Коледа идва!

• 154 276
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 60

Аз не се сдържах и ти ги рекламирах на предните страници  Wink Нали ти си ми източника на сладки, каквото съм направила по твоя рецепта, всичко е било страхотно! Hug
Ама ти похвалих и тези банановите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434450.msg12703317#msg12703317

# 61
Аз не се сдържах и ти ги рекламирах на предните страници  Wink Нали ти си ми източника на сладки, каквото съм направила по твоя рецепта, всичко е било страхотно! Hug
Ама ти похвалих и тези банановите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434450.msg12703317#msg12703317

Така е който чете само една страница напред Simple Smile
Благодаря ти Ани, много се радвам че че ви харесват Simple Smile

# 62
  • София
Хоп, и аз тук  Mr. Green
Миналата година аз правих Щолена и едни лимонови сладки и станаха много вкусни, за тази ще черпя идеи от вас   Laughing Peace

# 63
От къде мога да си купя шоколадов чипс?

Има го в Метро, вчера го гледах.
Благодаря. Може ли малко подробности къде горе долу да го търся и как изглежда опаковката?

Намира се там, където са и другите готварски шоколади, сметани и прочие сладкарски. Също близо до подправки.

# 64
  • София
записвам се и аз в темата. Simple Smile
От сега харесах почти всичко дадено от Tandoori и Tannita, пък за каквото ми стигнат силите. Party

Миналата година за първи път правих щолен по рецепта на Джемма и пак ще го направя. Свекър ми, който много обикаля по света, каза че моят бил по-хубав от тези, които е ял в Германия. Grinning

# 65
dalka, благодаря  bouquet Надявам се, че ще се ориентирам Simple Smile

# 66
Страхотна тема.Мен ме интересува как да направя моделиращата маса на подаръчетата
  bouquet

# 67
  • София
Мислех си, че само аз съм луда да мисля от сега за Коледа, а не съм била сама  Laughing . Ще следя с интерес!!! И аз като Мама Цоци имам и друга причина да чакам Коледа с нетърпение  Wink !

# 68
  • Балчик
Ауууу, любимата ми тема. За малко да я изтърва- 5 стр. сте изписали. Добре, че сестра ми (тя стана по-редовна от мен вече в готварския Simple Smile) каза, че сте я отворили. Въпреки кулинарната ми апатия, ще я следя с интерес. По Коледа не може да не се развихря в кухнята.

# 69
Останаха ми очите в украсата на коледните мъфини.Ще се постарая да ги направя.Но някой ди ми каже как се пекат?В силиконова форма и в нея хартиени формички така ли трябва?И колко големи трябва да са ?  bouquet

# 70
  • София, Манастирски ливади
Искам и аз записссс!!!
Това са най-хубавите семейни празници.
Предвид предстоящото застудяване и темата тук, немога да не се настроя коледно...
Изчетох всичко написано, много искам да направя някакви коледни сладки. Ще следя до последно всяка рецепта, иска ми се да е лесна и бърза...Хич ме няма по месенето, а и времето ми е кът, но така или иначе вече си харесах рецепти и все нещо ще забъркам...  Hug

# 71
  • сред люляците
Леле, как лети времето...Кога стана време отново за коледни приготовления? Благодаря, че ме подсетихте Mr. Green
Утре ще се постарая да изровя сладките, които правих миналата година Hug

# 72
Krische, аз не съм много по картинките и джуфките - за мен в една такава тема най-важното е не да е красива, а да е подредена достатъчно добре, така че да мога да си намеря каквото ми трябва. А и на Safari-то при предварителен преглед на поста ми размества всичко - просто сайтът не е направен да работи добре под Сафари. Та в този ред на мисли Simple Smile, ще ми отнеме доста (загубено според мен) време да "украсявам" темата. НО, все пак ще се постарая да вкарам коледен дух, доколкото мога, ако е вожно за всички.

Krassi, според мен можеш да печеш в силиконови форми, а после да ги преместиш в хартиените. Иначе мисля, че хартията ще се изсуши и ще се чупи.

# 73
...Миналата година за първи път правих щолен по рецепта на Джемма и пак ще го направя. ..

Къде мога да видя тази рецепта? Тъкмо щях да пускам тук питанка за щолен и ти ме изпревари Laughing.

# 74
...Миналата година за първи път правих щолен по рецепта на Джемма и пак ще го направя. ..

Къде мога да видя тази рецепта? Тъкмо щях да пускам тук питанка за щолен и ти ме изпревари Laughing.

Ето я

Общи условия

Активация на акаунт