Коледа идва!

• 154 134
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 855
Eто и тест сладки от мен.
Медените снежинки са тест по техниката, която съм пуснала. Нямах бал шоколад и затова са с кафяв.
Меденки на Джемма

Шоколадови бисквити Трюфел

Сусамки

Смехурко, изглеждат превъзходни!  bouquet

Направо ги пускай в новия конкурс: http://www.sugarcraftcontest.xcerx.com/photogallery.php?album_id=3

# 856
  • София
Аз пробвах с настърган джинджифил меденките, но не станаха нещо, много силно миришеха на джинджифил, чак натрапчиво, а и той е доста воден като се рендоса, затова вече само на прах слагам.

# 857
  • София
Здравейте момичета, поздравления за страхотна тема.

Сега и аз мога да покажа първите си коледни сладки. Правени са по рецептата на 'Коледни снежинки с цветна глазура, на Йоана' от линковете на първа страница.
Много си ги харесвам - даже са и вкусни Simple Smile .

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 21:42 от Supermint

# 858
Здравейте, дами! Тъкмо сложих във фурната моя английски коледен кекс и даже остана малко, точно колкото да запълня една малка формичка на дядо коледа  Whistling .Така че още днес ще видим дали ще стане хубав. Аз сложих и малко сущени ягоди и ябълки- аромата беше невероятен  Flutter

# 859
  • София
Здравейте момичета, поздравления за страхотна тема.

Сега и аз мога да покажа първите си коледни сладки. Правени са по рецептата на 'Коледни снежинки с цветна глазура, на Йоана' от линковете на първа страница.
Много си ги харесвам - даже са и вкусни Simple Smile .

Supermint, това бялото отгоре белтъчна глазура ли е? И с какво ги оцвети? Изглеждат страхотни!

# 860
  • София
Supermint, това бялото отгоре белтъчна глазура ли е? И с какво ги оцвети? Изглеждат страхотни!

tzvety26, да белтъчна, но ми съхнаха доста повече от 2 часа както е по рецептата. Сега съм ги сложила в кутии да видя как ще са след седмица. Боята е от тази която продават в Метро.

# 861
  • София

tzvety26, да белтъчна, но ми съхнаха доста повече от 2 часа както е по рецептата. Сега съм ги сложила в кутии да видя как ще са след седмица. Боята е от тази която продават в Метро.
А точиците от какво са!

# 862
  • София
Точиците и перлите са такива :

мисля че ги купих от Билла.

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 21:44 от Supermint

# 863
Джинджифил и аз слагам на прах в сладките. Много ми харесва Grinning
Аз търся форма за щолен и не намирам.
Аз правих щолен без форма миналата година - с прегъване на тестото. Формата се получава почти същата.

Много красиви сладки сте показали.  Аз обикновено почти не ги украсявам Blush

Кутиите от Кауфланд не са ли малки? Аз се засилих да ходя да ги търся, но видях на една от снимките етикета с размери и ми се струва, че само голямата ще стига за една доза сладки, и то зависи от сладките.

# 864
Направих коледните меденки, но нямам метална кутия, за да ги съхранявам. Някакви други идеи за съхранение?

# 865
  • Czech Republic
Направих коледните меденки, но нямам метална кутия, за да ги съхранявам. Някакви други идеи за съхранение?

Обикновена картонена кутия с капак (аз ползвам от обувки) и на хладно място (най-добре около 5-15 градуса), може и в хладилник или на тераса. Peace

# 866
  • Варна
Момичета, вчера правихме суха тренировка с децата на меденките, но ми станаха твърди. Дали ще поумекнат след няколко дни или съм объркала рецептата. newsm78 Пък всичко сложих по рецепта Thinking

# 867
  • в очите на моето ангелче София
Малеее какви вкусни красоти Shockedнаправо онемявам пред тези сладкиши,  bouquet прекрасни са а какво ще кажете на един лаик,който иска да си направи АКК,на колко градуса да го пека Embarassed,че уж гледах...

# 868
Здравейте,никога не съм правила коледни сладки ,но съм решила тази година да се пробвам,ще си купя формички ,но не зная от къде,дали ще има в големите супермаркети ?Едно се чудя ,гледам , че има яйца как така се правят в началото на декември,даже някои от вас вече са направили и издържат 1 месец  newsm78.

# 869
Здравейте,никога не съм правила коледни сладки ,но съм решила тази година да се пробвам,ще си купя формички ,но не зная от къде,дали ще има в големите супермаркети ?Едно се чудя ,гледам , че има яйца как така се правят в началото на декември,даже някои от вас вече са направили и издържат 1 месец  newsm78.
Във всеки един по- голям супер маркет има формички.

ice, колко време след като пусна поръчката за формите за шоколад дойдоха? Моите ги поръчах преди седмица, а още не са ми ги доставили.

Общи условия

Активация на акаунт