Зъбките и нощното будене

• 4 349
  • 57
  •   1
Отговори
# 45
Добре че попаднах на темата, че да видя за хомеопатичните хапченца. На бебо му поникна първото зъбче без особени драми, но от миналата нощ драмата започна...

# 46
... добавя няколко капки ХИКСАЛГИН...

Искам да кажа нещо важно в тази връзка!!!
 е като детски аналгин. Затова дори да има някакво неразположение от растящите зъби, в това число и температура, лекарството ще помогне. НО си има точна дозировка за деца - не "няколко" капки,

Само да кажа Simple Smile че не изпадам в подробности , но аз лично слагам 2 , то и упътването е за това , би трябвало всеки да го чете не да слага колкото си иска .... и все пак Хиксалгина е антибиотик и не е за всеки ден ....само когато се налага...

# 47
  • Пловдив
Да възможно е да е от зъбки.Аз давам Хамомила и Дентокинд.Мажа и с Калгел.

# 48
  • Пловдив
И при нас нощното будене започна по това време .Тогава се появиха и първите зъбки  , но буденето си си е факт и в момента.

# 49
  • София,Обеля 2,
При нас е така още от 6 мес та чак до сега , вярвайте ми търпението ми е на финал. но няма какво да се направи от време на време я мажа с калгел но вече и той не помага. всъшност нашата температура се оказа ангина и сега сме на антибиотик, а иначе хексалгина го давам за температура над 39 градуса. Пожелайте ми търпение Simple Smile

# 50
И ние се присъединяваме към отбора на зъбоникнещите бебета  Laughing
Наистина периодът никак не е лек. Когато имаше колики синът ми поне спеше нощем.... а сега със зъбите нито през деня има покой нито през нощта (което е по-зле) Crazy

# 51
Какво да ти кажа мила освен да се въоражиш с търпение така ще е в този период и каката и бебчо ми се будиха много,даже бебо продължава да се буди нощем.Стигал е до 10-11 пъти за нощ Sad.Ще се свърши и това после пък ще дойде нещо друго и така ще мине живота ни........... Laughing

# 52
Аз също мисля, че е от зъбки, щом досега не сте имали проблеми със нощния сън. Аз преди лягане мажа зъбките на малкия с Калгел и давам хапченце Дентокинд. Дано бързо избият всичките ви зъбчета Simple Smile

# 53
До момента бебка няма проблеми с нощния сън, въпреки,че през деня се дере кански и не иска да се храни, това продължава трета седмица вече резултата е два долни зъби избили преди няколко дена и трети до тях,който се опипва под венеца и прозира!!! Мажа само с дентинокс и то не всеки ден, лекарства за приемане през устата не давам!!

# 54
  • Mediterraneo
Само да кажа Simple Smile че не изпадам в подробности , но аз лично слагам 2 , то и упътването е за това , би трябвало всеки да го чете не да слага колкото си иска .... и все пак Хиксалгина е антибиотик и не е за всеки ден ....само когато се налага...

Изобщо никакъв антибиотик не е!!! Как изобщо ти дойде на акъла  Rolling Eyes

# 55
И аз тук. Мъчат ни зъби. Вече е на 10.5 месеца, а още нито един не се е показал изцяло. Вечер е зор, докато заспи, някъде до 12 ме тормози, после се успокоява. През деня, обаче е кошмар. Аз мажа с Пансорал и много го облекчава, но временно.

# 56

Изобщо никакъв антибиотик не е!!! Как изобщо ти дойде на акъла  Rolling Eyes
Мда,кой ти каза 4е е антибиотик  Rolling Eyes.Сама си казала.,4е трябва да се 4ете упътването,а май ти не си го направила. Wink

# 57
  • София
Може да са зъбки, но според мен по-вероятно е да е от преживяване на натрупани емоции от деня. Вече е във възраст, когато всичко започва да и прави впечатление, всеки ден открива нови неща, нови преживявания, нови умения. Ти спиш ли спокойно, когато ти се е случило нещо ново и интересно?

Общи условия

Активация на акаунт