Майки от ПАНАГЮРИЩЕ, хайде да се запознаем!!!

• 27 471
  • 736
  •   2
Отговори
# 15
Добре дошла при нас ГАЛЯ!!! Hug Hug Hug Радвам се да се запознаем! Още сега ще те добавя на началната страница с твойте две дечица! Ние тук все още сме малко, но се надявам още майки да се присъединят!

А другите майки къде се изгубиха??? Хайде да ви привлеча с едно горещо кафенцеееее:

# 16
  • Panagyurishte
Галя, здравей! Как сте? Не сме се чували от много време Simple Smile Цвети, браво много хубава станичка си ни направила :peace ,мерси и за кафето. Мина ли ви екземката на бузката? И на Ники бузките му са много зачервени, съмнявам се, че е от студа Sick .Аз имах гости от Кюстендил ( кумците), затова не писах няколко дни, надявам се ,че ще ме извините   bouquet . Е това е от мен, пожелавам ви добро настроение въпреки лошото време навън!

# 17
Цитат
Мина ли ви екземката на бузката?
- Не още, но има голямо подобрение от кремчето. Дано да му се скрие напълно, че ако му остане белег на бузката направо ще си счупя главата smile3538
Цитат
Аз имах гости от Кюстендил ( кумците), затова не писах няколко дни, надявам се ,че ще ме извините 
- Разбира се, че си извинена. Дано да сте си изкарали готино!

Целувки на Ники по червените бузки.   love001. И да си играе вътре на топличко.

# 18
Привет и от нас Grinning.Казвам се Вени,много ми е приятно да представя синът ми Георги,на галено Жоро.Той е на 2 годинки и 8 месеца.Ще ми бъде интересно да си пишем и споделяме инфо за децата.Момичета пуснете снимки на вас и вашите деца,за да видим кой,кой е.... Laughing,за да не се подминаваме из улиците на Панагюрище Peace

# 19
Добре дошла при нас Вени!!! Hug Hug Hug
Радвам се, че отборът на панагюрските майки се увеличава. Веднага те добавям с Жорко на началната страница.
Аз също имам идея да създадем един наш общ албум в snimka.bg например, където да споделим наши снимки, и чиято парола и потребителско име да си знаем само ние. Ако и другите майки са съгласни направо да действам. Какво ще кажете????

# 20
Цвети благодаря за топлото посрещане,аз съм ЗА идеята за албума,нека да видим и другите мами какво ще кажат. Hug

# 21
миме  здравей,ние сме горе долу добре,абе честно казано ще откача на малката и растът зъбки и не се истрайва постоянно мрънка,незнам вече какво да и давам

# 22
И аз съм съгласна за албумче,но да е с потребителско име и парола и само определени хора да го разглеждат.
Вени добре дошла,приятелко моя.
Целувки на Жужо. Hug

# 23
 Simple Smile  Здравейте банда от познати и непознати  Laughing
Аз съм майка на две деца,имам син Лъчезар на 9 год. и дъщеря Даная на 2г. 9 м. Виждам,че си имаме адашче и връстници в темата  Peace
Аз също ще се радвам да се опознаем и със снимки  Heart Eyes
Поздрави - Станислава  Hug

# 24
  • Panagyurishte
Вени и Станислава радвам се, че се присъединихте към нас Hug .С Вени се познаваме от"ЯНА"(аз съм Мима, в момента съм в майчинство  Simple Smile ). Ще се радвам да се запознаем и с другите мами. Цвети аз съм ЗА за албума-действай. Лека нощ от мен!

# 25
Добър вечер момичета познати и непознати Laughing.Миме здравей ,как сте,слушате ли.Аз почнах работа,но малкия много боледува и почти по един месец си изкарваме у дома.Даже и в момента сме с бронхит,и сме на инжекции,тъй като повръща лекарствата.
Поли лягай рано,че утре работа те чака.
Хайде лека нощ и сладки сънища на вас и дечицата  ви.  bouquet  bouquet

# 26
Добре дошла и на Станислава в темата!!! Hug
Ама как се активизирахме само, а?
Още сутринта ще добавя и Станислава с нейните дечица на началната страница. Щом всички са съгласни ще направя утре един профил в snimka.bg с албум на всяка мама, в която ще може да качите ваши снимки и на дечицата разбира се. Потребителското име и паролата ще изпратя на всеки в лично съобщение.
Лека нощ от мен!!!

# 27
  • Panagyurishte
Добро утро! Вени пожелавам ви скорошно оздравяване! Аз като се сетя, че ще ми свърши майчинството и ми се доплаква, толкова си ни е добре вкъщи  bigdance2 Поли, Вени малките на ясла ли ходят? Цвети, албумът общ ли ще е?
На нас бузките все още ни са червени, от лоринден му минават, но като го водих в София при доц. Маринова( тя мисля, че отговаря и в форума) ми каза, че употребата му не е препоръчителна, защото и той както и Елокома е от групата на кортикостероидите  newsm78 ,някой ако се е сблъсквал с проблема нека пише и при нас диагнозата е АД (личните като незнаят какво да кажат май винаги поставят диагноза АД).Галя вие колко зъбчета имате ,ние само две Grinning . Аз лично мажа с калгел или дентинокс, Цвети даваше и хапчета тя ще ти пише какви са. Е това е от мен днес смятам да направя една торта, ако Ники ме слуша  Laughing http://www.receptite.com/recepta.php?r=8512 .Приятен ден на всички!

# 28
Добро утро момичета!!!
Направих ни профил в snimka.bg, където качих мои снимки и на сина ми. В л.с. ви разпратих паролата и потребителското име. Можете да добавяте свои снимки там. Влиза се от началната страница на темата. Peace

А днес вместо с кафе, черпя с една хубава тортичка, защото Лъчи става на цели 7 месеца!!!

# 29
Цитат
Цвети, албумът общ ли ще е?
Аз предлагам всеки да влезе в профила и да създаде свой албум с потребителското си име тук във форума, за да се сетим кой кой е.
Цитат
личните като незнаят какво да кажат май винаги поставят диагноза АД
Аз затова на лекари в Панагюрище не се доверявам. Вече четири вечери мажа на Лъчи петънцето с ЕЛОКОМ и като че ли почна да изчезва. Но го спирам, че на опаковката пише по личицето да се маже не повече от 5 пъти. Ако не се оправи, ще търсим специалист извън Панагюрище.
Цитат
Аз лично мажа с калгел или дентинокс, Цвети даваше и хапчета тя ще ти пише какви са
Галя, на нас Врагова ни изписа едни хапчета ДЕНТОКИНД и като че ли вършат работа. Първо Ани ги изпробва и Никита вече има 2 зъбчета. Аз ги давам от време на време като видя на зор.

Миме, и аз мислех да направя днес една тортичка послучай рождения ден на Лъчи, но продуктите, които ще ми трябват ги няма в близкия до нас магазин, а не ми се извежда Лъчи в това време. Та тортата се отлага до другата седмица, когато Лъчи има имен ден! Твоята тортичка изглежда много апетитно.

Общи условия

Активация на акаунт