Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 607
  • 460
  •   1
Отговори
# 210
  • в сърцето на моето Слънце
Момичета, мен ме отпишете. Дойде ми, или по-точно започна слабо розово течение. Както и да е, време беше вече.
Шуши и ти да пишеш какво е заключението. Стискаме палци всичко да е наред!  Hug Hug Hug

# 211
  • София

Шуши, стискам палци всичко да е наред  Praynig
А има ли информация вече за Квази, пиле и мамутче?
mmmStelxen_m  Hug

# 212
  • София
Момичета, мен ме отпишете. Дойде ми, или по-точно започна слабо розово течение. Както и да е, време беше вече.
Шуши и ти да пишеш какво е заключението. Стискаме палци всичко да е наред!  Hug Hug Hug
ееееее де! да видиме де...може да спре? кой знае..ако ли не спре...знаеш-другия месец Simple Smile

# 213
mmmStelxen_m, няма нищо мила другия месец ще стане,сигурна съм Hug
nuclearbaby пожелавам ти бебче Hug.Не е задължително гърдите да те болят толкова силно Simple Smile,възможно е тази бременност да е по-различна.Време е вече някой да се похвали с две чертички.

# 214
Доколкото следя всеки момент очакваме nuclearbaby Hug Praynig Praynig, а после на втори още две мацки, да ме извинявате ако имам пропуски, колкото повече  preggo толкова по-добре Hug

# 215
На втори ще има включване от мен.Дано да е хубаво включването само.  Praynig Peace

# 216
  • На планетата Земя
Момичета,

имам нужда от вашата помощ. Повечето от вас ме познават от съседната тема.

Става дума за съвет за моя близка приятелка, която живее в Германия, в 8 г.с. е, но са й казали, че яйцето е кухо, няма сърдечна дейност, да спре утрогестана, за да й дойде. Пита ме какво я чака, кога ще започне да кърви, ще боли ли? Нищо не мога да й кажа, а е много уплашена и там няма с кого да говори.

Извинявам се стократно, че отново ви връщам към онези черни спомени, но .... кажете ми нещо успокоително, което да й предам.

bouquet  bouquet  bouquet

# 217
  • София

Бебка, нюклиър, мари_рус - вие сте момичета... аз не съм минавала през това   bouquet

# 218
Миле, май при всеки е различно, при мен започна с леко зацапване и кога то се видя, че е кухо яйце / в 7г.с. /започнах да кървя силно за два дни и след това намаля и спря кръвта  Peace след прегледа се установи, че съм се изчистила сама и нямаше нужда от допълнително изчистване, в този период нямах болки  Peace

# 219
  • София
Момичета,

имам нужда от вашата помощ. Повечето от вас ме познават от съседната тема.

Става дума за съвет за моя близка приятелка, която живее в Германия, в 8 г.с. е, но са й казали, че яйцето е кухо, няма сърдечна дейност, да спре утрогестана, за да й дойде. Пита ме какво я чака, кога ще започне да кърви, ще боли ли? Нищо не мога да й кажа, а е много уплашена и там няма с кого да говори.

Извинявам се стократно, че отново ви връщам към онези черни спомени, но .... кажете ми нещо успокоително, което да й предам.

bouquet  bouquet  bouquet
ей ме..ама как...ще споделя...значи,но нали само от моя си гледна точка: за кухото яйце има два варианта: 1. да тръгне само 2. да не тръгне само...ако не тръгне само но сме 100% убедени че е кухо, аз чаках например до 10гс...значи то сакчето в един момент спира да се развива и започва да се деформира,по това може да се хване също, при мен например :преглед и след близо 2 седмици пак преглед и беше леко намалял и започнал да се деформира. Ако не тръгне само има 2 варианта: кюртаж или предизвикване на аборт, аз лично подкрепям второто. Че боли боли, ама ...преживява се...
Сега, нека..знам ли... да изчака ,няма страшно ,може да й наговорят дивотии, тя да си прецени, но с кухо яйце ако не тръгне само може и в 4месец да влезне-така ми каза моята лекарка. Нкяой казват че може д се получи кръвоизлив и вероятно е така, но...знам ли...аз лично намерих сили да изчакам до края.Има случай,когато с диагноза кухо яйце след 9 г.с се оказва,че не е кухо и си има бебе. Аз нямах болки,нямах зацапване,имах бременни симптоми...или нищо което да подсказва че нещо не е наред. Дано да се окаже грешка при вас и да се види плод Praynig

# 220
  • На планетата Земя
Леле, ами да! Ако има възможност да се види нещо, ако овулацията е била късна. Дано да не направи грешка тази немска лекарка, че хващам самолета и я удушвам ритуално.  #Cussing out

Благодаря на всички ви за споделеното и съветите!   bouquet Много сте ми милички и добрички!  Heart Eyes

# 221
да и на мен лекаря ми каза, че най добре се процедира като се остави, 10% от случайте може да се окаже, че си има бебе  Peace
аз съм много доволна, че така се получи при мен и се изчистих сама  Peace

# 222
При мен при вторият аборт, който си беше кухо яйце се останове в осма седмица, но тръгнах да се чистя чак почти в десета.Мен лично вторият път не ме боля много, беше напълно нормална болка, както преди цикъл, за разлика от първият път.

# 223
Ето ме момичета, тук съм си аз, чета ви редовно, но не съм се включвала. Hug
Чакам петъка, тогава съм на лекар, че нещо ми е притеснено, надявам се всичко да е наред с малкото бейби. Praynig
Квази, стискам силно палци за вас. Praynig
Милето, аз също минах през това гадно "кухо яйце". Трябваше да отида на лекар за кюретаж след няколко дни, но не дочаках, получих страшен кръвоизлив, изобщо не искам да си спомням, беше ужасно и адски болезнено. Cry Нека потърси второ мнение, ако трябва и трето, наистина може да е имала късна овулация. Но пък ти казваш няма сърдечна дейност, то имало ли е ембрион? Защото ако е имало тогава не е кухо яйце а мисед. И другото което е, аз разбрах, че нещо не е наред като гърдите спряха да ме болят, симптомите изчезнаха, имах и зацапване. В крайна сметка ако е най-лошото, лично аз бих посъветвала да и се направи кюретаж. След кръвоизлива не можех да си седна на дупето а и от лекарствата за задържане се наложи все пак да ме кюртират.

# 224
бейби лав,
стискам ти палци!  Hug
само споко

Общи условия

Активация на акаунт