Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 611
  • 460
  •   1
Отговори
# 225
  • в сърцето на моето Слънце
Бейби, всички стискаме палчета! Спокойно миличка, нали знаеш голяма част от белята е в главата! Мисли позитивно и да пишеш по-често, че се притесняваме за тебе!  Heart Eyes

# 226
  Бейби , с теб сме и с малката точица !  Praynig Praynig Praynig Чакаме само хубави новини !  Hug
 Позитивното мислене е много важно , не се обременявай с глупости , а се наслади на момента !   bouquet

# 227
Благодаря ви, милички. Hug
Аз гледам изобщо да не мисля, но от 2 дена започнах да мисля лоши неща. А вече цяла седмица сънувам доста странни сънища, сънувам баба и пра баба, и двете са починали, всякаш се опитавт  да ми кажат нещо. Майка ме посъветва да отида да им запаля свещички.

# 228
 Baby Love® . почти няма бременна, която да не сънува странни сънища. спокойно, това не е предзнаменование за каквото и да било, а смесица от хормони, които нарушават съня и притеснението, което изпитва всяка жена, претърпяла загуба  bouquet споки

# 229
  • На планетата Земя
Baby Love,

не знаех, че си бременна. Много се радвам за теб! Спокойно, миличка! Желая ти лека и безоблачна бременност!

# 230
Бейби, стискам палци всичко да е наред! Hug

# 231
Момичета, толкова сте мили, много си ви обичкам. Hug
Ето за това тук се чувствам най-добре, въпреки заглавието на темата, може би съм свикнала с него, и мисля, че е нормално, все пак цяла година си споделяме тревогите и щастливите мигове. hug  love001

# 232
Baby Love® , подкрепям те мисленно Hug Всичко е наред, сигурна съм Hug

# 233
  • Варна
Бейби Лав,  Hug

# 234
  • София
Бейби лав, имаш винаги и моята подкрепа. И какви са тия лоши мисли #2gunfire, само хубаво ще те чака оттук нататък Hug Hug Hug

# 235
  • София

Бейби, ще те разсънувам аз теб  newsm66
Да не съм чула повече такива мисли, нормално е за бременните  Hug
Ще стискам палчета за прегледа и да докладваш какво става  Hug

Миле, а твоята приятелка предполагам, че е поискала още няколко мнения и
ще изчака още малко, преди да предприеме мерки  Tired

# 236
  • София
палчета за Бейби Hug

мацки, да си изплача мъката: моля се ДА ми  ДОЙДЕ; покрай офисните бацили явно и мен не ме подмина, няма да ви казвам колко съм бясна....започна се от вчера следобяд и като се прибрах температурата ми беше 38.1.....парацетамоли....чайове...чудеса....след това спадна и към 2 през нощта...яко тресене...яко температура...проклинам се! Спрях Утрогестана още снощи и наистина се моля да ми дойде....! започвам да си мисля че някой ме е проклел...
преди малко се връщам от лекар...ще си остана двата дни в къщи с куп хомеопатични боклуци....странното е,че вчера имах само болки в ставите и мускулите...и температура....днес само температура...нямам кашлица, не ме боли гърло, нямам хрема....дроба ми е чист....някакъв гаден долен бацил само да вдига температура! ох ooooh! и се -найсти път: дано,дано да ми дойде Rolling Eyes никога не съм го искала по-силно Rolling Eyes реве ми се,казвам ви....просто....няма такъв карък като мен...а и шефката вчера и тя се тръшна, а седи срещу мен Rolling Eyes супер гадно се чувствам...иде ми да се незнам какво #2gunfire

# 237
nuclearbaby , бързо оздравяване миличка ! Много са кофти тези вируси ! При нас в Офиса всички го изкараха в продължение на 1 месец , но аз не го хванах , само го занесох в къщи и милото го тръшна !

Момичета ще искам мнение и от вас , кажете как ви се вижда моята откачена графика ! Този месец разби всички рекорди  ooooh!

# 238
nuclearbaby спокойно миличка,пожелавам ти бързо възстановяване.Гадно е наистина това време,всеки втори е  болен.У нас всички са болни,но аз засега държа фронта Grinning.Baby Love,бързо да изтриеш всички лоши мисли,твоето бебе си е добре и не можеш да си представиш колко си му е хубаво в коремчето на мама Hug.Сигурна съм,че чака с нетърпение срещата си с теб,а и ти с него така че спокойно,всичко ще е ок.

# 239
  • София

Нуклиър, много е гаден тоя бацил. Ама моя май е малко по-различен- нямам температура, за сметка на това
ми се повдига ужасно (поне първия ден беше така) и пия Тайлол хот- превантивно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт