Майки от ПАНАГЮРИЩЕ, хайде да се запознаем!!!

• 27 472
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, ние по обяд си организирахме една среща със снахата (Никита на Ани). И ето каква любов въртят нашите малчугани, докато ние с Ани си пием кафенцето...

Какво ще кажете???

# 706
  • Panagyurishte
Много са сладки двамата, тя как му се радва, а той като повечето мъже малко по-надуто се държи Laughing

# 707
Здравейте ! Никита така се е уморила у Лъчи че още спи повече от 2 часа вече . Като си дойдох ме и като я пита каде еЛъчи се усмихва до ушите.

# 708
А пък Лъчи спа само от 14.00 до 15.00. Иска си Никита милия!!!!

# 709
Много са сладки.Ах любов,любов.........

# 710
# 711
Ама те май наистина са голяма любов като гледа Никита как го целува,не е само сватосването м/у майките,ние пък днес ходихме малко до Пазарджик на повка от малкия че ни наду главите вече в главата ми се чува само неговото пищяне,и го оставихме на майка а пък той нея така да е слушал,викам това не е било нашето дете!За Билла сега говорих с кумата че нали кума работи там и каза че било пълно с бабички,цигани,турци и космати панагюрци newsm62 smile3514та ние ще отидем към 19-19.30 когато малко е поутихнала работата,разбрах че на първите трима клиенти ще има по 50лв ваучер и мислех да се бутам ама не ми се скъбят коси и не ми се бие с бабички

# 712
Лелеееее в тази Билла е "ПЪЛНА ЛУДНИЦА"

# 713
Лелеееее в тази Билла е "ПЪЛНА ЛУДНИЦА"
успяли да и запишеш час за утре Laughing

# 714
  • панагюрище
Добър вечер.

Аз чак сега достигнах до компа.Ходихме и ние до Билата, но много хора имаше отвън и пускаха по малко народ да влиза и аз се отказах да чакам, че бях с Кристи.Ще отидем друг ден на спокойствие.

Цвети, Ани, много са сладки малките.Те момичета нали са по нападателни в днешно време, та Никита е взела инициативата.И наша Кристи така се нахвърля на момчета още от сега, пък като порасне не ми се мисли какви ще ги върши.

Ние утре отиваме на  София на преглед, да видим как се развиват нещата.
Отивам да спя,че утре дълъг ден се очертава.

Лека и спокойна нощ на всички!

# 715
Добро утро, мами!!!!

Вече мога да ви се похваля и да почерпя:

Имаме си първо зъбчееееееее!!!

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Почти не се забелязва, ама ми боцка като го пипна. И разстройството изчезна изведнъж.

Добре че снощи не отидохме до Билла щом казвате че е било лудница!Тези дни ще отида, хем да видя Поли. Дано да няма много хора вече.

Силве, успех днес. Ще чакаме да разказваш утре!!!

# 716
  • Panagyurishte
Цвети, честито! Дано проблемите са дотук! Силве, къде в София ходите на преглед?
Билла и аз е отложих за някой друг ден, предполагам, че два-три дни, както Деси се изрази ще е пълна лудница. Аз днес съм на тържество в детската градина, том милото нали беше болно и не ходи на репетиции, та само думичките ще си каже, без да участва в танците Cry Лек ден на всички!

# 717
  • Panagyurishte
Цвети, да не забравиш след страница-две нова тема Wink

# 718
Добро утро и от мен
Цвети честито ви зъбче,а сега е време да мислите за четка и паста за зъбки Mr. Green
Снощи в Билла беше лудница,тук те бутнат ,там те настъпят абе ад.Лично аз очаквах повече от магазина.Единственото хубаво нещо което ми се случи е че видях Поли,след като ме шлекна по дупето Laughing
Ние утре ще имаме тържество,но за жалост без родителите Sad

# 719
Момичета, Била ще посетя сигурно в Януари като намалее ентусиазма на останалите, вчера минахме покрай магазина и се изнервих само от гледката  ooooh!   
Вени в коя градинка ходи Жоро ?  Гошо и Криси също имат тържество утре без родители, те са във "Брезичка", дали не сте и вие там ?
Мисля си,че е възможно да не сме се виждали, защото аз почвам работа от 9 ч. сутрин и ги водя към 8:30.
  bouquet успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт