Кога, къде, как...леко петъчна?

• 5 254
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
Дааа изтрещяла съм, искам ама:
1. Няма с кой
 newsm78

Да, това е сериозен проблем.. newsm78
Стратегически.... Mr. Green

Решаващ бих казала  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 46
И аз като Светлаа,иска ми се ама няма с кой. Simple Smile

# 47
  • Italia
Дааа изтрещяла съм, искам ама:
1. Няма с кой
2. Страх ме е от полови болести /на презерватива неам вера/
3. Не съм добра лъжкиня

newsm78

Я по-добре си стой мирна и кротка - който го е страх от мечки, не ходи в гората  Naughty

# 48
Чакай да си увелича снимката на аватара, да не би някой да пропусне да ме разпознае и ще се върна да отговоря.

# 49
И аз като Светлаа,иска ми се ама няма с кой. Simple Smile
Питай Селтакис сигурно ще е навит!!!

# 50
Ох, и аз горката, иска ми се, ама няма с кой
То ако имаше, места и варианти много, ама ей на... но пък ще почерпя от вашия опит, ако един ден ми се наложи, да знам как да се вмъквам в хотела  Simple Smile

# 51
Мястото- Рио. Няма вариант да те хване. Освен ако няма собствен самолет, но това е много малко вероятно.
Мястото- какво значение има? В банята, в легло, на диван...където и както е удобно...
Никога не се чувствай гузна. Така ще "надуши", че има нещо.
Бъди много, много щедра в леглото, но не прави неща, които не правиш с него. Ще се усети, че има друг, към когото си по-благосклонна.

За сега това.

А, и за протокола, това го зная от приятелки. Laughing

# 52
Разбирам че си търсиш любовник и се стремиш да си максимално подготвена.... Ама спокойно - той ще ти каже кога,къде и как. Laughing
Гласувам за това!

# 53
Питала съм и преди в подобни теми.
Моля кажете за преживелите го, КАК хората стават любовници, кой кого кани, как става свръзката...
Случайно, не се предвижда предварително, и разбира се в повечето случаи си казвате първо "Наздраве" 5-6-7-8 пъти  Laughing Laughing Laughing и после  Joy luvbed

Общи условия

Активация на акаунт