Ти какво сготви? Снимай, покажи! 50-та тема

• 110 852
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
та както са нарязани на парчета ги сложих да се допекат като охлювчета и после поръсих с пудра захар. На вкус става невероятно вкусно........
А дали няма да е по добре да се нареже предварително на охлювчета и така да се пекат,няма да останат сурови.
Сори за офф-а,ама и аз се впечатлих от рецептата Blush
Дес, точно след като написах рецептата и аз си помислих същото, идеята ти е много добра, благодаря  Hug
dalka , пробвай и сподели резултата. А за температурата на печене, в самото бутер тесто има рецепти, и там пише дори да се пече на 220 градуса, което ми се видя много, но ако печката ти е с вентилатор, мисля че и 180 ще са добре. Успех  Peace

Всъщност като се замисля май имаше нещо за бутертестото и температурите. Ще потърся малко информация, че отдавна не съм пекла с такова тесто. Сега изпекох едни къпкейкс по рецепта за crazy chocolate cake, но не ми се правят снимки по нощите, та ще оставя за утре. Нещо много идеи ми се събраха, защото мислех и едни Danishes да направя, ама надали....

# 76
Цитат
Всъщност като се замисля май имаше нещо за бутертестото и температурите.
   Мдамммм,имаше нещо....
   Винаги се пече на много загрята фурна Peace

# 77
  • Бургас
То вътре в пакетчето бутер тесто май има указания как се процедира  Simple Smile

# 78
При нас свински език с тунизийски сос и пилешки късчета със сметанов сос.

# 79
При нас свински език с тунизийски сос и пилешки късчета със сметанов сос.

Как си го измъдрила това първото,Пети?Само да го види някой тунизиец! hahaha Joy
     Иначе ястията изглеждат перфектно! Hug

# 80
ri4ko, благодаря ти Hug

# 81
  • Пазарджик/Лондон
Ето какво се хапваше у нас тези дни:

Хрупкавият карфиол на Лео :

Качамак - за първи път правя, не бях сигурна дали ще ми хареса, но се оказа учудващо вкусен Heart Eyes:

И десерта :

# 82
Добро утро с палачинки с домашно сладко от смокини

Аелис  качамакът изглежда страхотно,моля те сподели с готов ли си го правила или с царевично брашно Heart Eyes

# 83
  • Пазарджик/Лондон
beniii , с царевичен грис го направих, то така си беше по рецепта, много бързо стана Wink.
Мммм, ще си взема една от твоите палачинки Hug.

# 84
  • Варна
Добро утро от мен с Пържени филийки с мед за закуска

Пети, дано ина в рецептите ти тази за пил. късчета със сметановия сос, изглежда супер апетитно Hug
beniii , готини палачинки, мммм Heart Eyes
Аелис, харесва ми кекса ти Peace

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 11:51 от She_R

# 85
  • забравих си мисълта...
Честита нова тема момичета. Един ден ме нямаше вкъщи и вече има нова тема, че и на 6-та страница. Отново се нагледах на вкусни красоти. Аплодисменти  smile3501. От мен набързо приготвени                       

шоколадово-бананена измислица,                                                                           кекс с орехи и какао                                             

,          ,

пуешко месо със сос от чушки със топено сирене                               салата от домати и кромид лук

,                     

и  питка от тесто за хляб

.

Тавата се оказа голяма за малкото количество тесто, но питката беше вкусна.

# 86
  • На брега
Здравейте в новата тема!
Страшно апетитни палачинки. Тази сутрин пробвах американските панкейкс на Пети, но свършиха преди да ги фотографирам.
Аз съм на телешко тези дни (нисък хемоглобин  Sick )
Телешко варено

и Гювеч с телешко (приготвен от милото)  Mr. Green

# 87
  • Русе/София
здравейте и от мен.За днес супа спанак и кюфтета с ориз.

# 88
NovaTema,,,може ли рецептата за ТЕЛЕШКО -ГЮВЕЧ?

# 89
  • Torino,IT
Здравейте кулинарки  bouquet
От мен пържени кюфтенца с картофено пюре и сладкиша без яйца на Рени Peace

Общи условия

Активация на акаунт