Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 592
  • 460
  •   1
Отговори
# 165
Съпруга ми е на ръководна позиция и види ли болен моментално го изпраща на лекар и да се лекува у дома, така че според мен и шефовете трябва да мислят за здравето на колеги и подчинени.

Разбира се, че е така. Не са виновни колеги, служители и всякакви идиоти. Те хората са го казали - рибата се вмирисва от към главата. Повярвайте ми, убедих се, че всички проблеми на работното място идват от начина на ръководене. Включително и набирането на неподходящи и хора, които създават само интриги, всичко е от горе. Надявам се някой ден в България работодателите да се издигнат на едно по-високо ниво и да бдят за реда и спокойствието във фирмата.

Иначе как сте? Като изключим глупостите.  Hug Heart Eyes

# 166
ами трудим се усилено  Simple Smile

ventolin, ти как си?
Това с работната среда на Запад в някои фирми даже е по-зле, ама не е мястото да коментирам тук.

nuclearbaby, спокойно бе! Разрешено ти е да се нервираш само когато леля ти е на гости - през останолото време не!

# 167
Добър ден !

Няма какво ново да пиша.Ще си чакам мирно да инат двете седмици и да видим ще ли има радост или сълзи.Дано да е първото. Peace Ще си запълвам времето със много странични занимания,че все за това си мисля и ще се вманияча скоро. ooooh!

# 168
Вeси, стискам палци, но не се вманиачавай, ако не този месец, другият, остави се на течението и не го мисли много много.
nuclearbaby,  Hug
Teodora_vdW , стискам ти палци Praynig

# 169
  • София

Как сте мацки?  Hug

botzy , ако се получи и аз ще се пробвам така за 1 милион евро... или пък съм нахална  newsm78 Добре де 999 хил. евро  Mr. Green
Нюклиър, ама не им се ядосвай на такива. А и epay е една много добра услуга, спестява ми много разкарвания  Peace
Теди.. доста добър план, а аз както обичам шкембенце... в повечко чесън.. малеееее ще стане пълна лудница  Crazy
galinanik, спокойно щом доки е казал, че всичко е наред- значи е така  Hug
mari_rus   Hug
*Вeси* , чакането винаги е ужасно мъчително...  Tired

# 170
Здравейте момичета,и ние сме от бебеправещите на 16,17 и 18 бяха дните за ову.Постарахме се,но ще видим какво ще стане...Цикъла трябва да ми дойде на 2.11.,ама не го искам  Sad .
Прегръдки за всички  Hug  Hug  Hug !

# 171
Danielkka , и ти като Веси, на втори, НЕ ЧАКАШ ЦИКЪЛ Praynig Praynig Praynig Стискам силно палци!

# 172
Здравейте,
Мислех си, че никога няма да пиша в такава тема, но се случи. Изгубих бебето си в десетата седмица преди 14 дни. Днес си взех епикризата. Някой има ли представа какво е децидуа вера? Хайде - и дано в най-скоро време темата да се затвори, защото няма кой да пише в нея.

# 173
  • в сърцето на моето Слънце
Ех много пот се лее по леглата този месец!  Mr. Green Дано да имаме радости!  Praynig
Нюклиър, гледам че пиеш Утрогестан. Имай в предвид, че докато не го спреш не може да ти дойде лелката. Нали го знаеш това?  Peace Стискам палци да се разминете де. Както и на всички останали.
При мен нищо ново. Днес ми е 5ти ден от както спрях Оргаметрила и още не ми идва. Пак си правих тест, пак е минус. Незнам вече. Нервите яко ме тресът. Да става каквото ще, само да е ясно какво ще е този месец.
Хайде на всички много цунки и гушки!  Hug

# 174
juli6ka, съжалявам!

Доки не преведе ли ти?

децидуа го пише във всиака хистология, минало заминало, гледай напред

# 175
Сега отивам на лекар да ми каже защо е станало това. ако всичко върви нормално - януари ще пробваме пак.

# 176
Здравейте,
Мислех си, че никога няма да пиша в такава тема, но се случи. Изгубих бебето си в десетата седмица преди 14 дни. Днес си взех епикризата. Някой има ли представа какво е децидуа вера? Хайде - и дано в най-скоро време темата да се затвори, защото няма кой да пише в нея.

Съжалявам, че се запознаваме точно тук! Hug

Децидуа е маточната лигавица по време на бременността, съответно го пише във всяка хистология. Нищо притеснително няма значи.

И това ще мине. spoko Знам, че сега не мислиш така, но повярвай ни - ще се съвземеш и ще си имаш бебе.

# 177
  • София

Нюклиър, гледам че пиеш Утрогестан. Имай в предвид, че докато не го спреш не може да ти дойде лелката. Нали го знаеш това?  Peace Стискам палци да се разминете де. Както и на всички останали.
хм, логично да е така, но от опит мога да кажа,че дори да го пия, ако няма оплождане си ми идва с точност,а  ако има оплождане...не идва, аз си мисля че ще ми дойде...утре ще разбера горе-долу по температурата какво става.
ама и ти с това неидване...дано стане ясно скоро

# 178
Здравейте милички не съм писала,но редовно си ви чета Hug.Стискам силни палчета на всички,които усилено се трудят този месец и ви пожелавам лова да е успешен Party и после едно сладко бебче на финал.juli6ka много съжалявам за това което си преживяла,изпитали сме го повечето и знаем какво е.Винаги можеш да си попишеш тук когато ти е тъжно,а ние ще помагаме с каквото можем  Hug.Не се притеснявай ще имаш здраво бебче,всяка една от нас ще има.Аз днес си купих тестчета за овулация ,за да видя този месец как е ThinkingМного Hug Hug Hug и само усмивки Grinning Grinning Grinning

# 179
  • София
juli6ka Hug съжалявам мила,горе главата и да е пълна само с позитивни мисли, всичко ще се нареди, а тук ще срещнеш необходимото внимание, разбираемост и подкрепа, питай за каквото ти душа иска,споделяй - за каквото ти душа иска

Общи условия

Активация на акаунт