Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 584
  • 460
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Лека седмица и хайде някой да ни зарадва с положителен тест Hug

е хайде де! няма да съм аз със сигурност,нещо се оплеска този месец newsm78 здраве да е...
аааа кои бяха другите бебеправещи? я да се покажат Heart Eyes

# 151
Бебеправещите са по креватите, а не във форума  Simple Smile

Мале имам един в офиса, киха, кашля, ужас....
Аз се наливам с чай и витамин Ц да не ми лепне нещо - много ме е страх и се психирам. На 1 метър от мен е - лице в лице. Свеки каза да си сложа маска и да седя така.

Момичета как да му кажа - вечно болен, пари за лекарства не дава, пък от горе на всичко ще ми трябват препоръки от него (не мога да му тегля една... #Cussing out)

# 152
  • в сърцето на моето Слънце
И аз няма да съм. То не че е за хвалене, но да кажа. Току що си направих тест, отрицателен е. Ще чакам вече да ми дойде, ако ли не в четвъртък на доктор, пак! ooooh!

# 153

е хайде де! няма да съм аз със сигурност,нещо се оплеска този месец newsm78 здраве да е...
^
Ние сме от бебеправещите ! Mr. Green Добре се отчетохме днес в деня на овуто,но ще видим накрая каква сме я свършили.  Praynig

# 154
  • София
Бебеправещите са по креватите, а не във форума  Simple Smile

Мале имам един в офиса, киха, кашля, ужас....
Аз се наливам с чай и витамин Ц да не ми лепне нещо - много ме е страх и се психирам. На 1 метър от мен е - лице в лице. Свеки каза да си сложа маска и да седя така.

Момичета как да му кажа - вечно болен, пари за лекарства не дава, пък от горе на всичко ще ми трябват препоръки от него (не мога да му тегля една... #Cussing out)

божке,леле...един..ела да видиш в моя офис, бацил до бацил Sad а ваксина умишлено не съм си поставила....е да ви кажа не ги разбирам...па като си болен си стой в къщи! защо трябва да ръсиш бацили и да заразяваш! Нямаме елементарна култура ние българите! Трепеме се, ходиме болни на работа и се мислиме за герои....е на гледай, болен , едва гледам ама бачкам! Заслужавам тиквен медал! #Cussing out супер идиотско е това! Знаеш ли,като се прибереш изтискай един портокал и 1 грейпфрут, чай от лайка с мед..превантивно...аз така правя вече седмица....пък дано да ме подмине..... ooooh!

# 155
  • София

Нуклиър, аз знам защо не си стоят вкъщи, а пръскат бацили навсякъде..ами лесно е, защото ще им
удържат от заплатката  #Cussing out Тая тъпа държава, като го направи така сложно с тези болнични..
ех това постига  Rolling Eyes

# 156
  • София

^
Ние сме от бебеправещите ! Mr. Green Добре се отчетохме днес в деня на овуто,но ще видим накрая каква сме я свършили.  Praynig

е хайде Praynig кога НЕ чакаш?

# 157
  • София

Нуклиър, аз знам защо не си стоят вкъщи, а пръскат бацили навсякъде..ами лесно е, защото ще им
удържат от заплатката  #Cussing out Тая тъпа държава, като го направи така сложно с тези болнични..
ех това постига  Rolling Eyes

оф,да,това така, ама все си мисля,че ден,два-три не са от кой знае какво значение...са...чак толкова...ама за ден,два три човек може да се почувства по-добре ако си остане в къщи....незнам...явно освен държавата и психиката ни е такава,сакън да не взема с два дни по-малко....еми така ме принуждават аз да си взема болничен за да не се разболея...писна ми! #Cussing out заради такива колеги се разболях и когато пометнах първия път, заради такива,когато бях бременна втори път се наложи да си взема отпуск, е това честно ли е? Еми не е. ама на никой не му пука за другите...що ли на мен трябва да ми пука??? ще видя как ще се развият нещата тази седмица : в офиса и с идването на МЦ и ако случайно,подчертавам случайно нещо е станало- няма да ми видят крайчеца на палтото...в миг се изнасям с триста!

# 158

^

е хайде Praynig кога НЕ чакаш?
Не чакам на втори ноември.

# 159
  • Bulgaria
Ооооох и аз така не чакам МЦ на 26.10. ама нещо не са ми никак големи надеждите  Sad  Sad  Sad Преди 2 месеца ми закъсня 20дена и въпреки, че имах 2 отрицателни теста, някак си тайничко се надявах да грешат. Оказа се някакъв хормонален дисбаланс и ми предписаха Оргаметрил за предизвикване. Миналия месец си ми дойде нормално и се надявам нещата да са вече наред, но...Въпреки това стискам палци на всички останали fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 160
  • София
Здравейте мацки. Аз се отбивам само така да ви поздравя и да ви пожелая хубава седмица.
Следя ви, но няма нищо ново около мен, което да споделя. Стискам палци на всички , които имат нужда!  Peace

# 161
Все още няма лелка на 39 ден от кюретажа. По тоя повод вчера в дъждовната и студена неделна сутрин бях на доктор - слава богу нещата са наред. Ще почакам още седмица - тръгнал е процеса.  Няма кисти и др.усложнения, та чакане ми остава. А гинеколожката ми вика "За къде бързаш", аз мълча ... как да кажа "Бързам за среща с второто ми бебе". Confused
А за момичетата, които правят бебе и стоят в рискова среда, защото грипните вируси са такива - омитайте се моментално Naughty
Първия въпрос, който ми зададоха, когато откриха, че бременността ми не се развива беше "Боледувала ли си скоро?". Явно в нашата страна много хора все още нямат здравна култура, за да разберат че поведението им да са болни на работа е грубо посегателство върху здравето на околните. Съпруга ми е на ръководна позиция и види ли болен моментално го изпраща на лекар и да се лекува у дома, така че според мен и шефовете трябва да мислят за здравето на колеги и подчинени.

# 162
искам цикъл newsm20, искъм цикъл  newsm20
и в мойта работа всички са болни

# 163
момичета аз минах на ракия с таратор  Simple Smile,
оня утре ако киха отивам на  обяд да се наям с чесън и лук ..............противогрипно де  hahaha

# 164
  • София
Здравейте мацки,
аз нещо съм много нервна, чакам да дойде пустата леля а нямам никакви индикации за идване Tired, снощи мтел ме разбиха,отивам на тагъдък след работа да плащам, знаете трафик и ми заявяват че нямали база....после една маршрутка гадна ме засече, даже спря да ме ругае #Cussing out как не скочих да го бия незнам, но подпрях човека с колата пред мен, добре че беше леко ooooh!,после пък асансьора не работеше а сме бая на височко  и като капак цяла нощ сънувам положителни тестове и се чувствам смазана ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт