Отговори
# 360
Ами,забавлявам се,най-вече.И писането ми тук -също.
Това ,че разсъждавам върху нещата,явно не предполага забавление за теб...
За мен цялата телевизия е забавление,нали за това е създадена...но това не значи,че гледам безцелно,без грам мисъл в главата... Mr. Green  
Например,когато дават погребенията,болниците и прочие тъжнотии,признах си неведнъж,че не гледам.Много ме натоварват.
Затова и пропускам и всякакви такива предавания ,включая и новините...

# 361
Цитат на: краси.мира
По повод нарцисизма на Брук ...нея не я интересува какви негативи или позитиви ще й донесе дадена постъпка.Важното е да стане на нейната  и на нея да й е добре.Както винаги,включая и случая с Дикън.Там не беше важно как ще се почувства той,или дъщеря й...чувствата на другите никога нямат значение.Важното е на нея да й е добре.В това се изразява нарцисизма й и пресметливостта й.А не дали ще спечели одобрение или не...това кога я е интересувало?Още веднъж в подкрепа ,че се интересува само от себе си!
Дори и днес:Ничо й предложи да замине с Хоуп,като майка да я подкрепи в нещо си...ама не ,кога наша Брук е поставяла децата си на първо място?!Пак най-важни са нейните чувства и преживявания...я си представете ,че Ричо и Донка се залибят,докато нея я няма ,да съска и да си пази територията...децата,те сами се оправят,открай време,свикнали са!

ooooh!Честно,не ти прочетох поста.Първото изречение до средата ми стига,но исках да те попитам ти изобщо забавляваш ли се с филма?
Не знам и останалите как го възприемате,но за мен е само и единствено забавление.Повече се смея и учудвам на измишльотините,отколкото да го приемам сериозно и да философствам ..........

Философстване е да коментираш нещо, което не си видял, но си правиш изводите от казано изречение, което може да е грешка в "превода", както "сина на Торн"   Crazy

Ридж и Дона се целуват. Брук случайно(да, бе) вижда целувката и е доста разстроена.
После тя казва на Ник, че е уволнила Дона, но Ридж все още вярва, че ще продължат да работят заедно. Ник се досеща, че Брук ревнува от Дона, но Брук дава някакви безсмислени обяснения, че той щял да разбие сърцето на сестра й.
Дона се надява, че Ридж има истински чувства към нея.

Брук се извинява на сестра си, като я предупреждава да поддържа само и единствено професионални отношения с Ридж.

Продължавам да си мисля, че целувката не е номер или начин Брук да се осъзнае, а Дона си е хлътнала по Рич, както и той по нея  Peace Или се заблуждавам?  newsm78

# 362
  • София
...и както подчертах интересно ми беше защо никой не коментира признанията ́и...

Lana, аз точно заради този ти въпрос направих онзи разбор на любовните/сексуалните връзки на Т. и Б. Т. е в дупка, умопомрачение, депресия, осъзнава го, срамува се... Това е повече от ясно. Наистина няма какво да се коментират тези състояния, това са изключения, периоди, а не нормалните човешки състояния. Поне за мен не са важни, на всеки се случва да прави неща, които не са му съвсем присъщи. Дори и към близките си, винаги се въздържам да коментирам такива моменти.
Докато Б. е в едно такова постоянно състояние, неприемливо за мен, а очевидно напълно нормално и приемливо за много други, за това ми е интересна. Интересно ми е какъв човек трябва да си, за да се държиш така и какъв трябва да си, за да одобряваш това поведение. Без никакви лоши чувства, чисто аналитично Peace

Надявам се, че бях изчерпателна и ти стана ясно, защо аз лично не коментирах думите на Т. на АА, а Б. ми вади очите дори и за 3 мин Simple Smile

Разбирам, гледната ти точка, но естествено  Wink не съм съгласна - поради куп причини, които неведнъж сме обсъждали. Всъщност мен ме изненадва двойният стандарт (както винаги) - когато Тейлър е депресирана, в дупка, умопомрачение и т.н. скачането от легло в легло (всеки избира как да тълкува изказването ́и - за мен си беше "спя с мъже, който не познавам") е нормално състояние newsm78, но когато Брук е изоставена, смачкана, в дупка и след време има връзка с мъж (респективно и прави секс) - това е скачане от легло в легло, егоизъм, нарцисизъм и т.н. Което не значи, че всичко у Брук ми харесва, или обратното всичко у Тейлър не ми харесва...
Всъщност всеки с пристрастията си вижда/не вижда добрите/лошите неща в персонажите, които харесва...иначе хич нямаше и за какво да си "говорим"  Wink

# 363

Продължавам да си мисля, че целувката не е номер или начин Брук да се осъзнае, а Дона си е хлътнала по Рич, както и той по нея  Peace Или се заблуждавам?  newsm78

А аз си мисля, че нашите любими сценаристи в началото са решили да вкарат интригата Дона- Рич, но после ще извъртят невинно нещата и ще изкарат всичко като дълбок замисъл а ла "Как да накараме Брук да  се осъзнае". Не знам дали съм права.

# 364
Днес дадоха значка на Хектор за заслуги, че вдига всички спешни телефони едновременно и се отзовава навсякъде.

# 365

А аз си мисля, че нашите любими сценаристи в началото са решили да вкарат интригата Дона- Рич, но после ще извъртят невинно нещата и ще изкарат всичко като дълбок замисъл а ла "Как да накараме Брук да  се осъзнае". Не знам дали съм права.

Такова е и моето мнение. Както писах и преди - така предполагам! Peace
Ще гледаме и ще видим!

# 366

Днес дадоха значка на Хектор за заслуги, че вдига всички спешни телефони едновременно и се отзовава навсякъде.

# 367
Взе ми думите / мислите от главата.
Тъкмо щях да пиша , "какъв Супермен", но ти по - образно го даде.

# 368
Бърза и така образна съм... Joy Joy   bouquet

# 369
  • София
Бърза и така образна съм... Joy Joy   bouquet

Пък аз реших, че си объркала темата  Wink

# 370
Да нямаме тема за Хектор?  Joy той е за "Supernatural" и  "Smallville" едновременно. Вече се чудя къде да пиша за него...  Joy

# 371
Добре де, аз не мога да я разбера Тейлър. Разбира какво трябва да направи, знае, че не е редно това, което прави и въпреки това се оставя да я убеждава Хектор Rolling Eyes
Ей на тоз въпрос и аз не мога да си отговоря Thinking......май само сценаристите зная с каква цел се увъртяха толкова нещата.....То една лъжа води след себе си и друга и друга.....и вече признанието става ужасно трудно,да не кажа невъзможно.... Crossing Arms
А на мен ми правят впечатление разговорите между Тейлър и Стефани.....баба ви Стефка как знае с кого как да говори. PeaceС Тейлър са толкова чувственни,възпитани,интелигентни,искренни,а с Брукасита да не говорим..... ooooh!
За днешната серия вие сте я изкоментирали.....то на всички им стана ясно защо Брук се държи така със сестра си.....то и крушата не пада по-долу от дървото така че....поведението на Дона хич не ме учудва..... Crossing Arms

# 372
чувственни,възпитани,интелигентни,искренни,

Joy Joy И  така чувствено, възпитано, интелигентно и искрено  си раздават шамари.  Joy Разбрах те какво имаш предвид, но не се стърпях.  Sunglasses

# 373

Joy Joy И  така чувствено си раздават шамари.  Joy Разбрах те какво имаш предвид, но не се стърпях.  Sunglasses
Ееее и в най-добрите семейства се случва hahaha.....ама с другото същество разговорите са на високо равнище винаги..... Crazy

# 374
  • София

Joy Joy И  така чувствено, възпитано, интелигентно и искрено  си раздават шамари.  Joy Разбрах те какво имаш предвид, но не се стърпях.  Sunglasses

Joy Joy Joy

Добре де, аз не мога да я разбера Тейлър. Разбира какво трябва да направи, знае, че не е редно това, което прави и въпреки това се оставя да я убеждава Хектор Rolling Eyes
Ей на тоз въпрос и аз не мога да си отговоря Thinking......

Е как защо - за да ни забавляват...както всичко, което се случва в сериала  Wink

Общи условия

Активация на акаунт