка - 19.12 -   без палачинки  hahaha
4.Margaritavass - 19.12 или 20.12 - без значение
5.Asss62 – 19.12 или 20.12 – без значение
6.borondy - 19.12 или 20.12 – без значение
7.Zla gad –  20.11 й е по-удобно
8. ellytza – 19.12 или 20.12 – без значение
9. dessislavas – 20.12 предпочита
10. SofiaV – 19.12 или 20.12 – без значение
11. noshtna_ptica – 20.12
12. rosisd – 20.12
13. Знаток…?  - вярваме, че ще размислиш
13. adv – 20.12
14. snow_bird - 19.12 или 20.12 – без значение
15. FireLite - има доброто желание да дойде на срещата
16. ana_ - по-важно е желанието, а тя има такова

# 616
  • През девет земи в десета
Марги и аз чакам да споделиш за торента на английски с български субтитри,в Замунда го няма,самобръсначката също ме интересува,така,че моля момичета споделяйте по-подробно.

Дороти,може да се видим на по кафе  Hug само да се уточним кой ще ходи,мъжО много напира Laughing

Ние преди малко се прибрахме от вилата и досега принтирах снимки от разни исторически забележителности,дори плакат направихме и писахМЕ на английски кратко описание на всяка,това беше домашното по английски.Обаче обещах помощ на младежа,няма как,иначе нямаше да дойде с нас днес.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 01:24 от ☼ Зла Гад® ☼

# 617
  • София и там където не се пуши
Дороти,може да се видим на по кафе  Hug само да се уточним кой ще ходи,мъжО много напира Laughing

При нас аз победих  newsm44 аз ще ходя.

# 618

При нас аз победих  newsm44 аз ще ходя.
Още сме в размисли и страсти,но евентуално ще поспорим и до утре ще ти пиша на скайп да се разберем Peace

Свалих си вчера Новолуние и субтитри намерих,обаче качеството е ужасно,няма нищо общо с филма гледан на голям екран ooooh!

Марги ,ако разполагаш с нещо по-добро свиркай Hug

# 619
Зла Гад може ли да те помоля за снимките. Обръщам се и към всички мами за снимки от България с текст къде какво.

Някой да има представа каква е модата тази година в коледната и новогодишна украса?

Ех мъжки майки, много бързат тези малки мъже. Като малките ни женички. Дано ентусиазма не ги напуска и след 9-ти клас в бръсненето.

Някой да знае дали ще имаме 11 дни ваканция? Или как точно ще бъдат сляти или разляти празнични и почивни дни по Коледа и НГ?

# 620
http://www.bgfactor.org/news.php?cm=13&nid=45210 -ето за коледните празници

Ако става въпрос за снимките на забележителности,пишеш в изображенията на гугъла името на забележителността и излизат стотици снимки.
Ето сайтове с текст към снимките:
http://bulgariancastles.com/bulgariancastles/bg
http://www.photosafaribg.com/index.html

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 12:51 от ☼ Зла Гад® ☼

# 621
Mили майчета,
в сряда ще започне Панаир на книгата в НДК. Мисля да купя на всеки от семейството по една книжка - коледна изненада, защото големите подаръци си ги знаят.
Обаче за осмокласничката не се сещам ( и не съм в час)  -  предложете нещо интересно за момиче, на което не остава много време за четене.

П.П. Линкът със снимките е на 29 страница. Виновата, че не успявам да чета редовно - много работа! Ама и бързо я тъчете тази тема ...възхищавам ви се.  Ако ми пратите паролата, ще надникна, макар и по-късно. И все си точа зъбите за следваща среща, хайде да видим какво ще стане предпразнично.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 13:40 от white s.

# 622
  • София
Зла Гад, самобръсначката или тримера (не занам в коя категория е защото е написан и така и така) е на Braun, струва 29 лв. Работи само на батерии и за това е толкова евтин. Та и по тази причина не става за всекидневна употреба, каквато не е и необходима на нашите млади мъже. Много лесно се борави с него и ако не ползва оптично огледало с едно минаване за минута всичко е ОК... Laughing

# 623
Neli ani мерси Peace Ще купя зареждащи е батерии,имаме зарядно.

# 624
И аз да споделя историята с обръсването на "мустака" на моя младеж.Слагам го в "", защото то си беше една черта над горната устна..., но сестра му постоянно му натякваше, че нещо се е изцапал и той сам реши да се обръсне.След консултация с баща си и закупуване на самобръсначка сам извърши действието и то точно преди 15.09."Важното събитие" беше увековечено с подобаващо количество снимки и клипче от сестра му-в ролята на фотографа.От тогава веднъж седмично се бръсне...голям мъж вече...
А да ви попитам мили дами, майки на младежи-вашите момчета ядат ли много?Моя младеж от няколко месеца направо не мога да го позная-постоянно е гладен и постоянно яде...почти не подбира -важното е да е пълен хладилника...но и доста израстна 184 см стана...Знам, че е в такава възраст, но все пак този глад...Споделете дали има и други постоянно гладни младежи... Laughing

# 625
ОООООООООООоо, да, това с яденето е направо убийствено. Да се чудиш къде слагат такива количества. И девер ми беше така и сина ми. Продължи около година между 16 г. и 18 г.

Синчето си правеше следобедна закуска с 1 топъл хляб, буркан краставички, буркан лютеница, буца сирене и някаква мръвка. Имах чувството, че се тъпче нарочно, само и само в хладилника да няма нищо. Grinning Grinning Grinning

Зла Гад, това за което си ми дала линк е за 2008г. за 2009 г. още не намирам някъде нещо да е писано. Мого благодаря за снимките. Ама много си е хубава България, само дето няма кой да я рекамира.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 17:25 от Asss62

# 626
  • София
Я да питам пък за девойките - само моята ли пази диета?
И то пък една диета - капризничи за манджи вкъщи, но пък умира за сладолед  ooooh!
Казвам й, че сладоледът не е най-диетичната храна на света, тя ми вика - нали не е шоколад  Tired
Но пък се радвам, че започна да набляга на плодовете и зеленчуците, че преди не искаше и да чуе.
Даже книга купихме - Диета само за тийнейджъри.

# 627
Amidala моята девойка,тя вече е на 18 години,уж все е на диета,ама когато никой не я гледа. Mr. Green

Аз също си падам по сладоледените диети,може да не е диетично,обаче на моята фигура се отразява много добре.Винаги имаме във фризера Wink

Младежа яде като "разпран",вечно е гладен  ooooh!

Ассс,уж гледах да е за тази година линка Thinking

Досега правихме Коледната украса с дечурлигата,утре ще трябва да купувам още,че украсяваме целия долен етаж.Доста играчки от старите,чупливи са се счупили.

# 628
  • България
 Относно диетите: моята девойка е на периоди - понякога имам чувството, че "ще ми изяде ушите", друг път яде колкото пиле. Определено не пази диети, но при нейните данни това е абсурдно - 44кг / 169см.
 Коледната украса съм оставила за събота и неделя, за да се включи и тя. Тази седмица не бях в къщи, а сега тя липсва. Ние поне не можем да си омръзнем  smile3532

# 629
  • София
Зла Гад - е много е сладка малкото изтърсаче, - хубава мама - хубави деца. svetlaem и Зла Гад® ☼  (извинение за спама) - но ще пусна линк за Новолуние, който иска да гледа...е качеството не е кой знае какво (в Замунда го свалиха) - http://energy-torrent.com/
Трябва стандартна регистрация. И линк за самия филм http://energy-torrent.com/details.php?id=16123
Дороти пак ли родителска среща, ние си нямаме.
София - къде изчезна, тоя Загреб те отнесе...
Хаиде и да споделите как са децата - след родителската среща.
И на следващата среща повече майки, че Лейди е заредила фотоапарата... Laughing

Здрасти София - завърна се...

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 21:25 от margaritavass

Общи условия

Активация на акаунт