Ти какво сготви? Снимай, покажи! 50-та тема

• 110 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  Мариета,не знам как е на вкус,но на вид пицата ти е страхотна! Grinning

# 391
Мъфини с ябълка и овесени ядки.

# 392
И аз като Лабрекс го правих с бира, но нямах гъсто кисело мляко, а йогурт. Може пък от това да е, иначе всичко точно спазих.

# 393
Хайде момичета, включете се в тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=436398.0 - че съм започнала да правя списък от кого какво искам.........

Ябълка в кожух на Нат

Копанче със зелен боб

Питка - провал - обаче стана вкусна

И за утре има кифлички със сирене и кашкавал за закуска, но.....утре ще ги снимам.......

# 394
И аз направих тази бърза пица за обяд и много ни хареса.Лабрекс благодаря за рецептата.  bouquetСложих пилешко месо(останало от вчера),пушена наденица,царевица и кашкавал.На мен самия блат ми докарва на печената палачинка.

# 395
  • София

Малиииииииии, колко вкусотийки.......!
За днес ориз със зеленчуци

и забравените сладки на Котка - правя ги втори път и пак не ми се получиха като нейните.....!
Моите стават като бисквитки....., но са невероятно вкусни!

# 396
И аз направих тази бърза пица за обяд и много ни хареса.Лабрекс благодаря за рецептата.  bouquetСложих пилешко месо(останало от вчера),пушена наденица,царевица и кашкавал.На мен самия блат ми докарва на печената палачинка.

Pety, радвам се, чудесно изглежда   bouquet Да, права си, аз написах, че ми е омлетена, но всъщност наистина  на печена палачинка наподобява. Като за нещо бързо бива. Peace

# 397
  • Torino,IT
От мен за днес пирожки със сирене и ягодово сладко и едно бързо ризото с пармезан

# 398
Здравейте!
Ето едни кюфтенца отново във фурната и картофено пюре:

# 399
от мен
селска торта,но все още няма разрез

# 400
Явно днес е ден за пици   bouquet

а у нас бобец

и супата е постна  Laughing Laughing картофена

# 401
От мен за вечеря:
Спанак с ориз

# 402
# 403
  • София
Аз чак на 27-ма стр. успявам да се включа в темичката ooooh! Иначе ви следя редовно и ви се радвам на страхотните изпълнения   bouquet Hug

Друго нямам под ръка, така че ще се запиша с едни бъркани банички

Приятна вечер!

# 404
  • Варна
borianna, как ги правиш тия кюфтнца на фурна?

Общи условия

Активация на акаунт