Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 614
  • 460
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Baby Love® , нормално от хормоните да те тресе, пък и след това, което сме преживели, страхът е естествено чувство. Но не бива да му се поддаваш Naughty Нито да си мислиш, че като сънуваш нещо лошо, то и в реалността ще се случи. Пък и твоите баба и прабаба са се появили, за да те подкрепят и да ти кажат, че този път всичко ще е наред Hug

nuclearbaby , гадно е това време за забременяване - с всички тия вируси. На последния преглед докторката ме пита дали е нямало болни около мен, та да се получи така с бебето. Sad И мен от снощи ме тресе, но се заредих с Vit С, чай с мед и нурофен и днес съм по-добре. Аз лично много разчитам на С-то, защото повишава имунната защита, а това е, от което има нужда организмът при борба с грипа.

Затова да си пожелаем много здраве и здрави колеги и успешен лов  Praynig Hug

# 241
  • София

Мама Инка, аз приемам много витамин Це, но предимно в естествения му вариант  Mr. Green
Наистина помага, а и като му приложа и чесънче и вече съвсем  Mr. Green
Как са първокласниците?

# 242

Мама Инка, аз приемам много витамин Це, но предимно в естествения му вариант  Mr. Green
Наистина помага, а и като му приложа и чесънче и вече съвсем  Mr. Green

И аз съм за този вариант, само, ако може, без добавката (шкембето). Mr. Green

# 243
nuclearbaby,кога е датата евентуално за лелката?Гадни вируси!Дано нещата да се наредят както ти ги искаш Praynig
Между другото четох някъде, че правенето на бебета е най-препоръчително есента, тогава се раждали най-здрави бебоци-лятото.

# 244
  • София

Малко черен хумор...
ами как няма да се раждат най-здравите.. всичко, което не е било здраво от вирусите си е заминало  Mr. Green
не е много подходящ майтап, ама закъде сме без малко хумор

# 245
Добро утро и от мен !

Мацки продължава и на мен да ми е студено,да ме боли кръста и придърпването в яйчниците.Да не говорим,че и често ходя до тоалетна.Не знам какво е това чудо. #Crazy
А иначе наистина е хубаво да си имаш лятно бебе.Стига жегите да не са екстремни.Ще се излиза с бебето навън,а и по-бързо ще минава времето.Зимно бебе не е лошо,но си все вътре.А и в тея студове и снегове най-много за час да излезеш да разходиш бебето.

Стискайте ми палци,че имам същите симптоми като при двете си бременности.А може и да си въобразявам,защото ми се иска. Mr. Green

Лек и успешен ден на всички !

# 246
Аз усещам едно парене в гърдите , вече една седмица newsm78 , какво пък е това, не ми се е случвало до сега.Да не би да е от някой неподходяща материя.Да се оплача , че ми се появи бяло течение пак от скоро, не съм се оплаквала до сега Sad
Иначе си чакам лелката към пети, третата след вторият инцидент.

# 247
nuclear, стой си в къщи - а аз освен бацили в офиса си имам и конска муха (колегата-шеф)  Simple Smile

# 248
  • в сърцето на моето Слънце
Ох, Нюклиър, миличка, аз бях в същото положение. Добре че ми дойде на мен. Въпреки че дойде е силно казано де, втори ден само ми цапа едно такова, не се е наканило още.
*Вeси*, и на теб стискаме палчета! Много надежди този месец, дано някой да ни зарадва!
Мери рус, тичай на лекар, че с тези течения лошо. Аз още се въртя в омагьосания кръг на гъбите и микробите и не съм се излекувала. Много ми е гадно и вече започва да ме хваща яд.  #2gunfire
Някой знае ли какво стана с Квази? newsm78

# 249
  • София
nuclearbaby,кога е датата евентуално за лелката?Гадни вируси!Дано нещата да се наредят както ти ги искаш Praynig
Между другото четох някъде, че правенето на бебета е най-препоръчително есента, тогава се раждали най-здрави бебоци-лятото.

Аз пък четох, че през периода октомври-февруари било най-лесно зачеването, защото сперматозоидите били в по-добра кондиция - през лятото били претоплени. А дано този период донесе на всяка от нас желаното бебче  Praynig Praynig Praynig

# 250
Нюклиър, стискам палци да е възможно най-доброто положение! Praynig

Квази е добре, Пилето и Мамутчето са си наред, даже май Мамутчето ще е женско. Heart Eyes

# 251
caritas , ехааа супер новини ! Браво на семейство Квази !

# 252
Честити розови гащи на Квази.
mmmStelxen_m , ще изчакам още малко, че тук трябва да си взема час за док седмица предварително, помня и че през бременността имах такова и микробиологията показваше винаги , че всичко е наред.

# 253
  • София
ко става мацки,чакащи и нечакащи? аз таман се преместих от хола в спалнята и мисля да подремна на широчко,че се изкривих на дивана ooooh!
чета за Квази хубави неща Heart Eyes нека да е така и до финала Praynig
marirus, ами миналия месец ми дойде на 28-ден и то се пада да е все едно вчера да ми дойде,но по календар трябва днес да ми дойде, но до момента няма леля Sad добре,че засега не вдигам температура отново ooooh! па да видим,че нали уж следобяд и вечер се вдига най-много....абе ще става каквото ще става Tired

# 254
nuclearbaby , започвай с хомеопатия, бела дона, оксилококциум, много лимони и чайчета.
Предполагам, че ако има бременност теста вече ще отчете.Стискам силно палци всичко да е наред Praynig

Общи условия

Активация на акаунт