Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 245
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз пък не искам да мисля така,и да търся под вола теле,приемам всичко за чиста монета,и така ги виждам нещата Peace
Hug

# 376
Вижте в сайта на БТВ имената на Занев и Бърканичков не са изтрити значи са на някой остров или по-точно Занев.
Те не ги трият веднага, а някъде по обяд на другия ден. Направи ми впечатление, че Милошев не каза на Занев ти напускаш сървайвър завинаги, има надежда, ама много ме съмнява да е някъде на самотен остров. Това с острова на изгнанника стана изтъркано, тази година мисля изненадата бе Минданао.
още не са ги махнали от сайта  Twisted Evil дали има някакъв шанс?

# 377
Вижте в сайта на БТВ имената на Занев и Бърканичков не са изтрити значи са на някой остров или по-точно Занев.
Те не ги трият веднага, а някъде по обяд на другия ден. Направи ми впечатление, че Милошев не каза на Занев ти напускаш сървайвър завинаги, има надежда, ама много ме съмнява да е някъде на самотен остров. Това с острова на изгнанника стана изтъркано, тази година мисля изненадата бе Минданао.
още не са ги махнали от сайта  Twisted Evil дали има някакъв шанс?
Praynig

# 378
Ех, изтриха ги вече... Жалко!

# 379
  • Burgas
Ми той Занев знаеше,че като предостъпи тотема и ще го изгонят.Според мен това е много глупаво с предостъпването на тотема,трябва да го забранят.

# 380
  • густо майна Филибето
Няма как да знае. За да оцелява Минданао занапред в игрите, им трябва силен играч. Защо тогава ще оставят Златина последна при избора?/заради навехнатия крак/. Нямаше логика в изгонването, освен ако не е било поискано от някой /от самия Занев/ да се случи точно така.

# 381
Няма как да знае. За да оцелява Минданао занапред в игрите, им трябва силен играч. Защо тогава ще оставят Златина последна при избора?/заради навехнатия крак/. Нямаше логика в изгонването, освен ако не е било поискано от някой /от самия Занев/ да се случи точно така.
И аз снощи си го мислих че Минданао постъпиха адски глупаво.
Знаеха че ще избират първи знаеха че Занев е най-силния мъж в шоуто и вместо да го оставят и изберат после те го изгониха... Shocked Shocked Shocked
Със Занев и още един мъж от Таяк имаха шанс да смачкат Питого.
Но постъпиха адски глупаво и ще загубят.
Моя фаворит е занев!!!

# 382
  • Варна
Аз се чудя защо не даваха размишленията на Бърканичков, като е вземал решението да напусне сам? Реакциите на съплеменниците му и другото племе....
Чудесно е че някои приемат показваното за чиста монета, но за мен е съшито с бели конци...

# 383
Аз се чудя защо не даваха размишленията на Бърканичков, като е вземал решението да напусне сам? Реакциите на съплеменниците му и другото племе....
Чудесно е че някои приемат показваното за чиста монета, но за мен е съшито с бели конци...

Не само на тебе  Peace

# 384
И аз снощи си го мислих че Минданао постъпиха адски глупаво.
Знаеха че ще избират първи знаеха че Занев е най-силния мъж в шоуто и вместо да го оставят и изберат после те го изгониха... Shocked Shocked Shocked
Със Занев и още един мъж от Таяк имаха шанс да смачкат Питого.
Но постъпиха адски глупаво и ще загубят.
Моя фаворит е занев!!!
И аз така си помислих... Все повече се убеждавам, че има някаква манипулация...

# 385
  • Mars Hotel
Точно и аз това си мислех, даже снощи спорихме с мъжа ми.
Как пък на никой от Минданао не му светна, че Занев би им бил полезен? Нали ще играе за тяхното племе, ако го бяха избрали, ще печели игри, награди... После, като се обединят, да го гонят, ако искат. За мен това би било стратегически правилното решение. А те чак с пълно мнозинство да го изгонят... ooooh!

# 386
Занев е нож с две остриета. Николай го знае това. Първо ако го бяха взели щеше много бързо да стане лидер на племето. Освен това много трудно щяха да го изгонят. Не вървеше и да го отстъпят на другото племе.

# 387
Такъв-онакъв силен играч си е Занев за разлика от повечето които остават.

# 388
Загърбиха факта ,че Занев е силен играч поради това,че има изявени лидерски качества-никак нямаше да им е удобен.
Жалко Tired

# 389
Аз не мисля за лошо да имаш изявени лидерски качества,не казвам че е идеален.

Общи условия

Активация на акаунт