Къде в Пловдив 7

• 71 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
В Мола имаше ли детски Бенетон и има ли вътре обувки?
[/quote]

да има детски Бенетон, но май не съм виждала да има обувки

# 151
radostche_plovdiv, масичката и столчето от Баумакс са пластмасови. Ние ги взехме лятото, но сега пак ги има и цената мисля, че е същата. Тук може да ги видиш http://tedi80.snimka.bg/family/detska-staya.283985.14274902

# 152
ЕССО са на главната, малко преди Каменица, но от отсрещната страна/ ако не греша там преди беше Саламандър/ но миналата седмица още нямаха ботушки.
Благодаря, днес го намерихме и купихме страхотни ботушки от там.
Уникално качество Peace

# 153
  • Пловдив
Имаше ли 20 номер и аз да се засилвам натам, че какъвто студ  хвана изведнъж.

# 154
Имаше ли 20 номер и аз да се засилвам натам, че какъвто студ  хвана изведнъж.
Ами казаха, че имат пълна номерация, но за 20 номер незнам. Сина ми носи 24 Peace
Няма да сбъркаш Heart Eyes

# 155
Bobby_Alex, ние сме комшийки. Аз живея на Скопие, близо до бившия Айсберг.  Значи, като тръгнеш по Скопие надолу, то май след кръстовището вече е Г. Кондолов  и вървиш само направо. Ако си пеша ти трябват около 10 мин, за  да стигнеш до СОУ "Константин Кирил Философ". След училището има едно кръстовище. Там, като завиеш наляво, се пада бъдещия магазин Бейби ленд, ако не греша местонахождението на самия магазин де. Ако искаш да идеш на търговиите, продължаваш направо след училището и стигаш до един парк. През него минава  диагонална алея и като минеш по нея, излизаш точно на търговията. Там има няколко складчета, които предлагат памперси, но има едно, което е изключително с бебешки  стоки. Пред него винаги има паркирани детски колички, та няма как да го пропуснеш. Продават храни, памперси, дрехи, шишета, всичко. Аз вчера отидох за памперси, но освен тях си тръгнах с една дебела блуза и ватирани джинси за малката, за общата сума от 36 лв всичко, което си е направо супер. Голямо обяснение му дръпнах. Дано да си ме разбрала.

# 156
извянавам се че ви пиша като отговор но искам да попитам откъде мога да намеря ластични дънки за 4 годишно момиченце имам регистрация във форрума но незнам как да се включа в чата

# 157
  • Лондон/Пловдив

[/quote]
В Бенетона има обувки аз съм взимала на моя син  Peace,малко е избора само.

# 158

В Бенетона има обувки аз съм взимала на моя син  Peace,малко е избора само.
[/quote]
В Хипото видях снощи, че предлагат обувки и боти Бенетон.

# 159
...
В Хипото видях снощи, че предлагат обувки и боти Бенетон.

Там ги знам.Имат 5 модела.Не че очаквам в детския Бенетон да има повече,но пък да видя за всеки случай.Благодаря.
Пазаруването на детски обувки за мен си е кошмарно изживяване.

# 160
Velesa   bouquet , сега остава и да го открият този Бейби Ленд

# 161
  • Пловдив
ЕССО са супер.Купих обувки, но май ще си ги носи в къщи и ще трябва да припкам за ботушки.Благодаря за информацията.

# 162
ЕССО са супер.Купих обувки, но май ще си ги носи в къщи и ще трябва да припкам за ботушки.Благодаря за информацията.

Като стана за обувки, момичета да споделя с вас. Миналата седмица като ходих в София ми препоръчаха австрийски детски обувки, марка която не бях чувала в България -Superfit.

Имали специална мембрана в горната част на обувката/както GEOX в подметката/, която не позволява да се мокри крачето. И са страшно олекотени. На Дари взех 29 номер и са само 400 грама - като за ботуш е много олекотено.

Дадох 132 лева, но надявам се, че съм направила правилен избор.

Момичето, което продаваше  /в разговора стана ясно , че съм от Пловдив/ каза, че в МОЛ Галерия ще имат фирмен магазин/специално детско-юношески обувки/ и ще има голямо разнобразие на пролетни модели- обувки  и маратонки.
Това ще е добре, защото в тези големи МОЛ-ове много малко са специализираните магазини за детски обувки/на КиК само..., но аз в последно време си развалих много мнението за тях, тръбят, че са български техните обувки, а се оказа, че се произвеждат в Полша/

Някой чувал ли е за тази марка?
След прекараната зима ще споделя впечатления.
Аз винаги съм била за качествената обувка, която да не изпотява крачето, да държи глезена, да пази крачето суха... и винаги давам повече пари, което разхвърляно на дни в сезона не кой знае какво...
Еееееее, нямаме за всеки тоалет обувка и в различни цветове Joy, защото ще ми излезе соленко.

# 163
В mytoys.de,откъдето съм пазарувала,съм виждала моделите на Superfit.Скъпички са си,долу-горе като Naturino.Като визия не ми допадат особено,но като качество съм сигурна,че са ок.

# 164
JeniB , аз имах предвид,че в хим.чистене с/у Нева предлагат и обикновено пране на обемни неща - одеала,килими,пътеки,шалтета,юргани и т.н.Така че едва ли ще миришат,както след хим.чист.
А, чудесно! Мерси   bouquet
А къде е това Нева? Simple Smile

Срещу Escape (бившият Селект),до детския магазин Unique.

Има обувки, но не е голям избора.
А този Ескейп в кой квартал е? Май с кола съм минавала от там, но не помня къде го видях. Поне така ми се върти из главата (нали в София е диско, а тук ми се мярна кафе с това име).  Аз из Пловдивските заведения съм ходила само в 2-3 Grinning Виж софийските са друго нещо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт