Мъж под чехъл

• 12 507
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
Моят от страни изглежда,че е под чехъл Heart Eyes
Но не е!
Просто прави всичко,за да съм доволна,че съм 1 мрънкало Embarassed
Не му казвам какво да прави,къде да ходи или не ходи.
Е,не изпада в крайности,да е плужек,но се старае момчето.

То и тва е до време да ти кажа. Щото един ден човек се събужда и си вика "Ай сиктирикс бе! И аз съм човече и ми писна вече". Тъпото е че жените имате ужасно гадния навик да се оливате и кога човек ви подаде пръст вие захапвате до кръста... Naughty

# 46
Не знам,8 години е така.
Не му давам зор за нищо.Просто така се получава.

# 47
Оф, и на мен тази тема ми е доста странна, може би пък проблема е в моя телевизор, но винаги ми е било гадно да видя как някаква си прави приятеля на салата - особено пред трети лица. Никога не съм харесвала безхарактерни мъже и съм прекратявала отношенията с някои, който са се оказали такива. Смятам колкото и тъпо да звучи на някои хора(особено жени), че един мъж трябва да си тежи на мястото, а не да си сменят ролите и да си бягаме от природата, защото с тая еманципация нещо много се извратиха нещата, пък и човек като не може есествено да издържи да живее в чужда роля. Не става дума за помагане с домакинската работа или прибирането на детето от детска градина - по-дълбоко е проблема това е цялостен модел на поведение на мъжа и на жената в една връзка и най-странното е че ние - и жените и вие мъжете взаимно си причиняваме такива извръщения с прекаленото - няма да кажа угаждане (защото аз угаждам на моя мъж и той все по-често започва да го разправя), а става дума за тотално подгъзуване. Имаме такива приятели и направо в някои моменти ми иде да я попитам дали не се чувства тъпо и неудобно, то е ясно какво го прави у тях ама пред нас...

# 48
Аз съм съм мъж подчинен на жена ми!Каквото каже тва правя.
Тя e по висока от мен,с по високо образование, повече пари изкарва от мен по страстна, по умна е!
E как да не се предам????В каквото и да се съредноваваме тя побеждава!!!Не ми остава друго освен да се подчиня и слушам....

# 49
Само не разбрах - тя ли се бръсне сутрин или ти? newsm78

# 50
Само не разбрах - тя ли се бръсне сутрин или ти? newsm78
Joy Joy Joy

# 51
  • Варна
И коя жена пък ще мъкне мъжа си на гости при приятелките си?
Мъж "под чехъл" е обидно за самата жена. Т.е., той не е силната й половина. Освен ако не са решили така, жената да е водеща. Нищо лошо, важното е да вървят нещата.

# 52
Ами значи така!Не мога да разбера иронията ви???Първо държа до отбележа че с жена ми сме от 9 години и сме много влюбени един в друг.Второ тя е много страстна и красива,и аз моного я обичам.С течение на годините лека по лека се оказа че тя е по добрата и така се оставих тя да води нещата.Не виждам нищо лошо в това,ако много обичаш един човек да му се отдадеш изцяло!Аз подчинен на жена ми,но това не значи че съм като приказките от бабините делитини.
Мога да излизам с приятели и да ходя когато и къде то си искам,но тя е босът в къщи #2gunfire
Не съм изобщо некой кифладжия а напротив съм много сериозен мъж.Просто си намерих майстора-майсторката,която се побяви, покори,победи и подчени!!!

# 53
А що изобщо треа да има "босове"? Тва да не електронна игра? ooooh!

# 54
За какво става въпрос ? За пръв път влизам тук. Босове в електронните игри ли има  newsm78 Някои хора още ли си играят на такива сред вас?

# 55
подчинен на жена си - Мой човек - според мен ти си жена  Joy

# 56
За какво става въпрос ? За пръв път влизам тук. Босове в електронните игри ли има  newsm78 Някои хора още ли си играят на такива сред вас?

Е па има ли нормален мъж, който да не джитка?  newsm78

# 57
лично аз предпочитам моят вечерно време да джитка на компа или на плейстейшъна, отколкото да се черпи някъде с приятели, не дай боже пък да има и ергени между тях
може и да е егоистично от моя страна, но е така

# 58
  • Калгари, Канада
лично аз предпочитам моят вечерно време да джитка на компас или на плейстейшъна, отколкото да се черпи някъде с приятели, не дай боже пък да има и ергени между тях
може и да е егоистично от моя страна, но е така

Недей тъй бре, има си черпене и черпене  Peace Здравословно е да имаш приятели и е приятно да се черпиш. А ергените не могат да подтикнат мъжа ти да прави нещо, ако той сам не го желае.

Иначе компа си е голяма занимавка и съм съгласна, че хората лесно се увличат и игрите ги зарибяват. Важното е да се прави граница, да се играе за удоволствие, не да се живее в играта.

# 59
Аз съм съм мъж подчинен на жена ми!Каквото каже тва правя.
Тя e по висока от мен,с по високо образование, повече пари изкарва от мен по страстна, по умна е!
E как да не се предам????В каквото и да се съредноваваме тя побеждава!!!Не ми остава друго освен да се подчиня и слушам....

Ударил си бингото ти. Де и за мен да се намери една такава мома  Thinking
Да бачка от зори до мрак, умно да плаща сметките, находчиво
и пробивно да осигурява семейния бюджет и напористо да решава всички
проблеми, а аз да разхождам нейното БМВ я по студентския, я по центъра ежедневно.
Ше я обичкам и слушкам не 9, 90 годинки - пък нека съм мъж под чехъл  Joy

Общи условия

Активация на акаунт