Ти какво сготви? Снимай, покажи! 50-та тема

• 111 884
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Ето и тиквената баница:

# 646
Скумрия по камчийски - сутринта по поръчка Звездев я показа в предаването си(все едно знаеше,че се чудя как да наготвя скумрията, която имах за вечеря). Направих я......Аз не обичам въобще нищо морско, може би затова на мен не ми хареса.......

Чесново-кашкавалени питки на тиган

Лимоновите пастички на Лабрекс - Лабрекс, харесаха ми! А и вътре остана наистина едно такова специфично......За първи път ям такова чудо - добре е! Свежи са наистина!

Нямам сили за да коментирам другите......Спа във въздуха, утре ще ви изклюкаря......Лека нощ! Hug

# 647
labrex  и питката и медения кекс са   Oha!
Crazy   bouquet

kloi, благодаря ти!   bouquet  И аз ги харесах. Peace

Лимоновите пастички на Лабрекс - Лабрекс, харесаха ми! А и вътре остана наистина едно такова специфично......За първи път ям такова чудо - добре е! Свежи са наистина!

Маме, ти просто си ги опекла както трябва - останали са кремообразни.  chef  bouquet Наистина са свежи, приядоха ми се. Heart Eyes Пък не съм бременна........

# 648
  • Torino,IT
На мен пък определено ми се прияде тиквеник.....и аз не съм бременна...та другата седмица ще му дойде реда....рекох и отсякох!
От мен ореховки, не ми харесаха как станаха, отвътре малко изгоряха, а пък отгоре бели останаха, ама пък се харесаха вкъщи, пък това е най важното Peace

# 649
maqaami,постната мусака узглежда страхотно!Сподели,как я правиш,моля! Praynig Grinning
 И кексчето си го бива! thumbsup
Благодаря, честно казано и на мен ми допадна!
Пълна фантазия си беше:
7-8 средни картофа
1 компотен буркан грах
3-4 средни домата
2 глави лук
1/2 чаша ориз
черен пипер
червен пипер
малко чубрица и една ч.л.зелена подправка на Маги
за заливката: 3 айца, прясно мляко, кашкавал и малко бръшно, че рядка ми се видя да я оставя така!
Задуших лука в мазнина, добавих подправките без чубрицата, сложих картофите на кубченца, после ориза, като поомекнаха, добавих доматите наситнени и накрая чубрицата, после в тавата омесва се с граха, долива се вода и хайде във фурната, заливката знаеш как! Laughing

# 650
  • София-Младост
От мен едни късни питки със сусам по рецепта на nordina за утрешните сандвичи...след едно изхвърлено тесто вторите станаха разкошни. Добавих малко пълнозърнесто брашно, че бялото свърши и...така ми пасват с това другото на снимката... Embarassed

# 651
maqaami,постната мусака узглежда страхотно!Сподели,как я правиш,моля! Praynig Grinning
 И кексчето си го бива! thumbsup
Благодаря, честно казано и на мен ми допадна!
Пълна фантазия си беше:
7-8 средни картофа
1 компотен буркан грах
3-4 средни домата
2 глави лук
1/2 чаша ориз
черен пипер
червен пипер
малко чубрица и една ч.л.зелена подправка на Маги
за заливката: 3 айца, прясно мляко, кашкавал и малко бръшно, че рядка ми се видя да я оставя така!
Задуших лука в мазнина, добавих подправките без чубрицата, сложих картофите на кубченца, после ориза, като поомекнаха, добавих доматите наситнени и накрая чубрицата, после в тавата омесва се с граха, долива се вода и хайде във фурната, заливката знаеш как! Laughing
     Благодаря ти за рецептата!  bouquet

# 652
Мариета, страхотен тиквеник   bouquet
Маме, рибката изглежда чудесно  Peace за пърленките да не говоря  Crazy
Ала Бала, добавката към питките е много апетитна  Laughing

Лабрекс, Петя, чудесни питки и мъфини!
И изобщо - много вкусотии тук, разногледа станах, добре че вечеряхме  Crazy

при нас Руло СТефани

Печени горски гъби с масло

Заек капама

# 653
След такива вкусотии ме е срам да си покажа вечерята..баничка с кисело мляко:

# 654
  Как ми се доядоха твойте гъбки,Пеп-4о! Crazy

# 655

Е, elica676, недей да скромничиш. Откога баничката не е вкусотия? Че и с кисело млекце? А твоята изглежда мммм  Heart Eyes, и тя ми се прияде........ Embarassed

# 656
Щастлива съм!,правила съм го по тази рецепта:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=51897.0

спазваш всичките мерки и продукти,защото го правех за първи път и стана страхотен #Crazy #Crazyнаправи го,ще се влюбите в него Peace Peace

elica676,защо да те е срам бе newsm78 Grinningмене няма хич да ме е срам да си хапна тая баничка сладко,сладко  smile3521

# 657
  Как ми се доядоха твойте гъбки,Пеп-4о! Crazy

ми няма  вече Naughty много донесе мама, но повечкото отидоха в графа "буркан за студента"  Laughing

Е, elica676, недей да скромничиш. Откога баничката не е вкусотия? Че и с кисело млекце? А твоята изглежда мммм  Heart Eyes, и тя ми се прияде........ Embarassed

потвърждавам всичко, написано от Лабрекс за баничката  Peace Елица, само да мипаднеше тази баничка  eat

# 658
  • забравих си мисълта...
Ох тук не е за влизане, човек не може да се махне, толкова много вкусотии мммм.

От мен козунак. Пълнежа е пасирана извара,вишни от компот,лимонов сок, захар и ванилия.

# 659
  • София
Добро утро!

Ето нашата вчерашна вечеря:
Цветна салатка от свежи зеленчуци

Ориз със спанак

Имаше и едни кюфтенца,но те са купени готови,затова няма да ги снимам Wink

Видях много апетитни ореховки,питки със сусам,тиквеник,капама и руло Стефани,баничка,козунак и още още......много неща Peace

Общи условия

Активация на акаунт