Майки от ПАНАГЮРИЩЕ, хайде да се запознаем!!!

• 27 465
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро момичета!
Днес станахме рано за поредната инжекция на Жоро,та чак преди малко се оправихме и му я сложиха,милия много плаче Cry Cry.Дано скоро мине,утре сме на проверка при Агов в Пазарджик.Мами вие давате ли някакви имуностимолатори на дечицата си newsm78
Миме докато бях по майчинство ми се искаше по скоро да почна работа,но сега немисе ходи хич,а и ти знаеш сама там какво е положението,по зле от трагично.Ние ходим на ясла от март,един месец не боледува,а аз април края почнах работа,Три дни по късно Жоро се плесна с температура,и от тогава до днешна дата работя в месеца по 1 седмица,другото време прекарваме болни у дома Cry.Дано с възраста израстем този период.
За зъбките аз съм мазала с Дентинокс,Калгела при нас нямаше ефект.
По късно,Жоро като заспи,ще кача снимки Hug

# 31
  • Panagyurishte
Вени, аз давам на Пепи вече 3 година или респивакс или бронховаксом по схема всяка есен. Има ефект, не че въобще не боледува, но го прекарва много по бързо. Иначе до три годишна възраст през месец бяхме в детското. Не се притеснявай и Жорко ще го израсте  Laughing

# 32
Вени, дано наистина бързо да оздравява  Жорко! Praynig Сърцето ми се къса да гледам как ги боцкат, та те са толкова малки и невинни...
Цитат
утре сме на проверка при Агов в Пазарджик
Доволна ли си от него. И аз мисля ако не дай си боже се разболеем да водя Лъчи директно в Хигия, но ми казаха че най-добрата педиатърка там е д-р Спиридонова. Знаеш ли нещо повече?
Цитат
докато бях по майчинство ми се искаше по скоро да почна работа,но сега немисе ходи хич
Дайте да не започваме тая тема, че ми е много болна! Като си помисля,че след 5 месеца ще трябва да се върна на работа и ми се реве. Все още идея си нямам как ще стане тази работа...

# 33
Качих няколко снимки ,по късно още Mr. Green

# 34
Миме,аз давах Респивакс,но ефект няма,сега мисля да почнем с Бронховаксон.
Цвети,защо толкова рано мислиш да почваш работа.

# 35
Цитат
Цвети,защо толкова рано мислиш да почваш работа.
Повярвай, че изобщо НЕ искам. Но се страхувам, че ще ми се наложи... Weary
Но нищо не се знае, има още цели 5 месеца. Може пък да ми се усмихне късмета. Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 14:43 от C_v_e_t_i

# 36
Вени, като ти разгледах албума си мисля, че не съм те виждала (аз и много години бях извън Панагюрище), но мъжът ти го знам по физиономия, понеже живееше някъде около нашите и сме се виждали по улицата. Малкия Жоро обаче е голям сладур, и като че ли прилича повече на баща си, а? На снимката с очилата е супер! newsm10

# 37
Яяяя!  Колко късно виждам темата   Laughing 

Ами баш съм си за тук  Peace , от Панагюрище съм, казвам се Васка, на 25 год., имам близначета на почти 4 годинки - Гошко и Кристиян.

Малко късно се сещам наистина, ама - Добре заварили  Hug 

# 38
  • Panagyurishte
Васенце, здравей! Добре дошла в темата  Hug .Радваме се, че макар и късно все пак си ни намерила  Laughing .

# 39
Добре дошла и от мен, Васе. Веднага те добавям на началната страница и ти пращам л.с. с потребителското име и паролата, за да качиш и ти свои снимки!!!

# 40
Миме, направи ли тортата? Ако е сполучлива и най-важното вкусна, ще се помъча и аз над нея.
Аз днес се трудих над едни спагетки. Отдавна не сме си правили и ми се доядоха. Довечера може да ви пусна снимка. Peace

# 41
Добър вечер,много вкусни нещица сте готвили днес.
Васе здравей,и добре дошла при нас.
Момичета Жоро се подобрява видимо,което много ме радва.Утре ни е последен ден на инжекции,и на проверка,дано не ги удължават.Аз вече приготвях вечерята ,и чакам мъжете ми да се приберат,за да ядем.
Цвети,аз няколко пътя водя Жоро при Агов,и съм доволна,хубавото е че не изписа веднага АБ.Водила съм го и при завеждащия детското отделение в ЗДРАВЕ,и от него съм много доволна,добър професионалист и човек.На нашите доктори тук нямам никакво доверие,отнасят се лошо с децата,и гледат да го набутат в болницата,с най силните АБ  #Cussing out #Cussing out.
Хайде ставам,че се олях в писане,а и мъжлетата се прибраха.
Лека вечер  bouquet

# 42
Здравей те и от мен.Днес  Никита не ме остави намира само мрънка и изобщо не спя маи ще имаме още зъбки. Мои познати също водят децата си Агов и са мн доволни .За сега това е от мен че Кика пак мрънка Лека нощ   Hug

# 43
Добро утро на всички,започвам да правя мекици,после ще водя малкия на градина.Много плаче милия,днес му е втори ден.Момичета като имам време ще кача снимки,сигурно събота и неделя,че не ми остава никакво време.Целувки на всички дечица. Hug

# 44
Добро утро и от мен.
Поли тази сутрин ме изпревари. Аз докато се оправя тя и мекички направила smile3501. Поли, вярвам, че е трудно и за малкия сладур и за теб, но в крайна сметка всички тепърва през това ще минем! Дано да се адаптира бързо към новата среда и да намери много нови приятелчета. newsm17

Общи условия

Активация на акаунт