Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 586
  • 460
  •   1
Отговори
# 135
Каритас, ти не си ли следиш БТ?
Ановулаторният цикъл как се усеща - чувстваш ли нещо по-различно? Или нищо?

Нюклиър, хубавите работи стават бавно - ама тоя път ще стане както трябва, да знаеш.

# 136
   Здравейте сладурки ... незнам дали всички тук сте вярващи и от коя вяра ... но онзи ден имахме празник св  Петка и аз посетих църквата и запалих една свещичка и се помолих за всички нас скоро да не пишем тук и да прегърнем мечтите си  Praynig Praynig Praynig  Дано помогне мъничко и да имаме успех !

galinanik , не се тревожи това са задържани течности и когато лелката дойде и хормоните се успокоят всичко ще се нормализира !  Hug

caritas , нормални са тези неща , забележи само времето какво е онзи ден веше 25 градуса , а днес само 8 ! Всичко оказва влияние ! Започни да си правиш графика и да измерваш температурата /най-добре ректално/ в един определен час всяка сутрин , и така лека полека добре ще се ориентираш ! В Бейбиплан програмат асама показва кога е Овуто спред нанесените стойности!  Hug
  Няма да приведствам новите момичета , а само ще ги гушна силно и ще им пожелая да се ометат от тук по-скоро!  Hug Hug Hug
  Хубава вечер , прекрасни и много любов !  Heart Eyes

# 137
Благодаря ти, mmmshushy80, и аз за рязката смяна на времето се сетих - възможно е и това да е оказало влияние.
Иначе аз тестове за овулация си ползвам и графика си имам - всъщност това, което ме успокоява също, е фактът, че информацията от тестовете и БТ този месец категорично съвпада с тази от фоликулометрията - което вероятно значи, че предните месеци, когато са ми показвали ову, съм си имала.
Лека вечер и на теб!  bouquet

# 138
Теди, надявам се , че нумероложката е имала в предвид под " по трудно" това , че съм имала два поредни аборта newsm78, и трите пъти стана от първият път, но хубавите неща стават бавно, готова съм да почакам в името на едно здраво детенце Hug Иначе минаха два цикъла от вторият аборт.
caritas , стискам палци за лятно бебче Hug

# 139
Момичета, стискам палци на всички, които ще се стараят за летни бебчета  Simple Smile

Излишно е да се замисляме какво би било, ако не се е е случило това, което ни е сполетяло. Аз напълно съм си изгонила лошите мисли от главата, приела съм че ми се е случил малшанс, от който за съжаление пострадаха още няколко жени тук в Плевен. Лоша пневмония, при която вирусът преминава през плацентата - това е природа, нещо, което не зависи от нас, което понякога няма как да преборим с лекарства. Убедена съм, че човек трябва да е много позитивен в това отношение занапред, да не позволява лошите мисли да го превземат дори и за момент. За датата на моя термин не се и сещам, не че съм я забравила, но за мен просто това е минало и аз не искам да се обръщам назад. Гледайте напред, мислете си и си планирайте следващата бременност и дай Боже тя да дойде бързичко при всяка от вас!! Hug

# 140
Здравейте  Hug Момичета,моята лелка почти си отива и с това в главата ми отново се завъртат мислички Blush дали да не пробвам.Последният път когато бях на лекар каза,че няма никакъв проблем и от ноември да действам,но въобще не ми се чака SadДори ми беше казал след първия цикъл,че няма нужда да ходя при него,защото всичко е нормално,а след втория да отида.Но аз ще си при другата лекарка другата седмица Laughing.За момент се разубеждавам и си казвам,че трябва да изчакам ,но това гадно време въобе не върви Tired.Аз май ще се боря за девичка Simple Smile,но зодията е без значение, дата също ,важно е скоро да гушна моето съкровище.Пожелавам ви това да е последната 6 тема и до 50 стр всички да сме вън Praynig.Лек,спокоен и изпълнен с много любов ден Hug

# 141
 Rolling Eyes извинявам се за грешките,май много се развълнувах Simple Smile

# 142
bobinka 85, според мен изчакай ощи месец два. знам, че си нетърпелива, както и всички тук, но на мен лекар ми е казвал, че риска да се повтори един аборт е по-голям ако се забременее бързо имам впредвид в първите месеци след абразиото, защото лигавицата на матката която изхранва плода все пак не е възстановена.
аз днес си взех хистологията - хориални въси, децидуа с леки огнищни некрози и възпалителни процеси - което незнам какво значи, но за го разбирам че причината за аборта е по-скоро възпалителен процес ....незнам. тази седмица се надявам да ми станат готови генетичните изследвания, от които се надявам да излезе причината за миседите ми. обикновенно май оттам се установява. и аз съм нетърпелива да опитаме пак, но поне 4-5 месеца ще ще трябва да изчакаме поне да видим изследванията какво ще покажат. надявам се до края на др седмица да ме посети МЦ, малко да ми се регулира хормона, че съм отекла, напълняла, не мога да се понасям

# 143
  • Варна
Всички тези мрачни настроения явно са от времето - студено стана, плаче небето... Tired Не се отчайвайте момичета - на всяка редът ще и дойде Hug Вчера си говорихме със сестра ми за една нейна приятелка, която от 8 години ooooh! се опитва и не се получава. И още ходи по лекари, не се е отказала. Сега май нещо на щитовидната жлеза са и открили. Пък ние тука се тръшкаме за по няколко месеца.  Heart Eyes Не знам кое е по-лошо - да го носиш и да го загубиш или въобще да не си имала щастието да усетиш бебчето в себе си  Tired, но ние сме млади, хубави, обичани и мечтаещи и ще успеем newsm44  Hug Hug Hug

# 144
Хайде да се включи и в тази тема още една ветеранка още от първата  Hug
Малко си признавам, че ви поизпуснах от поглед, напоследък не бях чела из форума, много работа, на всичкото отгоре ми оперираха малко и крачето (нищо особено де), та нямаше как...
Квази, леле как съм могла да изпусна притесненията ви  ooooh! - много се радвам, че е минала добре процедурата, надявам се да не си вкарвате прекалено много лоши мисли в главиците с твоята девойка, знаеш, че нерядко се налага серклаж, хубавото е, че навреме се е разбрало и е направен в подходяща седмица - хей, доре главата, всичко ще бъде наред  Praynig  Hug  Flowers Four Leaf Clover
Ама си я пази сега, да не прави пакости  Flutter
Каритасче, ама разбира се, че в другите цикли си си имала ову, то се знае, сега ще видиш докато се чудиш какво що било, ще вземе да те изненада скоро някоя бременност - пожелавам ти го от все сърце  Praynig  Hug
Рейни, Неземната, хи хи хи, събираме се близнашкия отбор, а? Няма как, където и да сме, винаги се надушваме, направо сме ужасна мафия  smile3508
Бейби лав, леле как ти се радвам на растящата точица  Party
И гледай сега накъде вървят нещата - ти си водолей и май ако правилно смятам си тръгнала да се сдобиваш с близнашко дете, аз пък съм близначка и мойто се очаква да е водолейче  Party
Само че както и двете ни деца растат големички засега, накрая може да се сдобием аз - с козирогче, а ти - с теле - е, поне Квази ще е горд  Mr. Green
А, и не пренебрегвайте пророческите способности на кака ви Румикс, тя още в началото ме питаше не му ли били видяли на мойто вече пишката и ей на - вярно мъж излезе!  Laughing
Малко ми е лигаво ще знаете, но това е защото ми е толкова кеф пак да си полафя с вас, липсвахте ми напоследък като бях зачезнала  Hug
И никакви черни мисли не се допускат - НЯМА НИЩО ПО-ХУБАВО ОТ ЛОШОТО ВРЕМЕ (знаете ли какви деца се правят като не става за излизане навън)  Heart Eyes

# 145
  • Bulgaria
Хайде да се включи и в тази тема още една ветеранка още от първата Hug
И още една, и тя от първата Laughing
Браво за борбения дух, милички, само така, няма да се предаваме, я! Интересното е, че като си говоря с вас съм някак си много оптимистично настроена, а 1 час по-късно само челни мисли и песимизъм са ми в главата Thinking При мен нищо ново, продължавам да си меря БТ, даже успях да си внуша,че нямам овулация, взех пак да се замислям за някое и друго изследване, да не съм пропуснала нещо, да не би нещо да не е наред и т.н. паранои!!! По-горе бяхте споменали за някакви хапчета "търпение" - ако може една двойна доза,моля  Joy Дано скоро всички да имаме само хубави новини  Praynig Hug Hug

# 146
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте и от мен!
В крайна сметка грипът ме пребори и ме тръшна, но вече съм по-добре. Чакам си МЦ, но нещо не ще да дойде и съответно много се тревожа за това. През този месец изпих доста лекарства, а и вирусче изкарах и както казах и на милото ми, това е първият път от 5 години насам, в който наистина искам да ми дойде. Чакам и днес и замнивам за тест, ако не се накани до довечера.
В четвъртък бях на лекар и доки ми обеща от следващия месец да се "забременяваме". Така каза. Взе ми контролна микробиология и каза, че ако всичко е ОК ще започваме процедура. Няма да отлагаме и да се бавим. Тя ще подпомогне малко и дано да стане скоро!  Praynig Стискайте ми палци, милички!  Hug

# 147
  • София

Добро утро, доколкото това е възможно в понеделник сутринта  Mr. Green
Мен времето продължава да ме депресира. Иска ми се да се прибера вкъщи и
да се наспя едно хубаво  Twisted Evil
botzy, твоята хистология е много подобна на моята. Първото предположение на
лекаря беше - грип (аз наистина изкарах един точно в началото  Rolling Eyes) и след
всички изследвания, това за мен е най-обяснимата причина.
mmmStelxen_m , колкото време ти закъснява? Има ли шансовете да те  newsm75
оттук?  Whistling
edna ot nas , каква мафия, няма мафия  Whistling не издавай държавните тайни...
mari_rus , а какво е нумероложка? Нещо като гадателка?  Blush

На всички една голяма понеделнишка  Hug

# 148
Рейни, това е жена , която чете информация, по месец, дата , година, час на раждане и място.
Лека седмица и хайде някой да ни зарадва с положителен тест Hug

# 149
  • София

Хммм... това не го ли правят астролозите? Там нещо сравняват дати, часове и разположение за звездите Rolling Eyes
Нещо съвсем се обърквам напоследък с всичките различни титли  Mr. Green
Факт е, че доста познават хората... не знам как го правят.. аз имам една приятелка, тя гледа само на кафе и
никога за пари, толкова много ми е познавала, че чак ме е страх вече да ми гледа  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт