Survivor 4 - Филипини - втора тема

• 41 615
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Дано да не е Praynig
Аз от самото начало съм за Питого,най-вече заради Кирил,а от Таяк, единствено Занев ми беше така........ Crazy

# 511
  • Русе
Е, аз няма да гласувам за никое племе. Не ми харесват новите племена. Гледам Сървайвъра с половин око и защото няма нищо друго по-интересно  Crossing Arms

# 512
Ние от 3 дни сме новодомци и нямаме тв, та и аз не ги гледам. Пробвах се от сайта на бтв, но много прекъсва и не става. Давайте по обширни репортажи и като се появи Ники пишете, че да изтичам до предишния апартамент с тв-то Laughing

# 513
Едва ли е вярно това, че сменят Карамазов. Първо Иван Ласкин го гласяха за водещ по жълтите вестници още за предишните сезони. Те всъщност кой ли не гласяха и колко ли пъти не сменяха Владо в жълтата преса - уж не искал да води, искал да е в театъра, не си изпълнявал съвестно работата. Второ, Евтим и Карамазов са добри приятели - показателен е факта, че Милошев го смени за първите епизоди и направи такъв жест, че Крамазов да може да остане да репетира за новата си постановка и да пристигне със закъснение.

# 514
# 515
Гледах линка към сутрешното участие на Милошев и Занев. Осигурявали им по 800 кал на ден. Ми то така половината форум е за там Wink Особено мамчетата от Диетичния Joy
милошев да не е сключил договор с д-р емилова?

Много ми е интересно на чия страна сега е всенародната любов.
Дали е насочена към племето с вожда-менталист и по-голям процент бивши от Таяк .
Или към новото Питого , което не е в такава степен ново , отчитайки факта , че Емануела най-вероятно ще се откаже.
Гласуване с една опция и без вариантен отговор Не спимпатизирам на никой .
Или - или !  Grinning
нямам "любимец 13"

# 516
  • София
800ккал на ден? Че те са си там на санаториум  Naughty

http://www.tialoto.bg/organizer.php?cat=117

# 517
  • густо майна Филибето
Може би ги е уплашила смърта на Нончо?

# 518
В момента не симпатизирам на нито едно от двете племена. Мисля че Минданао имат по-големи шансове да доминират. В момента има кого да гонят и това ще им помогне да запазят силен съюза от оригиналното Минданао. Ако успеят да спечелят 1-2 игри за имунитет с Питого след обединението е свършено. Питого не са единни и има големи търкания помежду им. Иначе от участниците ми се струва че Христина е с най-голям потенциал след сливането. С никого не се е конфронтирала досега, създава впечатление, че е слаба и не представлява заплаха за останалите.

# 519
вече не гледам сървайвйр.Влизам тук,чат пат,но просто "хубава работа-ама.....българска".Но то така е и в държавата-стойностните хора напускат,остават.......Жалко,това беше единственото реалити,което гледах с удоволствие.За първи път съжалявам,че нямаше SMS

# 520
А за мене Христина е скрита лимонка-гледа си,трае си и изчаква своя момент.Хитра рижава лисичка.Дори и Златина явно го е усетила,след като каза,че реално става каквото Христина каже,а Менталния само си дрънка.
Никое племе не ме кефи.Може би малко Меги,малко Кирил по липса на по-ярки характери и играчи с присъствие.
Смъртта на Нончо без съмнение беше голям шок и за двете племена,които бяха заедно в този момент.Но смятам,че това би било по-скоро оправдание за отказване,отколкото причина.
Така и не разбрах защо Питого отиват на съвет.След като Емануела се отказва доброволно,какво има толкова да се събират.Ами ако накрая й светне лампата и реши да не напуска,кой ще излезе вместо нея и редно ли е-не си спомням Питого да са губили игра и да се налага да махат човек??
Дали Евтим и Карамазов ги свързва мъжка дружба не знам,но със сигурност Милошев усеща как се вдига рейтинга на предаването  заради Владо.Както са ми безинтересни всички участници засега,Владо е този,който пуска майтапи и заразява с настроение,та почти заради него още гледам.
На мене пък ми писнаха конкурси и реалита,купени със смс-и и въпреки,че прекаляват с реклами,предпочитам така.Аз съм останала в държавата,което автоматично ме прави нестойностна според критериите на Рошава и съответно никак не съм съгласна с тях Simple Smile

# 521
вече не гледам сървайвйр.Влизам тук,чат пат,но просто "хубава работа-ама.....българска".Но то така е и в държавата-стойностните хора напускат,остават.......Жалко,това беше единственото реалити,което гледах с удоволствие.За първи път съжалявам,че нямаше SMS

В Сървайвър няма такова нещо като стойностни хора. Има правила и цел. Колкото и да ми беше симпатичен Светльо, той имаше голяма слабост -  не можеше да си контролира емоциите. Отпадането му се дължи точно на това. И съм против СМС-и защото мразя нагласени победители като миналогодишния.

# 522
  • густо майна Филибето
Нормално е Христина да си трае, интелектуалния й потенциал е много по-висок от този на останалите, изключение от това е може би Ралица, но тя си е лигла. Дори си мисля, че всички се дразнят на Николай, но засега положението му ги устройва.

# 523
А като споменахте Николай. Колко време може да издържи без ядене? Аз залагам на 3 месеца.

# 524
Нормално е Христина да си трае, интелектуалния й потенциал е много по-висок от този на останалите, изключение от това е може би Ралица, но тя си е лигла. Дори си мисля, че всички се дразнят на Николай, но засега положението му ги устройва.

Ще го видим този интелектуален потенциал,  защото ако наистина е финалист все с нещо трябва да го е заслужила. На мен честно казано не ми е симпатична, пък и не обичам такива хора, които действат скрито- покрито и изведнъж забиват ножа. Дано да се лъжа за нея, но поне от това, което видях досега ми се струва така.

Общи условия

Активация на акаунт