Хипотония- Ниско кръвно налягане

• 21 772
  • 32
  •   1
Отговори
Здравейте! От години кръвното ми е 90 на 60 и постоянно се чувствам отпаднала, без сили , задъхвам се от нищо, върти ми се главата и получавам тахикардий! Когато отида при личната все ми казва ,че нищо ми няма , с нисичко кръвно съм ,но не  е опасно, но аз не се чувствам добре и пълноценна така! Да неговориме как ми става лятно време лошо в жегите , а пък зимата ако се разхождам на вън на студено и изведнъж вляза на много топло пак ми става зле! Сега съм бременна и още повече ми е зле! Правих си какви ли не изследвания , желязо , феритин, TSH и какво ли не друго и всичко ми е ОК! Моля ако някой има същият проблем да ми пише!

# 1
Моето кръвно е още по-ниско-стигало е до 50/30.Обикновено е 80/50.На мен невинаги обаче ми е замаян,уморено и т.н.Но се случва.Просто си живея с това кръвно.И на мен зимата и лятото ми причернява или ако стана рязко от леглото.Въпреки че пия много вода,пак ми е ниско.Не знам и аз какво да направя ,за да се вдигне...освен спорт.

# 2
Много течности ти трябват.

Имам същия проблем откакто се помня. Пия кафе сутрин, иначе ме заболява зверски главата.
Но, ти сега май трябва да наблегнеш на сокчетата Simple Smile.

Crystalls, не колабираш ли при 50/30?

# 3
Все още не съм:)Трябва да падне още малко Joy

# 4

Браво.

При мен кръвно под 60/40, си е билет за другото измерение.

# 5
  • София
Нес кафе, кока кола, червено вино, черен дроб /малко алангле/, червени меса, айрян със сол.
Засега това се сещам за ниско кръвно налягане.

# 6
И аз цял живот съм с подобно ниско кръвно.
Наистина има дни в които нищо не мога да правя и умирам от главоболие.
Оправия няма, или ако има тя е временна.
Много течности, айряни със сол, кафета, коли...всичко е с временен ефект за съжаление.

# 7
И аз съм с ниско кръвно, един път дори щях да припадна в един магазин. А откакто не пия кафе главата ме боли по цял ден и при най-малкото ставане или навеждане последните дни имам чувството, че ме бият с чук по главата. На мен ми действа айрян със сол, кока кола, за друго не се сещам в момента, ако се сетя ще пиша.

# 8
и аз съм най-доволна от айрян със сол.това ми е спасението.и кола с нес кафе в нея.

# 9
Маслини също освен вече изброените -кафета,кола и т.н.Аз не пия кафе,но пия доста кола и пак ми е ниско кръвното...

# 10
има и други видове анемия-не е задължително да е желязодефицитна.може да имаш недостиг на вит.Б или таласемия....

# 11
Разгледах сайта. Ще се радвам да споделиш мнение, ако все пак ползваш услугите и.

# 12
И аз съм с ниско кръвно.На мен ми помага айран със сол,червено вино,шоколад.

# 13
Това е лошото при мен , че вобще ни пия кафе и всякакви кофеинови напитки! От кафето направо ми се разтреперват ръцете! Thinking Всичко мога да изтърпя , но тази тахикардия която получавам някой път много ме плаши, а кардиолозите казват,че няма проблем, просто ми е ниско кръвното!

# 14
И аз съм с 80/50 или 90/60 откакто се помня. Свикнала съм, в жегите е трудно. Червени меса да - но алангле - възможно е да причинят токсоплазмоза. Айрян със сол в по-големи количества и сокове в твоето състояние. Късмет!

Общи условия

Активация на акаунт