Къде в Пловдив 7

• 71 822
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, виждали ли сте наскоро масичка и столче за самостоятелно хранене на детето .... проверих в Юск-а където бях виждала преди време, но нямаше.

Здрасти, виждах скоро в Евроленд /срещу Баумакс/ в дъното имаше точно такива масички със столчета-много симпатични. Аз ги загледах, че бяха и на сносни цени.

Благодаря много ... непременно ще ида и до там.

Трапезица, ще проверя и във Вис Виталис.

# 121
Момичета, зимни шалтета къде перете? Като юрган дето са Grinning В тепавиците ли?
Аз  -в пералнята  Laughing Чисто ново си излиза  Laughing
То не   е така надуто,като юргана и се събира перфектно  Wink
Не влиза там Simple Smile

По принцип в хим.чистене извършват и такива услуги.Поне за това с/у бившата Нева съм сигурна.

# 122
Момичета, зимни шалтета къде перете? Като юрган дето са Grinning В тепавиците ли?
Аз  -в пералнята  Laughing Чисто ново си излиза  Laughing
То не   е така надуто,като юргана и се събира перфектно  Wink
Не влиза там Simple Smile

По принцип в хим.чистене извършват и такива услуги.Поне за това с/у бившата Нева съм сигурна.
Хич не ми харесват дрехите след химическо. Много лошо ми миришат. А и детето ще е в контакт с него.

# 123
  • Пловдив
Шалтета,олекотени завивки и одеала пера в пералнята

# 124
  • София
И аз пера всичко в пералнята, на 30 градуса ги въртя.

# 125
И аз имам едно шалте, което е огромно и не се събира в пералнята. Прах го два пъти във ваната, голяма мъка и накрая го прибрах и не го ползвам...не, че е решение де, но не ми дойде на ум какво да го правя.

# 126
Момичета, виждали ли сте наскоро масичка и столче за самостоятелно хранене на детето .... проверих в Юск-а където бях виждала преди време, но нямаше.
Ние си купихме столче с масичка с Мечо Пух от Баумакс за 27 лв

# 127
И аз имам едно шалте, което е огромно и не се събира в пералнята. Прах го два пъти във ваната, голяма мъка и накрая го прибрах и не го ползвам...не, че е решение де, но не ми дойде на ум какво да го правя.
Професионалните перални. Не знам как ги водят, но техните перални са огромни.
Не е химическо чистене, а си е чисто пране...

да, в баумакс са много хубави столчетата и масичката на мечо пух. Видях и малка палатчица в същия десен.

# 128
За столчето и масичката - в Домко на Пазарджишко има поне 4 варианта - Колите, Принцеси, Мечо Пух и още нещо имаше... Освен това предлагат и други артикули от същата серия - килим, пъзел килим, настолна лампа, одеало, чаршафи, халати за баня и т.н.
За цените - не мога да кажа че са евтини, но пък качеството е  Peace

# 129
Днес видях ,че ще отварят в Кичука/до Писанец/``Бейби Ленд``.Зареждаха го........ столчетата за кола, памперси,храни,каши,играчки......такива неща видя моето зорко око   Laughing

Къде е този Писанец в Кичука? Аз знам само този в МЦ Кичук Париж, но явно не става въпрос за там. Аз съм пазарувала само от Бейби Ленд до Гранда и съм много доволна, та ще се радвам да си имаме и в Кичука.

# 130
Момичета, знаете ли каде продават детски боти, ботушки Richter,Primiji и Ecco?

# 131
За столчето и масичката - в Домко на Пазарджишко има поне 4 варианта - Колите, Принцеси, Мечо Пух и още нещо имаше... Освен това предлагат и други артикули от същата серия - килим, пъзел килим, настолна лампа, одеало, чаршафи, халати за баня и т.н.
За цените - не мога да кажа че са евтини, но пък качеството е  Peace
Ами евтини са, защото скрина, три столчета и масичка на мечо пух излизаха 180 евро и сестра ми реши, че в Италия няма къде да намери толкова евтино. А тя знае какво говори на тази тема, нейното е болестно състояние на тема шопинг  Crazy Последно ми намери количка, която тук е навсякъде 1200 лв, а тя е взе за 700. Сега е намерила нова от 300 евро на 90 намалена и ме врънка да взимам втора, живот и здраве.
Но стравнени с тези в Баумакс - са много по-скъпи, все пак в Баумакс е пластмаса.

# 132
Момичета, знаете ли каде продават детски боти, ботушки Richter,Primiji и Ecco?

Richter гледах в Касида в онлайн магазина им, може да имат и тук в магазина на "Никола Карев" , http://www.kasidabg.com/index_cpath-264_216_235.html  Peace

# 133
Днес видях ,че ще отварят в Кичука/до Писанец/``Бейби Ленд``.Зареждаха го........ столчетата за кола, памперси,храни,каши,играчки......такива неща видя моето зорко око   Laughing

Къде е този Писанец в Кичука? Аз знам само този в МЦ Кичук Париж, но явно не става въпрос за там. Аз съм пазарувала само от Бейби Ленд до Гранда и съм много доволна, та ще се радвам да си имаме и в Кичука.
Точно там.На ``Г.Кондолов``.Понеже лабораторията им се води `Писанец` и за това съм те подвела неволно .  Peace

# 134
  • Пловдив
ЕССО са на главната, малко преди Каменица, но от отсрещната страна/ ако не греша там преди беше Саламандър/ но миналата седмица още нямаха ботушки.

Общи условия

Активация на акаунт