Отговори
# 615
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СНАЖНАМАТАР!!! МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И ДА ТЕ РАДВАТ БЛИЗКИТЕ ТИ ХОРА!!!

# 616
Хадил, а натурален сок става ли да се желира? А кока-кола или пепси?

В крайна сметка ми се желира, ама нямаха стегната форма, а се разпльокаха мечетата. Не ми допадна , много гнусно се провлачаше по гърлото ми , а и нямаше никакъв вкус   Sick Кюрда обаче го  хареса  Rolling Eyes

Тука такава вихрушка се изви преди малко, ужасно силен вятър, найлонови торби и вестници хвърчеха из въздуха.

Вятъра на промяната  Laughing
Помните ли го?
Аз помня, въпреки, че бях малка.

# 617
стават и натурален сок и кола, обаче колата й добави малко вода.

# 618
Вятъра на промяната  Laughing
Помните ли го?
Аз помня, въпреки, че бях малка.

Даже и по CNN го припомиха тази вечер с репортаж на Ралица Василева. Снощи тема номер едно беше честването на падането на Берлинската стена,  а днес обсъждаха малка България и Промяната.  Peace
много гнусно се провлачаше по гърлото ми , а и нямаше никакъв вкус 
точно това са и моите спомени  Sick

4естит Рожден Ден на Снежанатамар newsm59 Весел празник, любов и щастие!

Алвера и вие ли сте болни  Sad  Бързо да се оправяте  Peace

Лека вечер на всички   bouquet

# 619

Благодаря ви момичета ,че сте се сетили за мен.Ето ви и малка почерпка

# 620
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро арабелки!
Хайде на кафето

Деси, зодия Коза съм, козирог де, януарско бебе. То затова колкото по-остарявам, по-красива ставам   Grinning, и не поумнявам  Embarassed.
Девойките в къщи се оправят полека.
Аз желе не обичам, ям само една торта с желатин, кисело мляко и сметана и разни овкусители и ароматизатори, но това няма нищо общо с желето  Laughing. Иначе ми е гадно и на вкус и на вид.
Но ми е странно как ще изглежда кока кола като желе  newsm78

Хайде, хубав ден на всички!

# 621
Гутен сабахлен, вещици ,трещерици и върколаци.

ако някой иска да се сдобие с талисман за късмет, да му забъркам магия , нека да се свърже с мен чрез този линк http://sites.google.com/site/charodejbg/Home/talisman-ot-prilep, където съм оставила и номер за връзка.
Ако някой не е доволен от качеството на магиите ми, да се обърне към Върховния Магически Съд.

Лили, и мен ме боли мъдреца, ама зъболекарката я е шубе да го вади  Sick  Не че мене не ме е, но ако ме хване натясно, няма къде да бягам. Ама явно й  удобно през 1-2 месеца да ми прави нещо с лазер, да прибира парички периодично и така...

Алвера, ще пробвам за желе от кола, дано поне има някакъв вкус  Peace

# 622
върки много си гот  Laughing Laughing Laughing

алвера и родителското тяло са козирози  bowuu

# 623

гот, гот, ама в магазина сиренето е с пари!!! Я ме подпомогни, като си купиш изсушен прилеп от мен, както е отбелязано -50лв за бройка, + 2лв за доставка!!!
Скоро ще се наложи да вдигна цената, щото вече не останаха прилепи в нашия блок, та ще трябва из чужди райони да ловувам!  Така, че купувайте, докато е евтинко!

Само че в сутиена не се слагат изсушени прилепи, ами полуживи! Че да пърхат с  крила и да ти правят течение в сирйските знойни дни! ЗА храната им не се тревожии- скилидките чесън, който държиш там , са им  напълно достатъчни.

# 624
върки около нас колкото искаш .Дай да спретнем една фирма -аз и ти и да разработим пазара . bowuu hahaha

Ей за приложението им като вентилатор не се бях сетила  Joy Joy Joy Joy Joy

# 625
Здравейте, арабски мами. Понеже не измислих друг начин, като последна мярка се сетих за вас. Моля ви, ако имате възможност, да ми преведете долния текст. Опитах и с гугъл, наврях се дори в яху-то, за да питам, но май не получих никакъв смислен отговор. Какв означават тези думи и цитат от Корана ли е това, поговорка ли е, просто някаква сентенция или....?
تمر بنا الأيام تترى، وإنما نساق الى الآجال، والعين تنظر
فلا عائد ذاك الشباب الذي مضى..... ولا زائل هذا المشيب

# 626
Шилан-смени си докторката или я накарай поне нерва да ти извади,какво гори с лазер не ми е ясно

аз магии не искам да ми правиш,но можеш да направиш ду'а за една от ,,вашите хора,:току що се върнах от шахадата(засвидетелстване),на една сирийка, плака жената,каза,че от щастие.
Нейната история е много интересна:майка и е християнка,баща и е друзд (не знам така ли се пише),а съпруга и (вече бивш) е шиит-всичките са сирийци.Много шарено в Сирия  Simple Smile И си живеят мирно хората,дори и с кюрдите  Mr. Green

тоя прилеп като го гледам се сетих,че и тука има прилепи, пустинни прилепи,арабски вампири  Naughty

падането на Берлинската помня,че го гледахме по Всяка Неделя,баща ми е учил в ГДР и се вълнуваше.Арабите едва ли ги еня за стената Crazy

# 627
         ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Снежната!
      Здраве,щастие,любов,и много усмивки!

И подарък от сърце
          А после ще показвате снимки от пътешествия.  bouquet

# 628
Здравейте, арабски мами. Понеже не измислих друг начин, като последна мярка се сетих за вас. Моля ви, ако имате възможност, да ми преведете долния текст. Опитах и с гугъл, наврях се дори в яху-то, за да питам, но май не получих никакъв смислен отговор. Какв означават тези думи и цитат от Корана ли е това, поговорка ли е, просто някаква сентенция или....?
تمر بنا الأيام تترى، وإنما نساق الى الآجال، والعين تنظر
فلا عائد ذاك الشباب الذي مضى..... ولا زائل هذا المشيب

Не цитат от Корана - част от стихотворение е на поет Алхафез ибн Касир  -الحافظ ابن كثير

Мой превод- дните ни минават бързо и се приближаваме /вървим/ към края /смъртта/ , и колкото и да се взират очите отминалата младост няма да се върне и побелелите коси са тук

# 629
Тъй като Делта ни изостави , защо ли  Thinking аз ще сложа вечерята

И понеже сме на тема ядене ,да ви задам една загадка- кой от съвременните широко използвани сосове е всъщност навлезнал от Китай ,и какви са му били първоначалните съставки  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт