Нищо не ни помага за подсичането :(

• 23 597
  • 166
  •   1
Отговори
# 15
изписаха ни го вече,мазах с Тридерм и Вита Марфен.....резултатът беше временен.
Защото с Тридерм се маже минимум седем дни, дори да изчезнат пъпките. Просто това е пълния "курс" на лечението. Все едно е антибиотик и трябва да се маже толкова, иначе се връщат обратно бактериите. Както сте и забелязали, че е станало.
мазахме 5, тък като педи каза мажете докато не мине и аз така и направих даже с един или два дена повече мазах и после пак стана, сега пак ще се продължи мазането но с друг крем, защото този същия можело да не подейства.....ох и от това не вярвам да мине  Confused

# 16
  • BG
Единснтвения крем,който ползвам е някакъв,който ми го приготвяха в аптеката.А също съм много доволна и от Судокрем.

# 17
  • София
sarnichkata, при едно упорито подсичане, което не се оказаха гъбички, мазах с пиоктанин (мисля сутрин и вече беше) и на всяка смяна на памперса тогава правех и една кашичка от хума и вода, която има антисептично и успокоително действие. Peace
от кремовете- судокрем, крема на мустела и на клоран за зоната на пелените. от бочко и павлодерма нямаше ефект при него.
мазала съм и с паста имазол 2-3 пъти имаше ефект.

# 18
С баткото ползвах Пенатен превантивно и никога не е бил подсечен. С госпожицата ползвам Судокрем, тя нали е по-нежна и се подсича по някога, когато не съм я усетила веднага. Много тънък слой от крема и за няколко часа кожата е о. к. Едно време по болниците ползваха фуксин - едно много цапащо червено багрило + Пенатен и тази комбинация много добре действаше. Peace

# 19
Да, няма да стане с обикновени кремове против подсичане. Най-вероятно са гъбички или някакви бактерии. Още повече, че се връщат, щом спрете мазането. Според мен сте за Тридерм. Идете при кожен лекар.
И аз мислех да предложа Тридерм,но много ме малка бебка,нека да я води на кожен,по-добре,иначе крема е уникален  Peace

# 20
може би е най- добре да заведете детето на дерматолог.
На моята бебка, която имаше зверско подсичане й помогна единствено и само един прост крем, който ми препоръчаха. Казва се Baby Tan. Намира се в някои аптеки и детски магазини. Струва около 2 лв. В началото бях много предубедена, защото пробвахме какви ли не скъпи мазила, но уви. След няколко намазвания с този крем, пъпчиците и подсичането изчезнаха.
Освен това пудренето с чиста хума също помага.

# 21
Говоря от собствен опит: не мажи с никакви кремове, остави кожата да диша и не я овлажнявай. Махни през деня памперса и не мий сьс сапун, само с чиста вода отвреме навреме. Слагай по малко пудра да дьржи сухо.  Peace

# 22
Имахме абсолютно същият проблем в период на два месеца.Пробвахме вси4ки кремове,които ни изписа педито,но без резултат.Накрая самата тя ни каза да пробваме с козмети4на хума и нещата 4ак тогава се оправиха.Мажи детенцето с нея разредена във води4ка при всяко сменяне на памперса.Желая ви успех с ле4ението! Peace

# 23
  • Пазарджик
Опитай с STELACTIV ефикасно е много. Peace

# 24
  • Stuck in a moment
на памперса тогава правех и една кашичка от хума и вода, която има антисептично и успокоително действие. Peace
И на моето бебе това му помогна, освен това никакви мокри кърпички, а мястото да се подсушава внимателно, без да се трие и да се оставя редовно на въздух. Честата и безразборна смяна на козметика (дори и много скъпа) и кремове понякога дава обратен ефект.

# 25
на нас ни помогна кремчето за подсичане на Веледа. Промивки с смрадлика (промивки силно казано - просто на всяка смяна с памуче намокрям и оставям да изсъхне) и после мажа обилно с крема. Сменях пампера на всеки час и както и другите са казали миене само с вода и никакви кърпички. За 2-3 дни отшумя.

Успех! Дано ви помогне и на вас!  Peace

# 26
На моята бебка, която имаше зверско подсичане й помогна единствено и само един прост крем, който ми препоръчаха. Казва се Baby Tan. Намира се в някои аптеки и детски магазини. Струва около 2 лв. В началото бях много предубедена, защото пробвахме какви ли не скъпи мазила, но уви. След няколко намазвания с този крем, пъпчиците и подсичането изчезнаха.
Това е истината zа мен. Открих го с баткото, след пробване на раzни други маzила(беzполеzни, в повечето случаи). Иzглеждаше ми ненадежден(раzбирай евтин и в гроzна опаковка Wink ), но все пак го пробвах, окаzва се.. вълшебен. Сега с малката иzобщо не се и zамислих. Друга коzметика не полzвам, само това, но само когато zабележа zачервяване... А и дали zаради него, или не, друго не ми е потрябвало.

# 27
замисляла ли си се за многократни пелени?

# 28
Единствено ни помогна БАКТРОБАН , по силен е от Тридерма ....дано оше го има в аптеката..

# 29
Мен ако питаш спри да я миеш на всяка смяна на памперса. Честно казано ако аз се измия седем - осем пъти в едно денонощие и аз ще се подсеча. Това си е лично мое мнение, но за мен прекаленото миене има обратен ефект.

Аз ползвам мокри кърпи, попивам със суха салфетка, мажа с крем на всяка смяна и не мия повече от веднъж на ден. Крема на Себамед п/в подсичане е много хубав, защото е плътен - скъп е, но ми харесва най-много.  Ползвам и Бюбхен и Саносан, но Себамед ми е фаворит.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт