Майки от ПАНАГЮРИЩЕ, хайде да се запознаем!!!

• 27 467
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро момичета,вчера наистина беше кошмар в Билла.Аз мислех че ще има хора,но казвам ви беше страшно.Хората се блъскат ,бият,крещят  за да влязат.Много прост народ,това бяха тази част от народа които никога не са посещавали такъв вид магазини.Повечето си излязоха с празни ръце,за съжаление,може да са очаквали нещо безплатно Mr. Green.До края на месеца мисля,че нещата ще се уталожат,и магазина ще стане приятен за пазаруване. PeaceДнес съм в почивка,и имам страшно много работа.Това е от мен,лек ден на всички.

# 721
Васенце,ние още сме в яслената група на градинката зад мокаджийските блокове.
Поли  това с боя вече е върха,ужас Laughing

# 722
Васенце,ние още сме в яслената група на градинката зад мокаджийските блокове.
Поли  това с боя вече е върха,ужас Laughing

И ние бяхме там до октомври миналата година. На децата много им харесваше. Е, после почнаха да я наричат бебешката градина  Laughing, когато свикнаха с новото място.  Всъщност на ясла съм ги завела за първи път на 1г. 6м. - това беше част от антикризисния "спасяващ-мама-от-истерия" план  Crazy Ако не бях почнала работа, щях да търся психиатър  Crazy

# 723
Добър ден и от нас.
Поизчистихме с Поля и сега е ред да седна малко на компа, но съм постоянно на тръни да не скочи права от дивана Shocked
Представих си гледката в Била и направо се ужасих, като знам колко прост народ има......
Като сте заговорили за детски градини я ми кажете кога трябва да подам документи за ясла(края на юни ми изтича майчинството) и мисля да я пускам, но незнам кога да я запиша и какви документи искат? Нали лятото правят сборни групи, само малки ли ги събират или с по-големи деца?

# 724
Ели подай  документи средата на май.Когато отидеш  в градинката те ти дават декларация и документ за здравословното състояние на детето,който го носиш при личния доктор на Поли.Тя от своя страна ти дава направление за необходимите изследвания,а те са кръв,урина и секрет от дупето.С готовите вече изследвания отиваш пак при личния,тя нанася изследванията в бланката,която ти си и дала,и вече оформените документи ги носиш в градинката,като заявяваш от коя дата тръгва детето на градинка.Това е общо взето.
Ако запишеш Поли в яслата,лятото събират двете яслени групи заедно,без големи деца,разбира се.В градината племенникът,а той е 1 група,го събраха с деца от всичките групи.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 12:37 от VENI2202

# 725
добър ден на всички цеци честито ви зъбче браво на вас smile3525 smile3501

# 726
# 727
    Embarassed може ли някой да ми каже как да си сложа тази лента отдолу както е на вас

# 728
Цвети, да не забравиш след страница-две нова тема Wink
Няма, чакам да стигнем 50-та страница и ще я предложа за заключване. Вече подготвям новата тема! Мерси за напомнянето!!! Hug

Embarassed може ли някой да ми каже как да си сложа тази лента отдолу както е на вас
  Ели, оправих ти го! Ако имаш забележки, само кажи!!! Peace

# 729
Вени ние снощи успяхме да влезнем в билла и добре че на Рад брат му и жена му вече бяха на упашката та не ни се наложи да минаваме и ние през касите,а Мариа (Mаriela78)теб не те ли видях в билла с една друга мариа самоче не бях сигурна дали си ти че беше с гръб

# 730
Здравейте ! Аз днес ходих до Билата нищо интересно само народ цени по високи от нормалното и т.н.Да му е честито на  Лъчи за зъбчето . Hugедна голяма прегрътка от Кика

# 731
Момичета, забравих да кажа, че и аз днес ходих по центъра да плащам сметки. Минах покрай БИЛЛА, ама като видях какъв митинг е отпред  ooooh!и се запътих набързо към колата. Ще чакам да мине на клюкарите мерака и тогава ще ходя на покупки. Сега не ми се блъска в тълпата!

# 732
  • Panagyurishte
Деси, не съм била аз и аз чакам да поотмине истерията пък тогава. Ани, ами то Билла си е скъп магазин с изключение на тяхната марка клевер

# 733
Деска  с мъжо ходихме та пихме по кафе отсреща и по късно влязохме,пускаха спокойно,не се наложи да чакам.

# 734
Вени ами ние току що бяхме излезли от балкантурист когато вие дойдохте затова изчахахме 5-10мин и влязохме

Общи условия

Активация на акаунт