Къде в Пловдив 7

• 71 813
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Нора 13, благодаря, ще почакам.

http://www.impresia.net/bg/index.php

http://www.mebelstil.com/bg/index.htm - това е още един от мен бонус Laughing

когато човек е търпелив, нещата се получават Wink

# 181
  • Пловдив
Момичета, в МОЛ-а има ли колички Бебе комфорт? Някъде в Пловдив мога ли да ги видя на живо   bouquet
Ако не се лъжа в Двата жирафа имаше в Мола имаше. Но не съм много сигурна.

Мерси, Жени, утре ще идем да видя  Hug

# 182
Момичета, днес разбрах от един познат поверително, че МОЛ Галерия смятят да го отворят в началото на Февруари идната година!!!
Щяло да има много забавления като ледена пързалка,фитнес, куклен театър /специално за децата говоря/... и не малко магазини разбира се...
Но жалкото е ,че няма да го открият преди Коледа, когато всеки пазарува.
Но идеята им била , че магазините щяли да излезнат с новите си колекции за Пролетта., а преди Коледа нямали тази възможност.

Но ние го гледаме от страна на клиенти, а те като продавачи... Naughty

# 183
Аз много бих се зарадвала на ледена пързалка. Надявам се, ако изобщо има такава, да не е само за деца.

# 184
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми "читава" банка, в която да си открия сметка.
Изискванията ми не са много: да работят до по-късно, не до 17ч., като мен.  Mr. Green
И да не са им високи таксите... Wink

Досега бях към Пощенска банка, но днес ми скъсаха нервите...искам да ги зарежа, пък ми трябва сметка, в която да ми превеждат заплатата и детските...

# 185
Изискванията ми не са много: да работят до по-късно, не до 17ч., като мен.  Mr. Green

Досега бях към Пощенска банка, но днес ми скъсаха нервите...искам да ги зарежа, пък ми трябва сметка, в която да ми превеждат заплатата и детските...

Прокредит банк са много гъвкава банка- офиса на Иван Вазов и до Новотела работи до 19 или 19,30 часа. А имат и он-лайн- от къщи можеш да си гледаш сметките, дори и можеш да превеждаш пари.
А за депозити най-силни са на този етап Първа инвестиционна банка.

# 186
  • Пловдив
nora13, благодаря!   bouquet
Ще ги проверя... Wink

# 187
  • Лондон/Пловдив

ПИБ ,аз съм доволна пък и в Мола пработи до 9 вечерта клона  Peace ,дори и в неделя май до към 6.

# 188
  • Пловдив
Аз също съм за Прокредит банк. Повечето има офиси доскоро работеха до 19.30 , а в събота са до 16.30.Сега част са до 18 часа , а друга до 19.30.Таксите по обслужване на клиентите също са приемливи.

# 189
  • Пловдив
Може ли да помогнете и на мен.
Търся шапка за плуване за 3г дете. Идея си нямам откъде да взема, а и нямам много време за обикаляне. Ще съм благодарна да ме насочите към конкретни магазини. Благодаря ви предварително.

# 190
  • Майничка
В Новотела, но входа на басейна продаваха шапчици. Те са универсален р-р.
Виждала съм и в спортния магазин в началото на "Отец Паисий", с/у пресечката, на която са "Операта" и "Хемингуей".

# 191
Момичета, в МОЛ-а има ли колички Бебе комфорт? Някъде в Пловдив мога ли да ги видя на живо   bouquet

Бебе Конфорт продават в Премама.
Втората ми количка е такава.Уникална.Страшно доволна съм.

# 192
Може ли да помогнете и на мен.
Търся шапка за плуване за 3г дете. Идея си нямам откъде да взема, а и нямам много време за обикаляне. Ще съм благодарна да ме насочите към конкретни магазини. Благодаря ви предварително.
На малката взех от Евроленда, но беше лятото...

# 193
  • Пловдив
Бебе Конфорт продават в Премама.
Втората ми количка е такава.Уникална.Страшно доволна съм.

А къде е Премама  Embarassed И кой е твоят модел, може и на ЛС  Hug

# 194
Момичета, днес разбрах от един познат поверително, че МОЛ Галерия смятят да го отворят в началото на Февруари идната година!!!
Щяло да има много забавления като ледена пързалка,фитнес, куклен театър /специално за децата говоря/... и не малко магазини разбира се...
Но жалкото е ,че няма да го открият преди Коледа, когато всеки пазарува.
Но идеята им била , че магазините щяли да излезнат с новите си колекции за Пролетта., а преди Коледа нямали тази възможност.

Но ние го гледаме от страна на клиенти, а те като продавачи... Naughty

ех, норче, норче, уж поверително, пък го написа тук където чете половината град Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт