Ти какво сготви? Снимай, покажи! 50-та тема

• 111 255
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Елина, много са ти хубави бисквитките, ако може рецептата  Simple Smile
Аелис, месеницата ти е страхотна, моята беше на по-малки "охлювчета" и определено е ммм...
Лабрекс, сподели рецептата за медения кекс, ако не искаш да си пия следобедното кафе във вас  Laughing

martin4e, рецептата е на Йоли - Бисквитки с ябълки и мюсли, само че аз сложих само бяла захар, една ябълка и половин банан. Не сложих портокалови корички. Станаха много мекички и много вкусни бисквитки  Peace

# 631
Благодаря на всички ви за милите думи към мен.И от вчера в къщи приготвено всичко от половинката без салатката и десерта,златна рибка,едни морски истории(аз не ги обичам тях и са само за половинката ми и затова и не знам как се казват),зелена салатка и едно десертче със заквасена сметана,шоколад и бишкоти.

# 632
Бетина, моля  bowuu

Ето го божественият тиквеник. Още е горещ.  Laughing Рецептата е на Селма.

# 633

Ето го божественият тиквеник. Още е горещ.  Laughing
   Ох,ле-ле!Усещам го,как ухае! Flutter
    Невероятна гледка! Crazy

# 634
здравейте кулинарки Hugкакто винаги оставам в тая тема със запнала уста и чоите ми правят #Crazy #Crazy #Crazy

аз само с един скромен Шоколадов крейзи кейк]/по рецепта за Янита  bouquet/,по който сме луднали всички вкъщи Crazy/само аз малко избягвам,че нали съм млечен бар за момента smile3521/

http://nahodkata.snimka.bg/cooking/moiata-kuhnia.341865.15527338

DessiJ,бива ли сега такива снимки да пускаш Naughty Naughtyкак ще спим тази нощ Laughing Laughing Laughingтиквеника ти е страхотен  bouquet

връщам се назадч,е да разгледам вкусотиите Peace

# 635
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
от мен днес меню в три стъпки  Mr. Green

супа гъби

пилешко кюфте с кус кус с пикантен сос

тирамису без яйца

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 18:56 от asyalein

# 636
  • София
Betina33, ето я рецептата за солените мъфини:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=399239.msg11732512#msg11732512

# 637
Ние сме на пиле със зеле в гювеч тази вечер. И тиквена баница пека, после ще я снимам:

# 638
  • Русе/София
така и не се научих да качвам снимките,трябва да отделя повече време за да се науча.Засега ще гледам вашите.Вкъщи тази вечер има пиле-фантазе с гарнитура ориз.   chef  :

# 639
един обикновен ориз с домати и праз лук

бисквитена торта

# 640
здравейте и от мен, днес отново без снимки и рецепти, но с нова статия, която може би ще бъде
полезна на онези от вас, които искат да правят не само хубави ястия, но и по-добри снимки.
Как да снимаме храна с компактни фотокамери

надявам се, че не ви досаждам с тези материали  photo

# 641
Питка-китка с твърде добър тен. Grinning

# 642
За закуска -мъфини с круша.

# 643
nahodkata кейка изглежда зашеметяващо.  И аз се каня да го правя, ти точно по описаната рецепта ли го правиш или спестяваш или добавяш някой продукт
http://nahodkata.snimka.bg/cooking/moiata-kuhnia.341865.15527338

# 644
  • На брега на реката
labrex  и питката и медения кекс са   Oha!

Crazy   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт