Кога, къде, как...леко петъчна?

• 5 254
  • 53
  •   1
Отговори
В духа на подфорума ДиС и по повод поредният петък.....нека да разискаме отново една тема за любовниците. ))))  Wink (и без това тук често се мъдрят такива).

Въпросът ми е кога, къде и как се срещате с любовника\любовницата?
Тук визирам всички, които са: единият семеен, другият не, или и двамата семейни. )
Кога се организират срещите - в удобно за единият време, в удобно за другият, или и за двамата?
Ако сте от един град къде се срещате? (а ако града е малък?). Ако не сте и разстоянието не е твърде близко?
И всички останали въпроси свързани със срещата между едни любовници. ))))

А за тези, които не са били никога....пак могат да изкажат лично мнение и дадат предложения. )))

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 10:40 от Mirama

# 1
Боже.. Shocked
Искаш да ни разстрелят ли?  Joy

# 2
Боже.. Shocked
Искаш да ни разстрелят ли?  Joy

Е, защо, моралистките да си направят друга тема. ))))))

# 3
Разбирам че си търсиш любовник и се стремиш да си максимално подготвена.... Ама спокойно - той ще ти каже кога,къде и как. Laughing

# 4
Разбирам че си търсиш любовник и се стремиш да си максимално подготвена.... Ама спокойно - той ще ти каже кога,къде и как. Laughing

Хаха, тук не позна. )))
Няма защо да търся нещо, което имам...) И тези въпроси сме ги уредили. )

# 5
Мирама, съмнявам се да съм ти полезна..
Срещаме се когато мога и когато поискам.. и както ни дойде - нищо по-различно от всяка двойка, в период на "ходене".. Принципно се съобразяваме почти изцяло с мен - поради това, че си отглеждам почти сама детето..
Не се крием - излизаме и се забавляваме като всички, ходим по заведения или напоследък по-често по гостита на приятели..Измъкваме се уикендите, когато можем и тн..
Абе..сори, че ще те разочаровам..

# 6
Няма защо да търся нещо, което имам...) И тези въпроси сме ги уредили. )

нищо не е вечно или гарантирано, събирай полезен опит

# 7
magarence, а, защо да ме разочароваш....)
Просто темата я замислих леко хумористична, не толкова всеки да дава сводка кога, къде и как....)

bubanka, е, не е есествено...) ама като не е един, ще е пък някой друг. )

# 8

Кога?
- когато мъжът ми е на работа..
Къде? 
- ми как къде, в нас много ясно.. така или иначе съм сама
Как ?
- звъни ми на вратата преоблечен като общ работник и с инструментите в ръка, нали никой не трябва да се досети  ако го види  Mr. Green...

# 9
Всичко трябва да е публично,за да няма самнения....

# 10
Сега ще дам полезни съвети, опит, събиран предимно от филми  и леко побългарен Laughing

Как да намерим време?
- караш мъжът ти да отиде да ремонтира вилата на вашите за уикенда, като съобщаваш, че ти ще поразчистиш из къщи ... разни задръжки  Laughing
- Записваш се в един много добър и отдалечен фитнес,  защото там ходят само жени. После вместо на степера, отиваш да скачаш на друго място.
- изведнъж се появява най-добрата ти приятелката ти от училище/универистета, която винаги е готова да те покрие.. Ммм пиенето на кафе с приятелки през седмицата е много найс Mr. Green
- трик на съседката - намираш си любовник, който живее на близо (гледай да не е само в същия блок) и ходи често за захар, ориииз, боб, леща... криза е все пак тря се пести
- Ако градът е малък, сори, ама ще трябва да се гъзиш предимно в колата му, паркирана до Гробищата например.

Съвети как да не те хванат:
- Не изключвай звука на телефона си и не провеждай твърде дълги или твърде кратки разговори с любовника. Също така му кажи че не обичаш много смсите и ако въпреки това ти изпрати смс му отговаряй само с усмивка или намигване. Трии внимателно всички смси. Най-голям процент изневери се разнищват именно по този начин.
- Внимавай със скайпа -трии хисторито или най-добре го разкарай и си махни автоматичното вписване.
- Дори когато си с любовника не си позволявай да оставяш да мине повече от час от евентуално пропуснато повикване без отговор.
- Ако ходите по хотели никога не давай личните си данни за записване. Мъжът трябва да впише неговите, ти кажи че си си забравила личната карта в другата чанта.
- Не споделяй с приятелки!
- Обръщай внимание на съпруга си. Ласки ала бала.. той не трябва да е лишен от нищо за сметка на другия.
- Не се замисляй много, иначе сама ще се издадеш.

Ей такива работи  #Crazy

# 11
 Решила съм ако си хвана любовник изобщо да не се крия.
 Забелязала съм, че повечето от тези, които се крият и се чудят какви тайни места да измислят, биват хващани по най- невероятни начини.

# 12
Решила съм ако си хвана любовник изобщо да не се крия.
 Забелязала съм, че повечето от тези, които се крият и се чудят какви тайни места да измислят, биват хващани по най- невероятни начини.

Хехе, едва ли ще го правите в къщи под носа на съпруга. ))))

# 13

Хехе, едва ли ще го правите в къщи под носа на съпруга. ))))

Хммм какво ли значение има къде ще го правиш, като така или иначе съпругът или съпругата..рано или късно ще разберат...това никога не остава скрито покрито... Rolling Eyes

# 14
Хотели, хотели и пак хотели  Mr. Green
Това показва моят опит - докато работех на рецепция, естествено, да не си помислите, че съм изневерявала  Wink
От километри се познава коя двойка идва "за почивка" - влиза мъжа, след като се оглежда няколко пъти преди да влезе дали някой познат няма да го види. Взима стая, плаща я /номерът със забравената лична карта го практикуват само най-страхливите/, качва се в стаята - и съответно информира дамата за номера и. Естествено, колкото по-голям е хотела, толкова по-лесно е за тях - в смисъл, мислят си, че персоналът нищо не е разбрал  Mr. Green
Има и срамежливи джентълмени, които се правят, че ще нощуват, и плащат цялата цена, само за да не кажат, че ще "почиват".
Има доста двойки, които се срещат в обедната почивка - в зависимост от времето, с което разполагат, първо хапват, после пращат сервитьора да им вземе стая  Laughing
Общо взето така протичат срещите - във време, в което и двамата успяват да се измъкнат.

Моят опит е по-различен, защото "изневерите" ми са от типа - ходя с този, но ми е интересно да изляза и с онзи  Sunglasses не че ако първият разбере може да ми каже нещо - така де, не ми е мъж, нямам деца.. ще прая кот си искам . Та, в такива случаи обикновено съм ходила в заведения, в които иначе никога не бих отишла - напр. някоя сладкарница, някоя смотана кръчмичка или квартално кафе на забутано място.

Ако тръгна да изневерявам сега.. хм, бих си измислила командировка в друг град - всичко останало ми се струва твърде рисковано  Confused

Общи условия

Активация на акаунт