Къде в Пловдив 7

• 71 572
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Тортите на "Мон Шери " са много добри като съотношение цена/вкус......и определено са ми по-вкусни от  тези на "Светлана","Попимони" и тези зад Военна болница........Поръчвала съм два пъти за рожден ден за ДГ/че нали искат със сертификат/,и за други поводи съм взимала от готовите им торти,а и често си взимаме за вкъщи/че са ми съвсем наблизо/,определено поддържат качество....Е,немогат да се сравняват с тези на Пепи,ама то е ясно,че  трудно се поддържа ниска цена,без да се икономисват продукти....Иначе и като фасон ги докарват....така,че има избор от декорации....

Благодаря ти!

Поръчах вече 2 торти.Наистина са много красиви,увериха ме,че и на вкус са хубави.Ще видим в събота  Laughing

# 571
Преди време си спомням, че беше писано за шпатула за керамични плотове.
Може ли пак къде ги продават и вършат ли работа?
И ползва ли се друг препарат освен гел и мокри кърпи, нещо по-сериозно има ли, защото тези само полират.

# 572
И ползва ли се друг препарат освен гел и мокри кърпи, нещо по-сериозно има ли, защото тези само полират.
В Бриколаж има един препарат в червена туба и с вградена кръгла жълта четка на него.Аз съм доволна.За съжаление нямам в момента и не мога да ти кажа точно каква марка е.

# 573
  • Пловдив
Каспър ,шпатула има в Технополис-върши работа

# 574
  • Пловдив
Каспър, аз моя плот го чистя с Cif или Frosh и ако не ме мързи много, което се случва рядко  Embarassed полирам с препарат за стъкло. Хич не съм се и замисляла може ли, не може ли, но печката ми е наследство от майка ми и е поне на 10 години, работи безотказно и няма никакви поражения Simple Smile

Може ли да ме насочите къде да потърся хубави панталони и ежедневно бизнес облекло на умерена цена. А, да, и магазинът да не е за анорексички  Peace

# 575
Шпатули има в техномаркет и технополис, ама скъпички 12-13 лева. Същите по магазинчетата за препарати са 8-9 лева. Има на Хр.Г.Данов и до у-ще Душо Хаджидеков. Май и на Независимост имаше

# 576
 Някой знае ли от къде мога да си купя глинен съд или гювеч / как се казва точно /
 Имам спомен, че се продаваха на Бачково, но до там сега не ми се ходи ...
 Та къде от града мога да намеря ?!

# 577
  • Пловдив
Усмивка! в Евро ленд-а в Ретейл парка има всичко на битова тематика - чинии, чаши, солнички и мисля, че и голям съд видях  Peace

# 578
  • Пловдив
Някой знае ли от къде мога да си купя глинен съд или гювеч / как се казва точно /
Аз си купих от Метро Peace

# 579
  • Пловдив
Точно срещу офиса на Евроком на ул Богомил  има магазин само за глинени съдове .

# 580
Каспър,аз ползвам шпатулата на сухо,без препарат.След това намазвам с почистващ препарат за стъклокерамични плотове на Медикс(червена туба) и без да търкам го обирам с влажна кърпа(май им викат гидория).Блесва перфектно.Освен това с тази шпатула си стържа и фурната отвътре,когато има напръскано от мазнина.Всичко пада веднага,без да се драска.Откакто открих,че става и за фурна,я чистя ,без да ми е крив света.  Laughing

bugaboo,виж във Фентъзи(намира се до Премама).За панталоните - имат номера.Има и намаление,излизат много изгодно сега.

# 581
  • Пловдив
Точно срещу офиса на Евроком на ул Богомил  има магазин само за глинени съдове .
Да, точно от там са и моите. Зареждат ги от Троян. Много са качествени. И цените са им нормални.

# 582
  • София
Тортите на "Мон Шери " са много добри като съотношение цена/вкус......и определено са ми по-вкусни от  тези на "Светлана","Попимони" и тези зад Военна болница........Поръчвала съм два пъти за рожден ден за ДГ/че нали искат със сертификат/,и за други поводи съм взимала от готовите им торти,а и често си взимаме за вкъщи/че са ми съвсем наблизо/,определено поддържат качество....Е,немогат да се сравняват с тези на Пепи,ама то е ясно,че  трудно се поддържа ниска цена,без да се икономисват продукти....Иначе и като фасон ги докарват....така,че има избор от декорации....

Благодаря ти!

Поръчах вече 2 торти.Наистина са много красиви,увериха ме,че и на вкус са хубави.Ще видим в събота  Laughing
Да, не са лоши тортите. Производство са на една фирма, чийто магазин е точно до Дирекция Мести даниъци и такси, до хотел Лайпциг. Там има един гараж, та от там също съм купувала и сладкарница Мон Шери зарежда от там. Например тортата им с лешници е почти пълен понтаж на шоколешника на сладкарница Неделя, само че е доста по-евтин. Просто ми изскочи имета на фирмата в момента. Ако се сетя, ще пиша. Сетих се - казват се Флорентини. Wink

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 13:29 от mamasvetla

# 583
Аз си купих от Метро Peace

В Алати имаше и бяха на много добри цени.

# 584

Аз използвам един немски препарат, купувам си го от Метро- има на него нарисуван керамичен плот.
А шпатулата съм си я купувала от Технополис, но съм ги виждала в Пикадили също.

Вече 4 години си поддържам така керамичния плот и е в много добро състояние Wink

Общи условия

Активация на акаунт