Ти какво сготви? Снимай, покажи! 50-та тема

• 110 880
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Записвам се дави следя. Това е любимити ми тема, само че като ви гледам малко се притеснявам за готварските си умения. Но нищо и аз като кучето,дето гледа месаря...

Я опитай да покажеш нещо от готварските си умения.......Току-виж не са чак толкова скромни, пък ти да не мислиш,че моите готварски умения са нещо......Ако публикувам след определени потребителки - няма да ги изреждам поименно,че ще изпусна някоя от майсторките  - направо ми иде да ме баннат от форума.......Ама ей ма на.......упорито излязох и продължавам да грозя темата със снимките си:

Баница с праз - не гледай тавата, ей така тръгват приказките после от свекървите за неизмитите добре тави на снахите си, но това е от мазнината, тавата бе абсолютно чиста и Разрез

Паниран карфиол

Многозърнести хлебчета

Домашния данет на Надето - голяма вкусотия

Имаше още - лозови сърми, гювечета, тиквички, но.......желание за снимане - йок!

Само напр. да кажа,че си е живо самоубийство да публикуваш пържола, скара, мезенца след пържола и пр. на Пеп-чо, засукана манджа след такава на Еси, торта след торта на Краси, Гицка(Крисче),Марулка, пай, шарлота, бързи кексове след Селма, Лабрекс, Мариетка, нещо френско след Роца, питка след Пепика, хапки след Диди(тя къде е?), бърза закуска след Лабрекс, въобще......има си потребителки дето ще те откажат да ядеш собственото си творение след като си видял тяхното.......Ама и такива като мен трябва да има....Дето да грози темата.......

# 121
Запис и от мен със скромни курабийки със сладко..... Peace

# 122
Мама Цоцоланка ,   berina ,много вкусно у вас  Hug

У дома    запеканка с пилешко месо

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 12:15 от nordina

# 123
  • София

Vesi_nn, сварявам си ориза обиковен като за гарнитура ( със сол и малко олио), като изстине оформям лесно съответните фигурки и накрая заливам с топлият винен кебап.

# 124
Соленки с извара на Венс

Печена тиква с прясно мляко

# 125
  • София
Момичета страхотни сте.   bouquet

# 126
Уф,добре че седнах да ви разглеждам вкусотиите след вечеря!Поздравления мили кулинарки!  bouquet
berina,моля да споделиш рецептата на курабийките  ! Praynig

# 127
Все пак събрах сили и направих мъфините...Още са топли и много се усеща канелата  Sick (a по принцип обичам канела).  На външен вид много ми допадат, ще видим като истинат как ще са. Рецептата е на Танита.   bouquet

# 128
  • DE
Днес у нас

Лазаня

Бобец с бекон

и ябълков штрудел

Пожелавам безгрижна и плодутворна нова седмица

# 129
  • При елфите ...
Аз да се похваля с моето творение - Солени охлювчета, много съм горда с тях, защото за първи път правя нещо подобно!

и парченца

# 130
      Содени питчици.

# 131
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Оризова фритата със зеленчуци за вечеря:

# 132
  Бений,благодаря за уточнението за кекса.Явно принципно ти се удават,всеки път са пухкави,бухнали,красиви. Grinning

# 133
Все пак събрах сили и направих мъфините...Още са топли и много се усеща канелата  Sick (a по принцип обичам канела).  На външен вид много ми допадат, ще видим като истинат как ще са. Рецептата е на Танита.   bouquet

Канелата е само половин чаена лъжичка, ти колко канела по принцип слагаш на сладкиши с канела, така че да не се усеща много?

# 134
dalka, може ли рецептата за къпкейка без яйца, ако е публикуван, може и на лични  Simple Smile
betina33, и аз се нареждам на опашката за рецептата за сладкиша с печени ябълки, изглежда страхотно  Peace
~Елина~, би ли споделила рецептата за оризовата вкусотия  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт