Кюретаж и забременяване след това - 6

• 16 625
  • 460
  •   1
Отговори
# 255
Противозачатъчните вчера ги отказах на лекаря!Моля се само да преодолея депресията  Cry Радвам се,че и тук има хубави новини-стискам палци на всички бебеправещи и на Квази-  smile3525   newsm10
Аз се отказвам от бебе на този етап-искам да ходя без страх до тоалетна!!!А и с тази разбита психика не съм благонадеждна кандидат-мама!

# 256
  • София

nuclearbaby, прави са момичетата, че ако има нещо тест би трябвало да отчете. И до тогава
само чай с мед и лимон  Crazy
 Fdi99, когато си готова ти пожелавам да се получи  Hug

# 257
аз съм мн обезсърчена днес - издлязоха ми резултатите от генетичните изследвания. Нищо ми няма, нямам тромбофилии. Сега незнам накъде да поемам - най-лошото нещо е да нямаш диагноза, ако имаш поне знаеш какво ти е и евентуално търсиш лечение. Др месец трябва да отида на кариотипиране- от това изследване мн ме е страх- а ако се окаже, че с мъжа ми сме несъвместими.... ще трябва да забременявам инвитро.

# 258
  • в сърцето на моето Слънце
аз съм мн обезсърчена днес - издлязоха ми резултатите от генетичните изследвания. Нищо ми няма, нямам тромбофилии. Сега незнам накъде да поемам - най-лошото нещо е да нямаш диагноза, ако имаш поне знаеш какво ти е и евентуално търсиш лечение. Др месец трябва да отида на кариотипиране- от това изследване мн ме е страх- а ако се окаже, че с мъжа ми сме несъвместими.... ще трябва да забременявам инвитро.

Мила, няма нищо по-хубаво от това да са ти наред изследванията! Чуваш ли се какво говориш?  #Crazy Радвай се! Радвай се и се успокой! Това че си здрава и най-важното и най-прекрасното!  Peace

# 259
botsy изчетох ти всичките постове!Историята ти е сходна с тази на моята майка преди 33 год.и моята хистология!Някаква гадна бактерийка се е загнездила и прави поразиики!  Hug Ще успееш-аз самата съм родена след 2 missed в 13 седмица  Sad причината е.coli,които са чакали спад в имунетета-прави микробиологии всеки месец!!!   bouquet От сърце ти желая скоро да си в друга тема

# 260
Fdi99, все повече и аз стигам до този извод. принципно съм мн предразположена към гадинки, мн ми е слаб имунитета, но точно преди да забременея последния път трепах едни гадове и на контролната микро бях чиста като сълза Laughing няма и месец след това забременях. в началото на бременността лежах в ТК и там микрото ми беше добро, та не знам какво да мисля
на майка ми пък една приятелка след 2 аборта и открили токсоплазмоза. ясно е,че  ще се ходи на изследване за всякакви хламидии, мламидии и темподобни

# 261
 botzy , поздравления за отличните изследвания HugРадвай се за което Hug
Задължително направи изследвания за токсоплазмоза и листероза, тук са задължетелни.Психологическото състояние на жената също е много важно, аз например ще се оставя следващият път по течението и ще се заредя само с положетелни мисли, заличила съм от съзнанието си двата инцидента.Така е трябвало да стане , минала съм през това изпитание и започвам наново.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 20:31 от mari_rus

# 262
Здравейте момичета!
Аз бях 4 дни в София и не можех да пиша, затова бързам да прочета всичко.
На мен днес ми дойде (точно на датата), а тайничко се надявах да е станало бебче, но пък така е било писано. Другия месец ще пробваме за лъвче  Simple Smile
Лека нощ на всички!

# 263
 Hug Heart Eyes Hug
Здравейте, здравейтееее Hug Пилета Heart Eyes
Аз малко се позагубих, а Blush Не е от несериозност и не съм ви забравил Naughty
Знаете, че имахме малко тревоги Confused То не че са отшумели, но постепенно се опитваме да нагласяме нещата към нормалния им ход Praynig
caritas-чето Heart Eyes е дала справка за положението при нас. Не можем да се оплачем Naughty Но за момиченцето още не е 100% сигурно. Резултатът в лекарските залагания в момента е 1:1 Crazy Лудница Crazy

Виждам, че общото настроение в темичката не е лошо и това много ме радва Hug Heart Eyes Hug Време е обаче да има раздвижване в положителна насока Party Някое и друго положително тестче Praynig А?!? Май някои са вече готови  Hug

Хайде зарадвайте ме Praynig
Смели сте, така че единственото, което ви пожелавам засега, е толкова неоходимата капка лудост и много усмивки, и Вяра Hug Praynig Heart Eyes Praynig Hug

# 264
  • София

Квази.. добре, че е каритас и пенсионерската темичка, та да не те изпускам аз от поглед  Crazy
Залагания 1:1, демек шансът да е момиче е 50 на 50  Mr. Green
Аз утре летя за 3 дена до Милано... много се вълнувам. Италия остава една от малкото държави в
Европа, които не съм посещавала още. Наясно съм, че 3 дни и Милано не е точно посещение, но е
достатъчно да забода игличката и в Ботуша  Mr. Green

botzy, аааа такива да ги нямаме. Ще се радваш на добрите изследвания  Crazy Знам, че ти се иска
да знаеш, че е имало причина и да я излекуваш... и следващия път да си сигурна, че няма да се повтори, ама
така ще е само в един идеален и скучен свят- тук няма 6-5  Mr. Green

JennyAta , другия месец, мила.. има време  Hug

mari_rus, то във всяка държава различни изследвания са задължителни, но специално за тези и аз съм съгласна, че
трябва да се направят  Peace

# 265
rainy... Hug Три дни са абсолютно достатъчни за Милано Naughty С мръсотията ще свикнеш за час, а забележителностите не са кой знае, колко много и не са разпръснати на голяма площ. Оглеждай се за и почувствай по-скоро колорита на хората Heart Eyes Това е ценното на 'талианците Heart Eyes Останалото - отиваш до Рим и Венеция и от там нататък всичко е благодат Crazy
И да не пропуснете да се качите на катедралата, ей Crossing Arms Много хора дори не разбират, че може.
За мен Италия е "Вдъхновяваща мизерия". Никога не бих живял там, но определено е много зареждаща и своеобразно първична Heart Eyes

# 266
  • София
nuclearbaby , започвай с хомеопатия, бела дона, оксилококциум, много лимони и чайчета.
Предполагам, че ако има бременност теста вече ще отчете.Стискам силно палци всичко да е наред Praynig
ха здравейте и днес  Simple Smile вирус вече няма,ама и леля няма и положителен тест няма. Така. Аз все се надявам да ми дойде, но според мои наблюдения при мен,когато съм имала положителни тестове са все на минимум поне 5 дни закъснение,по-рано дават отрицателен резултат...може би заради късната ми овулация newsm78 този месец единия сайт я хвана на 17-ти ден другия на 18-ти; преди като бях забременяла при овулация на 13 ден на 30-ти имах +тест, при ову на 16-ти ден, на 33-ти имах + тест...сега при ову на 17 или 18 ден...не мисля че ще покаже толкова рано а и все пак се надявам да ми дойде, днес за всеки случай направих един въпреки че знаех резултата Simple Smile отрицателен естествено. важното е че не съм вдигала температура вчера и днес все още не съм Simple Smile а btw с хопеопатията се хванах още онзи ден вечерта.....

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 10:35 от nuclearbaby

# 267
  • в сърцето на моето Слънце
Ех, Нюклиър, аз вече нямам нерви, а ти как издържаш незнам! Толкова искам да ни зарадваш! Като видях че си писала и не мога да сваря да се бутам в темичката, за да видя новините!  Hug Hug Hug

# 268
  • София
Ех, Нюклиър, аз вече нямам нерви, а ти как издържаш незнам! Толкова искам да ни зарадваш! Като видях че си писала и не мога да сваря да се бутам в темичката, за да видя новините!  Hug Hug Hug
ами ко да права....чакам си лелята и мисля,че ще си ми дойде Thinking ако случайно вземе да не дойде до седмица,ще видим....но все пак мисля че днес-утре ще цъфна Simple Smile лошото е...че няма ПМС Thinking но определено...сякаш ми се засилва нещо като бяло течение...чак морко се усеща...сори за образността ама...... Blush нали сме си все наши и може да пишем за всичко newsm78 а ти протече ли както трябва?

# 269
Квази, стискаме ти палци, ама да знаеш, че спокойствие няма да има, докато не се появи бебчето живо и здраво (поне за мен е така).

Рейни,
1. Уважавай старостта - тя е твоето бъдеще
2. Милано - да не пропуснеш бутиците, мале колко ти завиждам, аз бих се скъсала от шопинг там, за останалото Квази ти е казал

Боци,
и мен ме гледаха за всякакви гаднинки, нищо не откриха. Не се отказвай, ако ти дадат зелена светлина се мятайте в леглото, че после става по-трудно.

Nuclear, не бързай, и само спокойно, дори и да си се оправила, не ходи на работа, ако можеш.

Fdi99, дай го по-оптимистично - не можем да върнем времето назад.

mmmStelxen_m, mari_rus   Hug

И сега да се отчета - цяла седмица се оплаквам от бацили - и вчера се забих в най-големия бациларник. Водих милото на концерт (Amorphis) да му се вдигне адреналина малко. Опушихме се яко, ама на мен ми писна да се пазя - не се натопих в адриетическо море, не пих тосканско вино, не ядох испанска паеля, а бебето не става, е писна ми - от тук натам никакви лишения, пък когато му е писано ....

Общи условия

Активация на акаунт