Ти какво сготви? Снимай, покажи! 50-та тема

  • 110 875
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 2 193
Добро утро и от мен  Peace с бисквитена торта с банан за закуска и зеле с пилешко филе

   

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 12:26 от beniii

# 16
  • Мнения: 1 505
nordina ,страхотен е сладкиша,просто толкова много ме грабна,че май ще го правя,но другата седмица,че нямам круши,ай,че гадно
От мен крем супа от бира


# 17
  • Мнения: 863
много интересно,досега не бях чувала за крем-супа от бира...Може ли рецептата? Praynig

# 18
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 584
И аз искам рецептата за кроасаните Heart Eyes.

Пеп-чо, очите ми останаха в тези палачинки, то като чета - не съм само аз Wink.

# 19
  • Мнения: 73
Честита нова тема на всички . newsm64
Ето нещичко и от мен.
Салата с пастет от синьо сирене.

Задушено свинско месо с гъби,моркови и ориз.

# 20
  • София
  • Мнения: 5 394

Надникнах за идейки и веднага си харесах крем супата от бира  Blush
Не бях чувала и аз, но ми звучи доста интересно... ще се присъединя към
rompecabezas с молба за рецептата  Mr. Green

# 21
  • Мнения: 1 798
viara.an,както винаги страхотна салата Crazy
Сподели повече за този пастет от синьо сирене.

# 22
  • Мнения: 1 117
ех, тъкмо си рекох - влизам в ритъм, и пепчо - нова тема  Crazy
за да не ви изпусна пак, пускам една рецепта от преди, ще ме прощавате, дано не ви е досадно  Embarassed

Картофена крем супа

# 23
  • Мнения: 9 042
записвам се защото нямам снимки ,а и не готвя тези дни

# 24
  • област Софийска
  • Мнения: 1 720
Цоп и аз в новата темичка да се запиша с едни палачинки с шоколад, подредени в пластмасова чинийка, за да ги изнесе дъщерята навън да почерпи приятелчетата  Laughing

За обяд - супа-топчета от кебапчета  Wink

# 25
  • Мнения: 1 505
Момичета ето тук е рецептата за крем супата от бира.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=289780.msg12718967#msg12718967

# 26
  • София-Младост
  • Мнения: 24 079
За обяд маслена риба на скара и картофи във фолио, печени във фурна.


Тези палачинки...така невероятно вкусно изглеждат...що и при нас децата не черпят така на площадката.  Rolling Eyes

# 27
  • Мнения: 2 708
Едно питане имам към сЦепиалистките гурмеджийки и т.н корифейки Wink Намислила съм да си направя, или поне да се проб"ам да направя карамелена решетка за ябълковия сладкиш на Лео. Но понеже е за утре сервирането, демек гостите, съм си образувала едно мислене по темата дали ако я направя днес, няма да се разтопи до утре? newsm78 Аз все още смятам да си я направя утре, но пък ако някой е пробвал да прави такова чудо, ако е било успешно (щото аз не съм сигурна за моя опит дали ще е успешен) за колко време почва да се разтича карамела, или не се разтича в"обще Laughing И задължително ли е да е намазано дъното на купата върху която ще го правя с масло, или може и да не е намазано? Ей такива вселенски въпроси се вихрят в главицата ми Joy ама нещо не си намирам категоричен отговор. Не че няма и сама да си открия отговорите, ама друго си е пък, да чуя и вие какви наблюдения имате по темата ми на размисъл Heart Eyes

# 28
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
  • Мнения: 580
Да се запиша и аз със закуската  newsm44

Лесни кроасани по рецепта на Йоли. Моите са с пълнеж от ягодово сладко


Елина,
моля за рецептата на тези вкусни кроасани. Убих се да я търся, но не я откривам ooooh!

Дарилка, Аелис, заповядайте  Hug

# 29
  • Мнения: 1 104
Аелис , оригиналната рецепта на Звездев е с бял ориз, праз и маслини. Аз го направих с кафяв и без праз.
Преписвам рецептата от книжката:
3 стръка праз
1 к.ч.олио
1 клонка целина
200г ориз
1 кубче зеленчуков бульон
3 ч.л. доматено пюре
100 г черни маслини
Празът се нарязва на колелца и се запържва в сгорещено олио. Прибавя се ситно нарязаната целинаи се наливат 4-5 с.л. топла вода. Зеленчуците се задушават 5-6 мшнути под капак. Когато се задушат, се прибавя оризът.След като придобие стъклен вид1 се прибавя бульонът, наливат се 700 мл. гореща вода и се добавя доматеното пюре. Щом сместа кипне се прибавя в тава, прибавят се почистените от костилки маслини и се разбърква. Пече се в умерено загрята фурнапри темпертара 160-170 градуса, докато оризът не стане готов.

Общи условия

Активация на акаунт