Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 568
  • 460
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мирабела, горе главата!
Бейбилав,стискаме палци за 24-ти!
 Hug за всички,които имат нужда.

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 19:18 от nimfi4ka

# 121
Здравейте и от мен. Аз малко се поизгубих тези дни, но сега ще се отчета.
За цикъла - при мен беше без ПМС, а по принцип си имам силни болки ниско долу. Имах и кафеникаво течение преди и след цикъла.
Иначе по време на овулация не усещам нищо, не ми се гади и нямам болки.
Сега ми е интересно дали дължината на цикъла ми се е променила... Преди ми беше на 30 дни някъде , сега другата седмица си чакам втория цикъл след абразиото.
Да ви кажа , вече нямам търпение да започнем отново с опитите :'( Но трява да издържа поне още 2 месеца.
Всичките ми приятелки или родиха или в момента са бременни. Направо ми се плаче понякога, тъжно ми е. Много им се радвам на всички, но и ми е много тъжно , че изгубих моето бебче. Sad

Не губи кураж. Радвай се на бебчетата около теб. Събирай сили за твоето... Горе главата и всичко ще е ок  Hug Hug Hug

# 122
Радвам се, че има доста кандидат-мами на рачета Hug Успех на всички , които са на старта, стискаме ви палци Hug

# 123
  • София
Благодаря момичета за подкрепата Hug

# 124
bibi76, според мен по-добре недей да рискуваш. все пак това е един месец, другото е за цял живот
Mirrabella, мила  Hug и на мен понякога ми е мн тъжно - имай впредвид, че аз изгубих две бебета. а най-мн ме е яд,че имам приятелка, която освен, че пуши през цялото време и шмъркаше чат-пат, а роди живо и здраво дете.
понякота се чудя защо и на какъв принцип се избира някой хора да страдат .....

# 125
Ботци, аз също имам повече от една загуба, но си мисля, че нищо не е случайно, трябвало е да минем през това изпитание!Аз също имам приятелки , които пушеха и пиеха през бременността, слава Богу родиха живи и здрави деца.Всеки сам избира!

# 126
  • София

Обръщам глава и вие веднага с лошото настроение  Crossing Arms Ще се караме... ама
кака Руми я няма да ми помага да ви строяваме  Flutter

Вижте, че има красота и в лошото време и настроение   Hug

# 127
Мирабела, трябва да си силна и да си пазиш нервичките за другото бебче. Аз на 2 ноември трябваше да раждам и колкото повече наближава, толкова по-мъчно ми става. Още повече, че още две приятелки забременяха по същото време и вече родиха и сърце не ми дава да отида да видя бебчетата  Cry Понякога живота наистина е несправедлив.
Нуклеарбейби, май този месец едновременно ще сме в очакване. Аз за съжаление нямам никакви симптоми и не се надявам прекалено много, че все се разочаровам след това. Наистина ако имаше от тия хапчета "търпение" , всичко щеше да бъде много по-лесно... Simple Smile
Пожелавам хубав ден на всички!

# 128
JennyAta , подсети ме , че и моят термин беше за ноември-25.
Да ви споделя, помолихме сестрата на половинчо, да отиде на семейната нумероложка и да попита кога е най-подходящото време за второ дете.Казала е , че преди август е било невъзможно да стане, нали и до тогава имам две неуспешни бременностти, също така , че второто щяло да стане по трудно от първото(то първото стана от първи опит)Казала е още да спазвам един ритуал всяка вечер, няма да влизам в подробности, но не мисля да го спазвам.Мисля, че всичко си е в моята глава, с много вяра и положетелни мисли всичко ще е успешно.

# 129
Здравейте и от мен!Не ми е приятно,че има толкова момичета тук,но вярвам,че ще се ометем скоро!  Cry

# 130
Много се радвам за неразположенията на Бейби Лав Laughing Пожелавам на всички вас да ги изпитате скоро. Макар, че втората ми бременност приключи с мисед през септември, много ясно си спомням как ми се гадеше през цялото време и как като си представя само моркови и сякаш слон стъпваше върху стомаха ми  Sick
Вече минаха 36 дни от кюретажа, а лелка няма Tired Криво ми е, нервна съм, вкарвам се в какви ли не филми. На всичко отгоре за последния месец съм качила около 3кг без да променям начина си на хранене и се чудя може ли да е на хормонална основа. Във всички положения реших да въведа ред и сега съм на една лека диета, дано ми се вдигне малко самочувствието, че нещо сама не се харесвам. 
Пожелавам приятен и ползотворен уикенд за бебеправещите Hug

# 131
Ама разбира се, че ще се ометем! Сега и мен подсетихте ще термина ми беше на 23 ноември, нооооооо.... вярвам, че така просто е трябвало да се случи. Така че, чакам лелката да приключи иииии ако дай Боже вичко е наред стартираме с мъжо. Само се моля този път да стане по-бързо, че чакахме 2 години да се появят двете чертички. И ЩЕ СТАНЕ!!!  Praynig

# 132
  • София

Нуклеарбейби, май този месец едновременно ще сме в очакване. Аз за съжаление нямам никакви симптоми и не се надявам прекалено много, че все се разочаровам след това. Наистина ако имаше от тия хапчета "търпение" , всичко щеше да бъде много по-лесно... Simple Smile
Пожелавам хубав ден на всички!
Миличка и аз не се надявам прекалено, хич и не мисля че ще стане на първия опит след аборт и 4 месеца чакане..., освен това започвам да усещам как ще си ми дойде и ще действаме за лъвче, пък каквото стане Hug

# 133
Горе главата, момичета! Peace
Аз пък, след 8 месеца опити, се вдигнах да отида на фоликулометрия, а то се оказа ановулаторен цикъл! ooooh!
Няма да се даваме! Ще стане - рано или късно!
 Hug

# 134
Хайде стига с тия термини - моят наближава, ама като не е било писано.... Cry
Аз лично си налагам да си го избия от главата, но ако ме тресне нервата
на деня мисля да си пийна от мъка.

Хайде да планираме следващите термини и да се опитаме да мислим позитивно - колко и да е трудно особено за новите попълнения. Момичета, ако нямате зацапване горещо ви препоръчвам леки физически натоварвания поне 2 пъти по 30 мин, в седмицата (съжалявам, ако се повтарям много).

Мери Рус, ами щом са ви казали, че бебе 2 ще стане  по-бавно, какво чакате - май минаха 3 месеца - действайте. Аз "събирам злоба" пак да не изпусна дните този месец, че много се замотах.

Аз след аборта свалих, 1-2 кила, ама сега гледам да качвам, че 53 ми се виждат малко. Килограмите изобщо не ме интересуват, само да сме здрави.

И понеже някой се оплакваше от пъпки, аз питах доки, а той каза, че не може да ми даде нито хапчета, нито кремове и цитирам - "Щом ще се бременее, може и да се погрознее", но аз лично давам всичко за едно здраво бебе - готова съм да пожертвам всичко - бих ходила и дебела и пъпчива, и даже със самочувствие, само да успея.....

Общи условия

Активация на акаунт