Майки от ПАНАГЮРИЩЕ, хайде да се запознаем!!!

• 27 463
  • 736
  •   2
Отговори

Добре дошли в страницата на панагюрските майки!

Кои сме ние:
CVETI ( Цвети) - Лъчезар- 8 месеца
mariela78 (Мима) - Ники- 11 месеца и Пепи- 6 годинки
poly77 (Поли) - Ваньо- 2 годинки и 10 месеца и Пепи - 9 години
nikita2303 (Ани) - Никита - 8 месеца
galina2750 (Галя) - Тихомир- 9 години и Гергана - 9 месеца
VENI2202 (Вени) - Жоро - 2 годинки и 9 месеца
Savkom ( Станислава) - Лъчезар - 9 години и Даная - 2 годинки и 10 месеца
Vasencetto (Васка) - - Гошко и Кристиян - 4 годинки
elly83 (Ели) - Полина 1 годинка и 5 месеца
radina 08 (Ани) - Радина 1 годинка и 4 месеца
DIMMI83 (Дима) - Стоян и Йоана
stiv4o (Драгана) - тоян 7 годинки и 10 месеца и  Иван 1 годинка
Desislava (Деси) - Ивайло - 8 месеца
silvanka1 (Силвия) -  Кристияна - 1 годинка и 7 месеца

А ето тук са снимките на нас и дечицата ни:
http://www.snimka.bg/?login

Предполагам, че форума се посещава и от панагюрки. И понеже няма такава тема, реших аз да направя. Нека да се запознаем, за да обменяме мнения и опит в отглеждането на нашите бебоци!

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 08:26 от C_v_e_t_i

# 1
  • Panagyurishte
Здравейте и от мен! Казвам се  Мария, майка на 2 деца-Ники на 10месеца и Пепи на 6 години. Хайде бъдете малко по- активни присъединете се към нас! Wink

# 2
Ихаааааааааа вече сме две. Но очакваме още поне десетина мами да се присъединят към отбора. Hug
Да се представя и аз. Казвам се Цвети. Имам син Лъчезар на почти 7 месеца.

# 3
Здравейте приятно ми е Поли.Имам двама сина Пепи на 9 години и Ваньо на 2г 9 м.
Ще се радвам да се запознаем и да обменим опит. Hug

# 4
  • Panagyurishte
Поли радваме се, че се присъедини. Вече сме три Laughing. Добре дошла при нас smile3508

# 5
Добре дошла и от мен ПОЛИ! Hug Радвам се да се запознаем!

# 6
Момичета хайде да се почерпим с едно кафенце, че обяд стана вече.
Много е студено навън, но съм решила да обличам малкия и да излезем макар и за малко, че вчера откачи затворен цял ден!

# 7
Здравейте аз се казвам  Ани. Имам  дъщеричка  на 6 м и 21д  на име Никита .Приатно ми е

# 8
Здрасти Ани и добре дошла в темата.  smile3501
И понеже засега дамата (Никита) ни е само една, нека другите мами да знаят, че ние си я ухажваме  Heart Eyes и не си я даваме.

# 9
Здравейте момичета,ще пиша рядко защото съм на работа през деня.Но да знаете че ви чета редовно.Целувки Hug

# 10
  • Panagyurishte
Ани, добре дошла при нас Hug! Момичета пожелавам на всички лека и спокойна нощ! hug

# 11
Момичета добро утро! Нека да започнем деня с едно хубаво кафенце:

На Поли специално лека работа днес! А на другите мами дано да е хубаво времето, че да може да излезем днес- вчера не успяхме заради вятъра.
И едно въпросче към Поли и Мима, че имат повече опит: Като въвеждахте жълтъка всеки ден ли го давахте или през няколко дни. И направо 1/4 ли дадохте или постепенно трошички докато стигнете до 1/4.

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 08:46 от C_v_e_t_i

# 12
  • Panagyurishte
Добро утро, момичета! Цвети, благодаря за кафето! Относно жълтъка дадох първия път по- малко от 1/4 в няколко лъжички зеленчуково пюре (за да съм сигурна, че ще го изяде всичкия), като постепенно увеличавах количеството, докато стигнах един жълтък в 1 пюре, но не го давах всеки ден( може би през 2-3 дни). Жълтъка може да го сложиш и в домашно приготвено картофено пюре, ако си го въвела до момента. Това е надявам се, че съм ти помогнала. Лек ден на всички!

# 13
Мерси! И аз до сега съм давала 2 пъти жълтък, но само трошички в зеленчуковото пюре на обяд.
Да ви се оплача. Днес като излизахме с Ани и Никита заведох Лъчи при Врагова, че му се появи едно петно на бузката. Оказа се атопичен дерматит. Изписа ни едно кремче ЕЛОКОМ и каза да го мажа вечер след къпане. До 2-3 дни трябвало да му мине. Каза че е трудно да се определи точно от какво е. Може да е от храна, от животни, да се е пипнал с мръсна ръчичка, от праха за пране, от бебешката козметика и какво ли още не. Имали ли сте подобен проблем???

# 14
zdraveite as sam Galia i sam ot Panaguri6te no jiveia v Strel4a. imam sin Tihomir na 9godini i da6teria Gergana na 8meseza.priatno mi e da se zapoznaem.

Общи условия

Активация на акаунт