ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - учим думички и песни, осми клас е вече лесен

• 43 121
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Чакам с нетърпение момента, в който ще избягям от работа и ще отида на Панаира на книгата.
Дайте идеи за подаръци - както за девойките, така и за възрастните!

White s., похвали се какви книжки си си купила! smile3547

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 11:34 от noshtna_ptica

# 691
Знаток, и аз закъснях, но........... виждам, че резултата ти е впечатляващ, така че- проблема е никакъв.

Колкото до книгите, има много хубави, но за съжаление на мен така и не ми остава време затова и компетентно мнение не мога да дам. newsm78
В неделя майка ми има ИД и вместо дрехи и парцалки, тенджери и паници й купих книга- Изгубения символ. Мисля, че е супер подарък пък и аз ще се възползвам от него   Laughing, тогава със сигурност ще намеря време за четене.
Точно тези дни си говорихме с моето малко охлювче, че от тия телевизори не остава време за смислени неща. Хващам се, че гледам тъпотия след тъпотия,но....... обещала съм да променя нещата. Даже малкото вика "Мамо, накажи ме да не гледам телевизия, за да чета.". То повод винаги ще се намери, така че и е привремило наказание Joy Joy Joy

# 692
http://education.actualno.com/news_274117.html

ИринаБ, ЧЕСТИТО И ТУК!!!
Браво на Пепи и на отбора на СМГ!!!

# 693
Браво. Браво. Браво. Пълнят ми сърцето такива деца-Ани, това като продължение от "другата" тема.....Поздравления на Ирина за Пепи (той не трябва ли да е на 14 г., що 13???). Това са деца, за които математиката е светлина и СМГ е точното място за тях, за нас обаче е ада -то и за това не сме там Joy Joy, но познавам дете, което изпитва същите чувства като моето, но понеже математиката била царицата на всички науки според мама и тати е в СМГ и се гърчи, горкото.

# 694
  • София
БРАВО!

Поздравления за ПЕШИ и целия отбор!

Ирина   bouquet

Момичета, Панаира на книгата нали е до неделя,..? Че аз все в последния момент,..  Blush

# 695
  • София
БРАВО НА ДЕЦАТА!   bouquet  ЧУДЕСНИ КАКТО ВИНАГИ!

# 696
Ани, това като продължение от "другата" тема.....
О, не не! Не е продължение...

Това е наша мама!
Ирина реши да сподели в друга тема, че синът й е златен медалист.
Аз пък реших хем да я поздравя и тук, хем успехите на българските деца-математици да станат достояние на повече хора.

# 697
  • гр.София
Благодаря,момичета!
Толкова сте мили!Наистина ми е страшно приятно в тази компания.Знам,че сте искрени и затова съм Ви още по-благодарна за топлите думи!!!
Страхотни са ни дечицата!И техните преподаватели също! Hug Hug Hug
За протокола-той не трябва ли да е на 14 г., що 13-Пепи и Павлена са родени на една и съща дата през 1996г,затова са на 13 Rolling Eyes
За книгите-Изгубеният символ си го взех вчера и след малко го почвам.А на Пепи бях дала "Фирмата" на Гришам за Филипините и сега е на вълна Гришам.Очарован е и няма да го мисля в близките месеци/имам цялата библиография/.
За подаръците-за пръв път ми е лесно:Кростренажор!!!/Откога си мечтая,добре,че детето беше на гости на приятел от спортното на ЦСКА и от тогава не спира да повтаря колко би било хубаво да си има и той един кростренажор в къщи! Laughing Laughing Laughing
За коледната украса-в неделя е големият ден!При нас е традиция да честитим рождения ден на тати с елха!/Е,не е ли нагло да се родиш на Никулден и да не си Никола newsm78/.
Много се разписах!Днес не съм на работа и явно ми липсват хора Joy

# 698
  • гр.София
На Ани-специални благодарности,че ни "разнася" Laughing Laughing Laughing
Просто ми се стори по-подходящо в "Математически турнири" да споделя,но тук си е моето място Praynig
В нашата група! #Crazy

# 699
Ани, това като продължение от "другата" тема.....
О, не не! Не е продължение...

Това е наша мама!
Ирина реши да сподели в друга тема, че синът й е златен медалист.
Аз пък реших хем да я поздравя и тук, хем успехите на българските деца-математици да станат достояние на повече хора.
Ани, знам, бе, че Ирина си е наша, аз имах предвид коментарите от твоята тема за това какви трябва да са изпитите за 7-класниците, дето се развихриха страстите около пустото СМГ.
Ирина-леле, това, че Пепи е на 13 години всъщност още повече ме кара да му се възхищавам, защото 1 година е огромна разлика в тази възраст, но нали осмокласниците ни вече са на 14, Пепи и той осмокласник, затова се зачудих, изобщо не стоплих, че може да е тръгнал на училище 1 година по-рано.

# 700
Ани, знам, бе, че Ирина си е наша, аз имах предвид коментарите от твоята тема за това какви трябва да са изпитите за 7-класниците, дето се развихриха страстите около пустото СМГ.

Недей така, моля те, че ако пусто остане това СМГ, не знам с какво и с кого ще се гордеем на олимпиади и състезания по математика. Joy

Не съм те разбрала. Hug
Аз моята тема съм я забравила вече.
На който му трябва, да я върне на първа страница.

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 15:20 от ana_

# 701
ЧЕСТИТО НА НАШИТЕ ДЕЦА!!!!! bg
ДА НИ ПРОСЛАВЯТ ВИНАГИ ВСЕ ТАКА- СТРАХОТНИ ДЕЦА  newsm10НА СТРАХОТНИ РОДИТЕЛИ smile3521 -
ЩАСТЛИВЦИ!!! newsm74

# 702
  • Sofia
 bgПоздравления това е уникално  постижение,
Да са живи и здрави и да им се множат медалите!!! baloni
Приятно   running

# 703
  • София
Браво на децата. Искрени поздравления за тях и за техните родители. Само да споделя, че това състезание излезе на носа на немската паралелка в СМГ.  Grinning Госпожата по немски е взела всички часове по математика (Шаркова е във Филипините - за тези, които не знаят), за да преподава немски, естествено...  Grinning Така че тази седмица децата имат 28 учебни часа немски (не преувеличавам!). Синчето ме гледа лошо, като че ли аз съм виновна.
Казабланка, напълно те подкрепям в мнението ти за допълните занимания по английски. И ние сме така.

# 704
  • София и там където не се пуши
Честито на децата, все така да ни радват. 

Нашата група, още не се прибрала, удариха го на екскурзия след Филипините, а утре са на Салабашев. Купонджии, какво да се прави, това ще им остане.

Общи условия

Активация на акаунт