Коледа идва!

• 152 761
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 915
  • Пловдив
Пепи, благодаря ти миличка   bouquet
Да Gаlkа, така се правят, само че от влагата се разтичат (разстопяват се)  #Cussing out и не остава нищо в прозорчето, затова попитах какво е мармалад от руски  newsm78

Мармелад са нашите лимонови резанки. В Русия обаче се продава на кг и го има различен като вкус и цвят Wink

# 916
Обадиха ми се от пощата, че поръчката ми е дошла (комплекта за шоколад) и да отида да я взема. Но когато поръчвах останах с впечатлението, че ще бъде изпратена с куриерска фирма.
ами да, трябва да ти я донесат до вратата, поне на мен така ми я доставиха. Куриерът ми я донесе до вкъщи, без да плащам допълнително  Peace

# 917
Благодарско Пепи   bouquet
Жалко, че в Бг не се продават такива. Ще пробвам нашите да ги разтопя и след това да ги оставя да се желират на тъничък пласт да видя какво ще се получи  newsm78
mitsie браво, прекрасно си се справила. За децата са голяма радост тези къщи, а вместо свещичка може да сложиш LED-лампа с батерийка, иначе има опасност да се разтопи глазурата (поне според мен  newsm78)

# 918
  • Пловдив
Благодарско Пепи   bouquet
Жалко, че в Бг не се продават такива. Ще пробвам нашите да ги разтопя и след това да ги оставя да се желират на тъничък пласт да видя какво ще се получи  newsm78
mitsie браво, прекрасно си се справила. За децата са голяма радост тези къщи, а вместо свещичка може да сложиш LED-лампа с батерийка, иначе има опасност да се разтопи глазурата (поне според мен  newsm78)

Пробвай с желибонки Wink

# 919
  • В кошера...
Май Наталина беше писала, че е пробвала с желирани бонбони, но не ставало - тестото се размеква и деформира.

# 920
  • София
Май Наталина беше писала, че е пробвала с желирани бонбони, но не ставало - тестото се размеква и деформира.
да, беше пробвала и не е доволна. Аз вече мисля да не ги правя. Мислех, че може да сложа на елхата, да слагам при другите на подносчета за подаръци......... Ама ако трябва само с целофан да стоят, не знам става прекалено голяма играчка за мен и май няма да ги правя. Thinking

# 921
  • в очите на моето ангелче София
Хей момичета  Praynigмооооля кажете на колко градуса го печете тоя английски коледен кейк,че как съм му се наточила Blush

bouquet            bouquet                  bouquet

Nature Snowman                             Close-mas:                      santa2
Иде коледа Grinning

# 922
  • Балчик
Нали пише в рецептата- на 150 гр.

# 923
снощи направих шоколадовите бисквитки / без нескафе, понеже нямам/ на rumya. на семейството и приятелите ми, много им хареса  Wink

благодаря за споделената рецепта. ето снимки.

# 924
  • София
silvi@  newsm10

# 925
някой случайно да си познава ягодовата насладаGrinning

ако може да каже рецептата.

# 926
Силви много хубави бисквитки  Hug

искам да попитам някои знае ли от къде мога да си купя малки целофанови торбички,искам да сложа бисквитки в тях и да ги завържа с червена панделка

# 927
# 928
Кари, ти за къде питаш, за от кой град да си купиш newsm78

# 929
Крисче много се радвам че се включи ,точно от теб ще копирам идеята, че в училището на детенце разрешават да се черпи с бисквитки и сок ,с торта неможе  Confused
Добрич или Варна

Общи условия

Активация на акаунт