Къде в Пловдив 7

• 71 838
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви момичета, днес ще отида до Саламандър да вида Peace

# 136
И аз имам едно шалте, което е огромно и не се събира в пералнята. Прах го два пъти във ваната, голяма мъка и накрая го прибрах и не го ползвам...не, че е решение де, но не ми дойде на ум какво да го правя.
Професионалните перални. Не знам как ги водят, но техните перални са огромни.
Не е химическо чистене, а си е чисто пране...

А къде има такава? Simple Smile

# 137
Момичета, виждали ли сте наскоро масичка и столче за самостоятелно хранене на детето .... проверих в Юск-а където бях виждала преди време, но нямаше.
Ние си купихме столче с масичка с Мечо Пух от Баумакс за 27 лв

Теди, скоро ли ги купихте ... и дървени ли са?

Drozi, А тези в Домко дървени ли са?

# 138
Плота е дървен, краката са метални. На столчето материята е непромокаема. Плота на масичката е миещо се покритие (пдч) с хубав гланц. Много са хубави като изработка и полезност - аз не купих, защото имаме такова, макар и не толкова качествено. Ако нямахме - определено щях да го изгладувам, за да го взема на малката. Единственото, което не ми допадна е че са квадратни и заемат място - нашата масичка е правоъгълна и се сгъва (както и столчето), което при моето жизнено пространство е голям плюс  Peace

# 139
Къде са търговиите в Кичука и ако може да ме ориентирате къде ще е този Бейби Ленд, че живея там отскоро и не ги знам тези неща, а ше ми трябват. Благодаря ви

# 140
Плота е дървен, краката са метални. На столчето материята е непромокаема. Плота на масичката е миещо се покритие (пдч) с хубав гланц. Много са хубави като изработка и полезност - аз не купих, защото имаме такова, макар и не толкова качествено. Ако нямахме - определено щях да го изгладувам, за да го взема на малката. Единственото, което не ми допадна е че са квадратни и заемат място - нашата масичка е правоъгълна и се сгъва (както и столчето), което при моето жизнено пространство е голям плюс  Peace

Да питам още нещо .... че е квадратна ок, но ъглите заоблени ли са?
И цената каква е?

# 141
  • Пловдив
И аз имам едно шалте, което е огромно и не се събира в пералнята. Прах го два пъти във ваната, голяма мъка и накрая го прибрах и не го ползвам...не, че е решение де, но не ми дойде на ум какво да го правя.
Професионалните перални. Не знам как ги водят, но техните перални са огромни.
Не е химическо чистене, а си е чисто пране...

А къде има такава? Simple Smile

Аз съм давала по-обемни неща за пране в едно химическо чистене на 6ти септември като се движиш в посока от Центъра към прелеза в ляво, малко преди Юнионбанк.
Доволна съм, не миришеше гадно след това. Сега мисля и пухената завивка да нося да я перат. Малко се притеснявам да не я съсипят, ама пък ми е гадно да я ползвам непрана втора година.

# 142
Момичета, виждали ли сте такава помпичка за нос в някой магазин? - http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960 От тези дето се слагат към прахосмукачката е.

# 143
kade moga da namery lasti4ni danki za tri godi6no momi4ence

# 144
JeniB , аз имах предвид,че в хим.чистене с/у Нева предлагат и обикновено пране на обемни неща - одеала,килими,пътеки,шалтета,юргани и т.н.Така че едва ли ще миришат,както след хим.чист.

# 145
JeniB , аз имах предвид,че в хим.чистене с/у Нева предлагат и обикновено пране на обемни неща - одеала,килими,пътеки,шалтета,юргани и т.н.Така че едва ли ще миришат,както след хим.чист.
А, чудесно! Мерси   bouquet
А къде е това Нева? Simple Smile

# 146
Къде са търговиите в Кичука и ако може да ме ориентирате къде ще е този Бейби Ленд, че живея там отскоро и не ги знам тези неща, а ше ми трябват. Благодаря ви

Ако кажеш къде по-точно живееш  Кичука, ще е по-лесно да те ориентираме. Иначе, търговиите и Бейби ленд се намират много близко. От двата противоположни края на един парк, най-общо казано. Аз не съм сигурна къде ще е точно бебешкия магазин, въпреки че всеки ден взимам храна от ДК до МЦ. Днес даже мислех да се огледам, но не ми остана време. Според мен обаче, ще е до това кафе Син Плейс, Гладиатори или както се казва в момента. Ако греша, нека Жу ме поправи, че да не заблуждавам хората.

# 147
Здравейте ,къде в Пловдив мога д анамеря ластични дънки за 4 годишно момиченце

# 148
А, чудесно! Мерси   bouquet
А къде е това Нева? Simple Smile

Срещу Escape (бившият Селект),до детския магазин Unique.

В Мола имаше ли детски Бенетон и има ли вътре обувки?

# 149

Ако кажеш къде по-точно живееш  Кичука, ще е по-лесно да те ориентираме. Иначе, търговиите и Бейби ленд се намират много близко. От двата противоположни края на един парк, най-общо казано. Аз не съм сигурна къде ще е точно бебешкия магазин, въпреки че всеки ден взимам храна от ДК до МЦ. Днес даже мислех да се огледам, но не ми остана време. Според мен обаче, ще е до това кафе Син Плейс, Гладиатори или както се казва в момента. Ако греша, нека Жу ме поправи, че да не заблуждавам хората.

Благодаря ти Velesa Живея на кръстовището на Скопие и Македония, до бившия Айсберг и като гледам на картата Г. Кондолов е продължението на Скопие. И какво има в тези търговии?

Общи условия

Активация на акаунт