Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 555
  • 460
  •   1
Отговори
# 105
При мен първият цикъл беше кошмарен - около седмица преди да се появи бях със силни спазми. Смият цикъл /34 ден/ беше много болезнен и обилен. Когато отидох на лекар се оказа, че съм с три по-големички кисти и множество малки.Минах веднага на противозачатъчни заради тях. Но втория цикъл беше кошмар  - така и не спря /сля се почти с третия/ успокоявах се само с това, че може да е и заради самите лекарства. Вече минах и трите  месеца на противозачатъчни и се надявам контролата да покаже че кистите са изчезнали и да ми дадат зелена светлина.  Praynig

# 106
Здравейте и  от  ме. Присъединявам се към вас след моя кюртеаж на 30.09.09. И аз като всички тук си мисля дано всичко да е ок следващия път. Ходих вчера на първи контролен преглед и всичко е ок. Сега ще чакам първия Ц и след това трябва да вземам Регулон Cry   

Пожелавам успех на всички бъдещи мамчета  Simple Smile

# 107
  • Варна
Ох, пак нови попълнения ooooh! Здравейте момичета и дано не се задържате много Praynig Въпреки, че компанията е супер, на всички ни се иска по-бързо да се ометем Praynig Макар че аз лично съм решила този път, докато не вляза в четвъртия поне, да не се изнасям.  Naughty Ще досаждам Mr. Green

И за да се отчета - след кюретажа всеки месец е различен, включително и с болки, половин ден преведена да ходя и т.н., което никога не ми се е случвало. Мисля, че е нормално, защото хормоните ни са объркани и за организма това е една рязка промяна, стрес.

Кога трябва да дойдат резултатите за рачетата newsm78 Mr. Green

# 108
# 109
  • София
Привет, момичета!Съжалявам и аз за новите попълнения.Ако знаете само как не го харесвам това заглавие,пък и самата дума кюретаж ми е много...как да кажа,антипатична ConfusedОсъзнавам,че трябва да я има темата де,иначе как щях да се запозная с всички вас.
ТИя дни нямах  много време да пиша-роди се бебето на най-добрата ми приятелка и беше голямо суетене!  Да е жива и здрава малката принцеса! Пожелавам на всички тук ,включително и на себе си Mr. Green,да изпитаме това истинско чудо в най-скоро време!
Междувременно вчера ми дойде,тъй че първия ни опит след кюртажа е неуспешен.Много се заблудих тоя месец и се чувствам истински глупаво,но явно са ми разбъркани хормоните още и нямам никакви ПМС,само бременните ми симптоми #Crazy!Както и да е-обещавам публиччно да не се вглеждам повече и никакви ранни тестове! Embarassed
Пожелавам на всички ,които пробват успех,както и на Бейбилав да расте точицата все повече!

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 02:43 от nimfi4ka

# 110
  • София

Не ми харесва да виждам нови муцки тук  Tired

pressita , дано не се задържиш дълго тук и скоро към отчетни  Peace

nimfi4ka, да е жива и здрава бебка на твоята приятелка и много да я радва  Crazy
А иначе това за обещанието за тестовете вярваш ли си? Или пък, че няма да се
вглеждаш в симптомите?  Mr. Green

Hug на всички

# 111
Ами аз НЕчакам лелката на 22.10. По това време се очертава да съм в София, но веднага като се върна ще се отчета Simple Smile

# 112
  • София
Рейни,вярвам си,аз преди въобще не се вглеждах,бях си спокойна душа.Сега съм изкрейзала явно.Но така гадно ме зашлеви лелката,че свят ми се зави.Ще ми държи влага дълго време...
Рейни,ти как си иначе?Стискам палци,да знаеш.И на всички останали също.
 Hug Ви и аз!

# 113
  • София

Ами как да съм... изгоних лелката днес и се хващаме на работа с мъжо  Mr. Green
Търся си вече от хапчетата "Търпение" случайно някой да има в повече?  Crazy

Квази да се яви в изповедалнята.. да докладва за неговото пиле  Mr. Green

Бейби лов.. кога си пак на преглед мила? Как се чувстваш.. гадене?

# 114
  • София
Ох, Рейни, ако намериш хапчета търпение, кажи от къде да си взема и аз  Wink
Жалко, че пак има нови попълнения, дано да са за кратко тук.
Да ви попитам и вас, ако половинката е на антибиотик можем ли да бебеправим или не? То не че е много в кондиция Sad, ама ако случайно прояви желание newsm78

# 115
Аз лично не бих рискувала с антибиотика да бебеправим. Миналият месец изпуснах заради една упойка, пък после търся хапчета за "Търпение" и аз.

Рейни, и аз като теб днес изгоних лелката, сега малко релакс и от неделя сериозна работа. И пак шанса е 30%, но поне не мисля да го изпускам този път.

# 116
  • София
Ами аз НЕчакам лелката на 22.10. По това време се очертава да съм в София, но веднага като се върна ще се отчета Simple Smile
бре...и аз не я чакам тогава Simple Smile

# 117
Рейни, добре съм за сега, на преглед съм на 24-ти. Гадене рядко имам, обаче вените на гърдите ми доста прозират, че и по интимните части се виждат. Иначе намразих доста храни, ям само филии с топено сирене, трябва да хапвам и други неща, ама не мога. Оня ден сготвих леща, принципно я обожавам, но като хапнах и край. Sick
А хапчета "търпение" има, но са трудни за намиране, търсете ги дълбоко във вас.
Биби, аз лично бих пропуснала.

# 118
  • София

По принцип съм против АБ и бебеправене  Rolling Eyes

Бейби, радвам се за теб  Hug Дано скоро се оправиш и караш на нещо различно от филийки  Crazy

# 119
  • София
Здравейте и от мен. Аз малко се поизгубих тези дни, но сега ще се отчета.
За цикъла - при мен беше без ПМС, а по принцип си имам силни болки ниско долу. Имах и кафеникаво течение преди и след цикъла.
Иначе по време на овулация не усещам нищо, не ми се гади и нямам болки.
Сега ми е интересно дали дължината на цикъла ми се е променила... Преди ми беше на 30 дни някъде , сега другата седмица си чакам втория цикъл след абразиото.
Да ви кажа , вече нямам търпение да започнем отново с опитите :'( Но трява да издържа поне още 2 месеца.
Всичките ми приятелки или родиха или в момента са бременни. Направо ми се плаче понякога, тъжно ми е. Много им се радвам на всички, но и ми е много тъжно , че изгубих моето бебче. Sad

Общи условия

Активация на акаунт